Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018

Ερντογάν: «Θα καθαρίσουμε τα πανεπιστήμια από τους κομμουνιστές φοιτητές»

ΣΧΟΛΙΟ: Οι δηλώσεις αυτές του Ερντογάν που ταυτίζονται με τα όσα κάνουν οι φασίστες του Μακρόν στη Γαλλία, όσα απαιτεί ο νόμος Διαμαντοπούλου και το καθηγητητικό-δημιοσιογραφικό κατεστημένο στην Ελλάδα, όσα ψηφίζει και απαιτεί η ΕΕ εναντίον της αριστεράς και του κινήματος, αποτελεί την μουσουλμανική εκδοχή του Ολοκληρωτικού καπιταλισμού της εποχής μας!
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το Σάββατο, με αφορμή την εναντίωση φοιτητών στο πανεπιστήμιο Bogaziçi προς άλλους φοιτητές που επέλεξαν να τιμήσουν τη μνήμη των Τούρκων στρατιωτών που σκοτώθηκαν στην Εφρίν, υποσχέθηκε να καθαρίσει τα πανεπιστήμια της χώρας του από τους «κομμουνιστές και άλλους τρομοκράτες φοιτητές», όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet.
Ο Τούρκος Πρόεδρος αποκάλεσε τους ίδιους φοιτητές «κομμουνιστές, προδότες και τρομοκράτες».
«Αυτοί είναι νεαροί τρομοκράτες. Θα διεξάγουμε έρευνες για αυτούς. Αφού τους ταυτοποιήσουμε, δεν θα τους επιτρέψουμε να σπουδάσουν στα πανεπιστήμια επειδή ένα πανεπιστήμιο δεν είναι χώρος για να μορφώνονται οι τρομοκράτες. Ένα πανεπιστήμιο μορφώνει τη γενιά που θα υπηρετήσει την χώρα της και το έθνος», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του σε κομματική συγκέντρωση του ισλαμικού του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) στη Σαμψούντα του Πόντου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου