Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Στρατιωτικός έκλεβε καύσιμα από μονάδα στην Κοζάνη

Ενώ η κυβερνητική προπαγάνδα, το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ προσπαθούν με πολύ συστηματικό τρόπο να μας πείσουν ότι οι στρατιωτικοί είναι οι Μόνοι Τίμιοι και Αδιάφθοροι, καθημερινά αποκαλύπτονται γεγονότα που αποδεικνύουν στον Στρατό ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.
Δεν αναφερόμαστε μόνο στις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα στρατιωτικών και πολιτικών που οδήγησαν στην Χρεοκοπία.
Ένα από τα πιο ακανθώδη ζητήματα είναι η Νοθεία των καυσίμων στον Στρατό, αλλά και η κλοπή τους.
Κλοπή που γίνεται από Στρατιωτικούς.
Όπως το γεγονός της σύλληψης στρατιωτικού την Τσικνοπέμπτη, την ώρα που έκλεβε πετρέλαιο με βυτιοφόρο! Μάλιστα τους συνέλαβαν έπιασαν λίγο πριν βγάλουν έξω το κλεμμένο φορτίο από την 2η ΔΑΚΑ στην περιοχή της Κοζάνης!

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην Μονάδα και είχαν στήσει παγίδα για να πιάσουν τον δράση.

Η κατάλληλη ευκαιρία δόθηκε την Τσικνοπέμπτη, που όλοι λόγω της ημέρας είχαν φροντίσει να φύγουν σχετικά νωρίς.
Ο φερόμενος ως δράστης, ήταν υπηρεσία, αλλά λόγω της ημέρες έδιωξε τον βοηθό του. Λίγο αργότερα φώναξε τον πολίτη - συνεργό του να βάλει το βυτίο μέσα στη Μονάδα για να φορτώσει πετρέλαιο.
Ο στρατιωτικός και ο πολίτης πιάστηκαν επ' αυτοφόρω να γεμίζουν το βυτιοφόρο που οδηγούσε ο πολίτης με πετρέλαιο από τον αγωγό καυσίμων της Μονάδας.
Ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία, η οποία σύμφωνα με το kozan.gr επενέβη και έκανε κατάσχεση στο βυτιοφόρο.
Τώρα ψάχνουν να βρουν πόσες φορές είχε συμβεί κάτι ανάλογο στο παρελθόν και προσπαθούν να το συνδέσουν με τους δυο συλληφθέντες.
ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μας λένε οι αντιδραστικοί στρατιωτικοί και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά το τρίπτυχο ΚΛΟΠΗ-ΑΠΑΤΗ-ΜΙΖΑ ταιριάζει καλύτερα στον ελληνικό Στρατό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου