Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ: Γιατί Τα τύμπανα του πολέμου χτυπούν ήδη και οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δηλώνουν παρόν

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ – ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΑΠΡΙΛΗ 6 μμ

Προσυγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου
Με πρόσχημα την πιθανολογούμενη χρήση χημικών όπλων από το αυταρχικό καθεστώς η Δυτική ιμπεριαλιστική συμμαχία ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ και οι σύμμαχοι τους στην περιοχή ετοιμάζουν το νέο γύρο πολεμικών αναμετρήσεων στην πολύπαθη Συρία.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διεκδικεί την αναβάθμιση του ρόλου της στην περιοχή και την εξυπηρέτηση των στρατηγικών συμφερόντων της άρχουσας τάξης (ΑΟΖ, ενεργειακά κοιτάσματα, έλεγχος θαλάσσιων εμπορικών-ενεργειακών δρόμων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο) μέσω της «προνομιακής σχέσης» με τις ΗΠΑ και τους επιθετικούς άξονες με Κύπρο-Ισραήλ-Αίγυπτο.
Καλούμε τους φαντάρους να ΑΡΝΗΘΟΥΝ την συμμετοχή τους στους νέους βρώμικους πολέμους των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-Ελληνικής κυβέρνησης.
Καλούμε την Αριστερά, τις οργανώσεις και τους αγωνιστές του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος να καταγγείλουν του πολεμικό-κατασταλτικό παροξυσμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Να συμβάλλουμε αποφασιστικά και μαχητικά στην ενδυνάμωση του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις για το μοίρασμα και το ξαναμοίρασμα του κόσμου, στα αντεργατικά μέτρα, την κρατική τρομοκρατία και τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς. 

Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! Για ένα σύγχρονο αντιπολεμικό κίνημα απόλυτα δεμένο με τα εργατικά συμφέροντα κόντρα στα σύγχρονα δόγματα άμυνας-ασφάλειας.

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ 
Όλοι την Παρασκευή 13 Απρίλη στις 6:00 το απόγευμα, στην Αμερικανική πρεσβεία, στην αντιπολεμική συγκέντρωση, για να καταγγείλουμε τους ιμπεριαλιστές που ετοιμάζουν νέα σφαγή των λαών.
ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ: ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑ και οι τοπικοί επικυρίαρχοι που με εισβολές και "Συμμαχίες-Άξονες του Πολέμου" διεκδικούν μερίδιο από την λεία του αίματος και του ολέθρου.
  • ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ-ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
  • ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΤΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
  • ΚΑΤΩ Η ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
  • ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΝΑΤΟ-ΕΕ
  • ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
  • ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
  • ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΞΟΝΕΣ  ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΚΥΠΡΟ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου