Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Στρατιώτες γιατροί στα χωριά της Άρτας "μπαξίσια" στον Τσίπρα την ώρα που σε κρίσιμα Στρατόπεδα δεν υπάρχουν Γιατροί!


ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ
ΕΙΝΑΙ Η "ΩΦΕΛΙΜΗ ΘΗΤΕΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ 
Διαβάζουμε: Στρατιωτικός γιατρός και στην Ελάτη Άρτας 


Στελεχώνεται με Στρατιωτικό γιατρό που θα διαμένει στο χωριό το Περιφερειακό Ιατρείο της Τοπικής Κοινότητας Ελάτης. 

Μετά την στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου Γρέβιας Πηγών με Στρατιωτικό γιατρό , και στο ιατρείο της Ελάτης θα προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες οπλίτης ιατρός που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. 

Ανάλογο αίτημα από τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη έχει αποσταλεί και για το Περιφερειακό Ιατρείο Μεγαλόχαρης.



Στην Ελάτη προχθές ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Τετραφυλίας, υποδέχτηκαν τον Στρατιωτικό Ιατρό ο οποίος θα διαμένει μόνιμα στο χωριό και θα παρέχει τις υπηρεσίες του στο Περιφερειακό Αγροτικό Ιατρείο της περιοχής.
Ο Ελληνικός Στρατός ΑΠΕΙΛΕΙ την ζωή των φαντάρων: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ στην Αποθήκη Βάσεως Εφοδιασμού Καυσίμων (ΑΒΕΚ)!
Απαιτούμε όλες οι Στρατιωτικές Μονάδες να έχουν στρατιωτικό γιατρό σε Μόνιμη βάση.
Στην Αποθήκη Βάσεως Εφοδιασμού Καυσίμων (ΑΒΕΚ) με έδρα τον Ασπρόπυργο, δεν υπάρχει Γιατρός. Όλοι καταλαβαίνουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν κάθε στιγμή σε αυτή την στρατιωτική μονάδα που είναι γεμάτη με χημικά και καύσιμα. Με αποθήκες καυσίμων που εφοδιάζουν όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις. Και όμως ο Στρατός του ΥΕΘΑ Πάνου Καμένου και του Δημήτρη Βίτσα άφησε αυτήν την τόσο επικίνδυνη μονάδα χωρίς γιατρό. Αν γίνει τίποτε -που μακάρι ποτέ να μην γίνει- θα μεταφέρουν τους τραυματίες στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Κατεχάκη!
Αυτά τα ρίσκα όμως παίρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο ΑΓΕΣ Στεφανής πάνω στην πλάτη των φαντάρων. Παίζοντας βρώμικα επικοινωνιακά παιχνίδια με την "ωφέλιμη θητεία και τον κοινωνικό ρόλο του Στρατού" που αφαιρεί στρατιώτες γιατρούς από τα στρατόπεδα προκειμένου να καλύψει τα κενά σε Αγροτικούς Γιατρούς και να μην κάνει προσλήψεις για να απαντήσει στις ανάγκες των Πολυδύναμων Ιατρικών Κέντρων. Έτσι στέλνουν στρατιώτη γιατρό στην Άνδρο, στην Αλόννησο, στην Πάργα, στην Ήπειρο στο χωριό του Αλέξη Τσίπρα και αφήνουν τις κρίσιμες στρατιωτικές μονάδες χωρίς ιατρική κάλυψη!
Εμείς Απαιτούμε ΑΜΕΣΑ να υπάρξει στρατιωτικός γιατρός σε μόνιμη βάση στην 871 ΑΒΕΚ! 
871 ΑΒΕΚ: συνάδελφε φαντάρε, για να σε αντιμετωπίσουν ως Άνθρωπο πρέπει να αγωνιστείς με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Καλημέρα... Αυτό ο απλός, καθημερινός, για τους περισσότερους νέους, χαιρετισμός του Διοικητή προς τους υφισταμένους του, από την Τρίτη το πρωί, κάνει τους φαντάρους να πιστεύουν ότι επιτέλους κάτι άλλαξε στην 871 ΑΒΕΚ! Είναι η λέξη που δίνει την αίσθηση ότι επιτέλους η διοίκηση της μονάδας και οι συγκεκριμένοι αχρείοι αξιωματικοί έκαναν πίσω, έπαυσαν να αντιμετωπίζουν τους φαντάρους ως Σκλάβους, ως κατώτερα όντα που μπορούν να βρίζουν, ειρωνεύονται και εκμεταλλεύονται ανάλογα με τις ορέξεις τους. Είναι ο Ελληνικός Στρατός που όχι μόνο μας αντιμετωπίζει ως Αναλώσιμους των πολεμικών τυχοδιωκτισμών και του άγριου ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της MOBIL-TOTAL-ENIK-Λάτση-Βαρδινογιάννη. Αλλά επιπλέον μας εκμεταλλεύεται ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Βάζοντας μας να δουλεύουμε σαν ΣΚΛΑΒΟΙ, καθώς εκμεταλλεύονται τις γνώσεις και την εμπειρία μας! 
Οι καταγγελίες προκάλεσαν την ελπίδα ότι μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση.  Στις κουβέντες φαντάρων άκουγες:  "μα έχει τόσο δύναμη το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ,  "λες να τα καταφέρουμε;"  
Και την Τρίτη το πρωί, ο διοικητής της μονάδας, που φερόταν υβριστικά στους φαντάρους ακόμη και μπροστά στον ΑΓΕΣ Στεφανή χωρίς καμιά συνέπειαάλλαξε συμπεριφορά. Τόσο στην αναφορά, όσο και κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του στα διάφορα πόστα, αναγκάστηκε να διαφοροποιήσει τον τρόπο αντιμετώπισης μας και να παρουσιάσει ένα άλλο πρόσωπο. Παρουσιάστηκε ως ο διοικητής που ενδιαφέρεται να μάθει και αντιμετωπίσει άμεσα τα προβλήματα των φαντάρων.
Και οι συνάδελφοι, έχοντας πάρει θάρρος, του τα είπαν πρόσωπο με πρόσωπο... Βλέπεις, οι δύο επιστολές καταγγελίας του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ανάγκασαν το ΓΕΣ να παρέμβει. Δεν ήταν μόνο τα τηλέφωνο από το ΓΕΣ. Αξιωματικός από την ΔΥΒ, στην οποία ανήκει η 871 ΑΒΕΚ, επισκέφτηκε την τελευταία με σκοπό τη διερεύνηση των καταγγελιών. Προγραμματίζεται αποστολή ερωτηματολογίου ώστε να αποκαλυφθούν οι αιτίες και το μέγεθος των προβλημάτων.
Ήδη όμως οι φαντάροι αναγνωρίζουν την ανατροπή της κατάστασης που έχει συντελεστεί. Εκτός από την ανθρώπινη συμπεριφορά του Διοικητή και των αξιωματικών, μέτρα λαμβάνονται και για τις υπηρεσίες που μειώνονται.  Η μονάδα πλέον έχει περισσότερους εξοδούχους και ο στόχος είναι όλοι οι φαντάροι να βγαίνουν συχνότερα.
Το σημαντικό είναι ότι οι Φαντάροι ξεπέρασαν το Φόβο, αγωνίστηκαν και Υπεράσπισαν τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. Τώρα όλοι στην 871 ΑΒΕΚ ξέρουν τη δύναμη του Αγωνιζόμενου Φαντάρου, γνωρίζουν τη δύναμη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Γιατί, κάτι που έγινε, μπορεί και να ξαναγίνει, αν χρειαστεί...
Μόνο Αγωνιζόμενοι συλλογικά, αποφασιστικά μπορούμε να τα Καταφέρουμε, με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και το φασισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου