Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Η καταστολή δεν γνωρίζει σύνορα: ίδιες τρομοκρατικές μεθόδους από Μακρόν και Ερντογάν!

Ολοκληρωτικός Καπιταλισμός σε Γαλλία, Τουρκία και Ευρωπαϊκή Ένωση...
Εκτός από τις όποιες ιδιαιτερότητες, τις ιδιομορφίες, την ιδιαίτερη χρονική στιγμή και τα επίδικα της ταξικής πάλης, ίδια είναι τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής του σύγχρονου αστικού κράτους,  είτε στην χριστιανική του είτε στη μουσουλμανική του εκδοχή.
Ίδια είναι η καταστολή και η κρατική τρομοκρατία, που δεν γνωρίζει σύνορα.
Και ενώ στα "καθυστερημένα¨ Βαλκάνια -όπως αρέσκονται να λένε οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών- έξι Τούρκοι, πέντε καθηγητές τουρκικού σχολείου στην Πρίστινα, την πρωτεύουσα του Κοσόβου, και ένας γιατρός, απήχθησαν από τις δυνάμεις ασφαλείας του αυταρχικού καθεστώτος Ερντογάν με την συμβολή των επίσημων αρχών του Κοσόβου, για να  οδηγήθηκαν στην Τουρκία με ιδιωτικό αεροσκάφος μετά τη σύλληψή τους .
Στην "πολιτισμένη" Ευρώπη έχουμε «Διπλωματικό επεισόδιο» μετά την έφοδο Γάλλων τελωνειακών σε ιταλικό έδαφος 

Γάλλοι τελωνειακοί εισήλθαν το βράδυ της Παρασκευής σε ιταλικό έδαφος, σε χώρο όπου η μη κυβερνητική οργάνωση «Oυράνιο Τόξο για την Αφρική» παρέχει βοήθεια σε πρόσφυγες και μετανάστες στην περιοχή Μπαρντονέκια.

Το Ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τον πρεσβευτή της Γαλλίας στη Ρώμη για εξηγήσεις, σχετικά με το χθεσινοβραδινό συμβάν σε περιοχή της βορειοδυτικής Ιταλίας, κοντά στα σύνορα με την Γαλλία. 

Η όλη υπόθεση έχει προσλάβει, όπως γράφει ο Τύπος, διαστάσεις διπλωματικού επεισοδίου και τα πολιτικά κόμματα της Ιταλίας κατηγορούν τις γαλλικές αστυνομικές δυνάμεις ότι υιοθετούν βάναυσες μεθόδους κατά των μεταναστών και των προσφύγων και συγχρόνως δεν σέβονται τη σχετική διεθνή και ευρωπαϊκή νομοθεσία. 


Όπως αναφέρει ο Τύπος, οι Γάλλοι τελωνειακοί υποχρέωσαν Νιγηριανό μετανάστη να υποβληθεί σε ανάλυση ούρων, λόγω του ότι τον θεωρούσαν ύποπτο για διακίνηση ναρκωτικών. Οι τελωνειακοί αποχώρησαν όταν οι υπάλληλοι κάλεσαν τον δήμαρχο της περιοχής και τους Ιταλούς καραμπινιέρους. 
Νωρίτερα ο προσωρινός γραμματέας του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος Μαουρίτσιο Μαρτίνα έγραψε στο Twitter ότι «το γεγονός είναι σοβαρό και η νέα Ευρώπη δεν οικοδομείται, σίγουρα, με αυτό τον τρόπο». 
Ο δε Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα τονίζει: «η γαλλική επιχείρηση στη Μπαρντονέκια είναι το πολλοστό λάθος στο μεταναστευτικό. 
Κατά τα άλλα, στην Ευρώπη κάποιοι συνεχίζουν να εκπλήσσονται με τα ιταλικά εκλογικά αποτελέσματα». 
«Αν ο Μακρόν και η κυβέρνησή του πιστεύουν ότι είμαστε αποικία τους, κάνουν μεγάλο λάθος», δήλωσε, τέλος, ο γραμματέας της Ιταλικής Αριστεράς Νικόλα Φρατοϊάνι.

Η Αριστερά από όλη αυτή την τρομοκρατική επιχείρηση κρατά το ζήτημα της ¨εθνικής κυριαρχίας"!
Ο πόλεμος κατά των Μεταναστών...
Τα τρομοκρατικά τους δόγματα και μέθοδοι περνούν σε δεύτερη μοίρα...
Η Αφομοίωση φασιστικών μεθόδων και αντιλήψεων από το επίσημο κράτος έχει μικρότερη σημασία..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου