Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ από Έβρο: Μια ψύχραιμη απάντηση στις εθνικιστικές βλακείες για "τουρκικές ενέδρες"...

Τις τελευταίες ώρες, με ευθύνη του γνωστού δημοσιογράφου φερέφωνου των ακροδεξιών ΑΝΕΛ και με την συνδρομή γνωστών ακραίων στοιχείων που άλλοτε εμφανίζονται ως εκπρόσωποι του στρατιωτικού κατεστημένου και άλλοτε ως "αναλυτές", διαδίδονται ευφάνταστα σενάρια εθνικιστικής τύφλωσης.
Τι για ενέδρες μιλούν...

Τι ερωτήματα του στυλ "το ελληνικό περίπολο αποτελούσαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, γιατί οι Τούρκοι ήταν περισσότεροι..."

Για να καταλήξουν ότι "όλα αυτά έγιναν για να ανταλλαγούν με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς" ...

Ας δούμε όμως μια ψύχραιμη ανταπόκριση που έλαβε η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από τον Έβρο

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ 

Γίνονται ασκήσεις και υπάρχει κινητικότητα στην τουρκική πλευρά. 
Ορισμένες από τις όποιες δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση στο ΓΕΣ. 
Έτσι και αυτήν την περίοδο λέγεται ότι διεξαγόταν άσκηση του Τουρκικού Στρατού, για αυτό και η περίπολος τους είχε έξι άτομα. 
Οπότε με τα δεδομένα αυτά αποκλιμακώνεται η ' αιτία ' πολέμου και η συνομοσιολογία, καθώς και το σενάριο των οχτώ Τούρκων Αξιωματικών. 
Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί ψύχραιμα, έχει συνηθίσει σε τέτοιες "σκηνές" αντιπαράθεσης, δεν κατανοεί κινδύνους εθνικιστικού παραληρήματος και θέλει να προφυλάξει τον νεαρό ΕΠΟΠ από την βορά των πολεμοχαρών αφηγήσεων, καθότι όλοι θα πέσουν πάνω του. 
Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα που μας "στήνουν" σε ανταγωνισμούς με τον γειτονικό λαό, καθώς το φαινόμενο του λάθους είναι ορατό και έλλογο. 
Μετά την δίκη της Δευτέρας θα βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα αλλά μέχρι τότε η εσωτερική κατανάλωση πρέπει να πάψει και να αποκατασταθεί η σχέση ειρήνευσης. 

Αυτό βαραίνει πιο πολύ την ελληνική διαχείριση των ΜΜΕ καθότι με σαφήνεια μπορούμε να πούμε πλέον ότι το σκηνικό το γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι και δεν μπορεί να επαληθευτεί τίποτα καθώς δεν έχουν επικοινωνήσει με ΚΑΝΕΝΑΝ για να μεταφέρουν εκτενέστερα το συμβάν πέρα από την πρόξενο της Ελλάδας στην Αδριανούπολη, η οποία είναι καθησυχαστική.


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου