Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Τα μεγάλα ΨΕΜΑΤΑ του γραφικού Μπογδάνου για την σύλληψη των δύο στρατιωτικών στον Έβρο

Σε πρόσφατη ανακοίνωση μας περιγράψαμε το ρόλο του ενός συγκεκριμένου καθεστωτικού μέσου. Τονίσαμε ότι το "militaire.gr  είναι ένα μιλιταριστικό σαιτ το οποίο ευθυγραμμισμένο με την ακροδεξιά ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας έχει πρωταγωνιστήσει στη διαμόρφωση κλίματος πολεμοκαπηλείας, "εθνικής ανασφάλειας", το οποίο διαχέει σε σειρά καθεστωτικών μέσων, έντυπων και ηλεκτρονικών". http://diktiospartakos.blogspot.gr
Αποφασίσαμε όμως να ρίξουμε τους τόνους και να ασχοληθούμε με μια ποιο αστεία -όχι λιγότερο επικίνδυνη διάσταση- της παραπληροφόρησης που μας έχει περικυκλώσει.
Ήδη έχουν αρχίσει να τους παίρνουν χαμπάρι και να αποκαλύπτουν τα ψέματα και τις χοντράδες τους. 
Ένας από τους δημοσιογράφους, γνωστός στο πανελλήνιο για την εγκυρότητα των δημοσιευμάτων του, είναι αναμφίβολα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. 

1. «Αποκλειστική μαρτυρία: Τους πήραν από το φυλάκιο!»

Η συγκεκριμένη ψευδής είδηση ξεκίνησε από τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο την Παρασκευή 2 Μαρτίου.
Το είδαμε στο meaculpa.gr
Και φυσικά έτρεξε να την αναπαραγάγει το μιλιταριστικό σαιτ kranos.blogspot.gr



2. «Πήραν ΚΑΙ τζιπ-ασύρματο-οπλισμό – ασκήθηκε βία στους Έλληνες!»
Δεύτερη συνεχόμενη ψευδή είδηση από τον τον ίδιο δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Μπογδάνο.
Το είδαμε στο meaculpa.gr


Το άρθρο αναφέρει πως «τα δύο στελέχη επέβαιναν σε τζιπ του ΕΣ – το οποίο επίσης βρίσκεται σε τουρκικά χέρια – και πήγαιναν από τη Βύσσα προς τις Καστανιές».
Ερώτημα: πως κατάφεραν και πέρασαν το τζιπάκι από το δάσος που βρίσκεται στην τοποθεσία που έγινε η «απαγωγή» των δύο στελεχών του Ελληνικού Στρατού;

Τις πληροφορίες αυτές τις επαναλαμβάνει και ο γνωστός ως σύμβουλος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, όπως του άρεσε να συστήνεται! 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή το επεισόδιο στον Έβρο, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
'Τα δύο στελέχη εκτελούσαν εποχούμενη περιπολία, έτσι γίνονται εκεί πλέον, με τζιπ, τα όπλα τους, τελαμώνες με πυρομαχικά και ασύρματο. ΜΕΣΑ στο ελληνικό έδαφος, πάνω στο φαρδύ μονοπάτι, όπου ΔΕΝ μπορείς να χαθείς, με τα δέντρα δεξιά και αριστερά βαμμένα αντίστοιχα με τα ελληνικά και τουρκικά χρώματα, είδαν πατημασιές στο χιόνι, σταμάτησαν, αποβιβάστηκαν να ελέγξουν για τυχόν λαθρομετανάστες και περπάτησαν μέσα στα δέντρα περί τα 15 μέτρα ακολουθώντας τις πατημασιές.
Εκεί, ήτοι περί τα 200 μέτρα εντός του ελληνικού εδάφους, ήταν η τουρκική ενέδρα από 5 Τούρκους οι οποίοι τους αιχμαλώτισαν και «κατέσχεσαν» και το τζιπ, το οποίο βρίσκεται και αυτό στα τουρκικά χέρια.
Μιλάμε επομένως για πολεμική, εχθρική πράξη, αρπαγής δυο Ελλήνων στρατιωτικών και ελληνικού στρατιωτικού οχήματος μέσα από το ελληνικό έδαφος.
ΟΙ δε δυο Έλληνες στρατιωτικοί έχουν χτυπηθεί πολύ από τους ισλαμοφασίστες εισβολείς». http://www.enoplos.com

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Σήμερα, όλοι στον Έβρο γνωρίζουν αυτό που συζητιέται έντονα στην ίδια τη μονάδα που υπηρετούσαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί.
Ότι ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ τα ελληνοτουρκικά σύνορα και εισήλθαν εντός της Τουρκίας κατά 200 μέτρα!
Μάλιστα, είναι πεποίθηση των περισσοτέρων ότι οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από θερμικές κάμερες που έχουν εγκατασταθεί για την επιτήρηση της μεθορίου.
Η ύπαρξη επομένως αποδείξεων αναγκάζει το ΓΕΣ να παραδεχτεί αυτό που έγινε στην πραγματικότητα και όχι "η καλύτερη σχέση του με την αλήθεια"!
Το Τουρκικό περίπολο παρατηρούσε την κίνηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και κάποια στιγμή τους συνέβαλε να έχουν εισέλθει τόσο βαθιά!
Τώρα, όλα αυτά που λένε οι συνταξιούχοι καραβανάδες όλων των κομματικών αποχρώσεων, που εγκατέλειψαν  την ασφάλεια του καναπέ, για να φτιάξουν τα δικά τους χαρακώματα στα στούντιο του ANTENNA, ΣΚΑΙ κλπ., ακολουθώντας τις κραυγές του Τράγκα και τα πολεμικά μηνύματα του REALείναι απλά παραμύθια της Χαλιμάς
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου