Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Η αστική δικαιοσύνη είναι τυφλή; ΤΑΞΙΚΗ ΕΙΝΑΙ! Τρομοκράτες οι Κούρδοι Αγωνιστές... στα μαλακά οι Ναζί ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...

Διαμετρικά διαφορετική ποινική μεταχείριση, σε Κούρδους αγωνιστές και ντόπιους νεοναζί


Της Αλέκας Ζορμπαλά
Πριν 3 μήνες περίπου και μια μέρα πριν την επίσκεψη του Ερντογάν, σε θεαματική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής συνελήφθησαν από το πουθενά 9 Τούρκοι και Κούρδοι αγωνιστές στα σπίτια τους, ύστερα από ανώνυμες καταγγελίες... τα πλέον σοβαρά εκ των ευρημάτων, σε 3 διαφορετικά σπίτια, ήταν:
ένα όπλο, μικρού διαμετρήματος και μικροποσότητα στερεάς ύλης, που, σύμφωνα και με τον κ. Τόσκα, "θα μπορούσαν να κατασκευαστούν εκρηκτικά εμπορικού τύπου, δηλ. χαμηλής έντασης" δηλ. λέω εγώ αλλά και κατά το κοινώς λεγόμενο "στρακαστρούκες"..

Οι 9 αυτοί Τούρκοι και Κούρδοι παραπέμθηκαν με τις διατάξεις του Τρομονόμου, δηλ. του 187Α και προφυλακίσθηκαν διασκορπισμένοι σε 8 διαφορετικές φυλακές ανά την Ελλάδα.

Προχθές η Αντιτρομοκρατική συνέλαβε κάποιους νεοναζί της "Combat 18 Hellas", όπως λέγεται, και μεταξύ των ευρημάτων υπάρχουν:



-πενήντα (50) κιλά νιτρική αμμωνία (ανατινάζεις τετράγωνα με αυτή την ποσότητα)
-βόμβες μολότοφ (δεν μας λένε αριθμό)
-μαχαίρια, σπαθί και σουγιάδες (δεν μας λένε αριθμό)
-ρόπαλα και σιδερογροθιές (δεν μας λένε αριθμό)
-κυνηγετικά όπλα (δεν μας λένε αριθμό)
-φιαλίδια βουτανίου (δεν μας λένε αριθμό)



Οι συγκεκριμένοι νεοναζί παραπέμπονται, σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Ασφάλειας, για σύσταση και συμμετοχή σε Εγκληματική Οργάνωση του άρθρου 187 και όχι με τον Τρομονόμο...
Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει τελικά ο Εισαγγελέας, αλλά θα μπορούσε κάποιος/α να μου αιτιολογήσει αυτή την διαφορετική ποινική μεταχείριση; (ρητορικά ρωτάω, βέβαια).

Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ 187 και 187Α, μεταξύ Εγκληματικής Οργάνωσης και "Τρομοκρατικής Οργάνωσης", είναι ότι η 2η επιχειρεί να βλάψει σοβαρά ή να καταστρέψει τις θεμελιώδεις πολιτικές και οικονομικές δομές ενός κράτους ή ενός διεθνούς οργανισμού. 

Οι νεοναζί και οι φασίστες της Χρυσής Αυγής όμως πάντα ήταν στο πλευρό του Κράτουςστήριζαν και στηρίζουν τους πολιτικούς θεσμούς του, ήταν και είναι τα “πιστά σκυλιά” του Κεφαλαίου.
Είναι τα "δικά τους παιδιά" δηλ., που όταν κάνουν καμιά μη ελεγχόμενη ατασθαλία και ξεφεύγουν κάπως παραπάνω, πρέπει να "συμμαζευτούν" λιγάκι. Αλλά, για όνομα του θεού, όχι και ως Τρομοκράτες!!!!!!

Μάλλον, τελικά, είναι τίτλος τιμής η παραπομπή κάποιου ως "τρομοκράτη" με το 187Α, παρά ως κοινού εγκληματία μαζί με τους ναρκέμπορους, τους διακινητές προσφύγων, τους καταχραστές του δημοσίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου