Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Οι αστυνομικοί ξέχασαν το «Δεν θα ξεσπιτώσουμε εμείς τους Έλληνες» – Ενταση και χημικά σε διαδηλωτές στην Αθήνα

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ:
Να πάμε να ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ γιατί διεκδικούν τα πετρέλαια Ερντογάν Βαρινογιάννης, Λάτσης, MOBIL, ΤΟΤΑΛ, ΕΝΙ
αλλά τα σπίτια, το μισθό, την σύνταξη.. μας την ΚΛΕΒΟΥΝ Τσίπρας, Καμμένος, τράπεζες, ΕΕ και ΔΝΥ
Τι δεν καταλαβαίνεις; 
Ως δημοσιογράφοι παρακολουθούμε το ρεπορτάζ για τους πλειστηριασμούς εδώ και περίπου δύο χρόνια. Βλέπαμε ΜΑΤ στα ειρηνοδικεία, Θεσσαλονίκης και Αθήνας και πλέον βλέπουμε ΜΑΤ κάτω από τα συμβολαιογραφικά γραφεία.
Σήμερα, για άλλη μια φορά τα ΜΑΤ ανέλαβαν ρόλο. Ένταση και χημικά στους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ, ένταση στους διαδηλωτές της Λαϊκής Ενότητας. Και τα δύο γεγονότα έξω από συμβολαιογραφικά γραφεία όπου σε αυτά γινόταν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.
Την προηγούμενη εβδομάδα, όταν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης βρέθηκαν έξω από το πρώην Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, το πρώτο που αντίκρισαν ήταν τουλάχιστον τρεις με τέσσερις διμοιρίες ΜΑΤ και μάλιστα μετρήσαμε και τέσσερις φυσούνες έτοιμες για να χρησιμοποιηθούν απέναντι στους διαδηλωτές.
Και μας ήρθε μια φράση στο μυαλό… Μια φράση από τους ίδιους τους αστυνομικούς.

«Δεν θα ξεσπιτώσουμε εμείς τους Έλληνες».

Η φράση αυτή είναι από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων στις 23 Ιανουαρίου του 2018.
«Δεν θα ξεσπιτώσουμε εμείς τους Έλληνες» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων αναφερόμενη στις διαταγές για την διάθεση αστυνομικών σε μέτρα ασφαλείας συμβολαιογραφείων που ασχολούνται με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς επανέρχεται στο θέμα. Στο θέμα είχαν αναφερθεί την Δευτέρα με επιστολή – καταγγελία οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Βoρειοανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά.

ΜΑΤ εναντίων διαδηλωτών στη Θεσσαλονίκη

Στις 21 Φεβρουαρίου, επίσημη ημέρα έναρξης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών σε όλη την επικράτεια, ως ρεπόρτερ του newreport.gr καταγράφουμε ότι βλέπουμε στην πορεία του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης. ΜΑΤ με πλήρη εξάρτηση έξω από το πρώην ΥΜΑΘ και μάλιστα… ετοιμοπόλεμα.

«Φρούρια» τα συμβολαιογραφικά γραφεία Αττικής

Την ίδια μέρα, 21 Φεβρουαρίου, πριν μια εβδομάδα, καταγράφουμε και το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την προστασία των συμβολαιογραφικών γραφείων της Αττικής.

«Εμείς προστατεύουμε αυτούς που μας διατάζουν»

Σήμερα, 28 Φεβρουαρίου 2018 παρακολουθήσαμε όσα εξελίχθηκαν κάτω από συμβολαιογραφικά γραφεία…
Οπως γράψαμε παραπάνω, ΜΑΤ ενάντια σε διαδηλωτές στην Αθήνα. Και βλέποντας βίντεο που έχουν αναρτηθεί σε άλλες ιστοσελίδες ακούσαμε ένα διάλογο που ουσιαστικά ο αστυνομικός παραδέχεται και λέει… «Εμείς προστατεύουμε αυτούς που μας διατάζουν…».
Να σημειώσουμε πως το βίντεο και η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου