Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

Οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ της Χρυσής Αυγής απαιτούν "Άμεση αύξηση της διάρκειας της στρατιωτικής θητείας τουλάχιστον στους 18 μήνες"

Είναι οι Μπράβοι των εφοπλιστών...
Είναι οι "άνθρωποι της νύχτας", μαφιόζοι, έμποροι λευκής σαρκός, βιαστές και ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του Φύσσα και των μεταναστών, οι τραμπούκοι ΕΧΘΡΟΙ του κόσμου της εργασίας...
Είναι ¨ο ΑΝΘΝΟΣ" του αστικού κόσμου, οι συνεργάτες των κυβερνήσεων Σαμαρά-Βενιζέλου, η καλή Χρυσή Αυγή του Φαήλου Κρανηδιώτη και του μεγαλοδημοσιογράφου του ΣΚΑΙ Μπάμπη Παπαδημητρίου, αυτοί που σκότωσαν το Φύσσα για "ποδοσφαιρικούς λόγους" σύμφωνα με το Λυριτζή και τον Οικονόμου...
Είναι αυτοί που χτίζει "εθνική ενότητα" η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο Βαρδινογιάννης, ο Κασιδιάρης και ο Παπάς που κάνει εθνικιστικές εκδηλώσεις ο Βούτσης, ο Βρίτσας και ο Καμμένος, αυτοί που πάει βόλτα ο Υπουργός Άμυνας στην Άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ και στα στρατόπεδα Νεοσυλλέκτων...
Οι ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ λοιπόν για μια ακόμη φορά γίνονται τα "τρελά σκυλιά" της κυβέρνησης και του αστικού κατεστημένου για να απαιτήσουν την μετατροπή όλης της νεολαίας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και όσο πιο πολύ μπορούν να επιβάλλουν σε κρέας στα κανόνια για τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά τους κοιτάσματα!
Απαιτούν επομένως την άμεση  αύξηση της διάρκειας της στρατιωτικής θητείας τουλάχιστον στους 18 μήνες:
Ερώτηση (υπ. αριθμ. 1516/17-04-18) προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, σχετικά με την «Επιτακτική η ανάγκη αυξήσεως της στρατιωτικής θητείας», κατέθεσε ο Βουλευτής της ΧΑ, Παππάς Ηλία Χρήστος!
Το θέμα δεν είναι απλώς να Αντισταθούμε στο Φασισμό και στο Ναζισμό καθώς για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι εξυπηρετεί τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, προβάλλει τις πιο εχθρικές απαιτήσεις για την νεολαία και τους εργαζόμενους.

Θέλουν νέο κρέας για τα κανόνια: Αύξηση στρατιωτικής θητείας, Στράτευση στα 18, οι φτωχές γυναίκες στον στρατό!

Πρόκειται για μια βίαιη ταξική επίθεση που στρέφεται εναντίον των παιδιών της λαϊκής οικογένειας.
Δε μπορούν να κάνουν Υποχρεωτική θητεία που να ισχύει για όλους στα 18 γιατί έτσι θα διαλυόταν ο στρατός καθώς θα έχανε στρατιώτες-εργαζόμενους με κρίσιμες ειδικότητες.
Όσο περνούν οι μέρες τόσο αποκαλύπτεται ότι η προπαγάνδα περί μονόπλευρης τουρκικής επιθετικότητας εξυπηρετεί τις ανάγκες απόκρυψης του κλιμακούμενου ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα, τον έλεγχο ενεργειακών-εμπορικών ροών σε Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο.
Το κέντρο βάρους είναι στην Ανατολική Μεσόγειο, με το Καστελόριζο να παίζει καθοριστικό ρόλο στους ανταγωνισμούς για τα κοιτάσματα και την κυριαρχία στην περιοχή.
'Ολοι οι σχεδιασμοί του ελληνικού κράτους εξυπηρετούν τα σενάρια θερμού επεισοδίου ή πολεμικής διακρατικής ανάφλεξης σε αυτή την περιοχή και δευτερευόντως το Αιγαίο. 
Αυτό αποκαλύπτουν οι εξοπλισμοί που προωθεί η κυβέρνηση:
υποβρύχια, ανθυποβρυχιακά αεροσκάφη ΟΡΙΟΝ, φρεγάτες, πύραυλοι EXOCET και ΜΙCA
Το αρχικό κόστος των εξοπλιστικών προγραμμάτων υπολογίζεται σε 1,1 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ συνολικά θα φτάσει ή και θα υπερβεί τα 6 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ!

Δεν είναι όμως μόνο οι πολεμικές δαπάνες.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το στρατιωτικό κατεστημένο, οι επιχειρηματίες και τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας τους απαιτούν Κρέας στα Κανόνια.
Μάλιστα, ο αστικός τύπος αποκαλύπτει που επικεντρώνει ο Στρατός την επίθεση του εναντίον της νεολαίας 
  • η αύξηση της στρατιωτικής θητείας κατά τρεις μήνες.
  • υποχρεωτική θητεία στα 18, 
  • εθελοντική στράτευση γυναικών, 
  • προσλήψεις Επαγγελματιών Οπλιτών, 
  • διευθέτηση των ανυπότακτων 
  • προετοιμασία της κοινωνίας για την αναγκαιότητα των παραπάνω μέτρων.
Πρόκειται για μια βίαιη ταξική επίθεση που στρέφεται εναντίον των παιδιών της λαϊκής οικογένειας.
Δε μπορούν να κάνουν Υποχρεωτική θητεία που να ισχύει για όλους στα 18 γιατί έτσι θα διαλυόταν ο στρατός καθώς θα έχανε στρατιώτες-εργαζόμενους με κρίσιμες ειδικότητες.
Θέλουν να επιβάλλουν θητεία στα 18 σε φτωχά και αποκλεισμένα από την εκπαίδευση παιδιά, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις και επαγγελματικά εφόδια.
Δε μιλούν για Υποχρεωτική θητεία των γυναικών, αλλά για ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ-ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ των φτωχών γυναικών που θα δελεάζουν με την πιθανότητα πρόσληψης για λίγους μήνες ως Μισθοφόρος Στρατιώτης.
Έχουν ήδη ψηφίσει νόμους που απαλλάσσουν ουσιαστικά τους νέους ανυπότακτους που σπουδάζουν και εργάζονται για χρόνια στο εξωτερικό και έχουν υπερβεί τα 35 χρόνια!

Τέλος, αποκαλύπτουν την τεράστια προπαγανδιστική εκστρατεία που πρόκειται να κάνουν για να οδηγήσουν τους φτωχούς νέους σε όσο το δυνατόν πιο νεαρή ηλικία στην Πολεμική σφαγή, κρέας στα κανόνια για τα συμφέροντα του Λάτση, Βαρδινογιάννη, MOBIL, BP, ENI, TOTAL!

Θέλουν όσο πιο νωρίς τη φτωχή νεολαία στον Στρατό για να την Υποτάξουν, Γαλουχήσουν, να τη Διαπαιδαγωγήσουν Εθνικιστικά και Μιλιταριστικά, για να τους είναι "στρατιωτάκι ακούνητο, αγέλαστο, υπάκουο για μια ζωή", είτε στον Στρατό, είτε στο χώρο της μαύρης εργασίας!
ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΟΥΣ
ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ
  ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
  Πρέπει να Εμποδίσουμε τον Πόλεμο. 

Και εμπόδιο στο Πόλεμο είναι η αγωνιστική Απαίτηση του Κινήματος 
ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ
ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ
ΔΕ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ
ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του Βαρδινογιάννη, του Λάτση, του Κόκκαλη...
Τα ενεργειακά σχέδια των ΗΠΑ και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Μεγαλοϊδεατισμός, ο Νεοοθωμανισμός και ο Επεκτατισμός Ελληνικού-Τουρκικού κράτους, ο τυχοδιωκτισμός της Ελληνοκυπριακής και Τουρκοκυπριακής άρχουσας τάξης φέρνουν τον Πόλεμο.
Το Λέμε ξεκάθαρα:
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΟΖ και ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ  με το αίμα των λαών

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Απάντηση μας ο Κοινός αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Εργαζομένων και Φαντάρων, ο κοινός αγώνας των λαών των Βαλκανίων.
Δεν μας ενώνει τίποτε με τις κυβερνήσεις, δεν έχουμε κανένα Εθνικό Συμφέρον να υπερασπιστούμε.
Αντιθέτως, μας ενώνουν πολλά ΚΟΙΝΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ με την Τουρκική Αριστερά, με τον καταπιεσμένο κόσμο της εργασίας στην Τουρκία.
Ο Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Απαιτείται επομένως ένα νέο εργατικό Διεθνιστικό Αντικαπιταλιστικό κίνημα ενάντια στην Αστική Παραγωγική Ανασυγκρότηση που θέλει Δούλο τον κόσμο της εργασίας, ενάντια στους ¨εθνικού στόχους και την εθνική ενότητα¨ που απαιτεί η αστική τάξη για να μας μετατρέψει σε Κρέας στα Κανόνια της, Αναλώσιμους της Κερδοφορίας του κόσμου του πλούτου.
Δεν προετοιμαζόμαστε για να Δολοφονηθούμε μεταξύ μας εργάτες και νεολαία για επιχειρηματικά, κρατικά και Ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.
Αγωνιζόμαστε για την Ανατροπή της Καπιταλιστικής Κυριαρχίας, για την Κοινωνική Απελευθέρωση.  

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου