Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Ο ηγέτης των ΑΝΕΛ Π.Καμμένος καλύπτει τις Φασιστικές Λέσχες Εφέδρων και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται η επικίνδυνη δράση των φασιστών των Λεσχών Εφέδρων.
Αυτοί ήταν που δημιούργησαν τους κινδύνους για νέα Ίμια με το περιστατικό της ύψωσης της ελληνικής σημαίας στη βραχονησίδα Ανθρωποφάς.
Το Υπουργείο Άμυνας τους έχει εντάξει στα πλάνα για την ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ, επιδιώκει την στρατιωτικοποίηση του λαού νομιμοποιώντας τη δράση των επικίνδυνων αυτών εθνικιστών-φασιστών.
Ο ακροδεξιός δράστης του επεισοδίου βρίσκεται με οπλισμό και πυρομαχικά της Εθνοφυλακής.
Και κάνει χρήση αυτών...
Όλους αυτούς τους επικίνδυνους φασίστες που κρύβονται πίσω από τον ετικέτα ΠΟΛΙΤΗΣ-ΟΠΛΙΤΗΣ http://diktiospartakos.blogspot.gr τους στήριξε η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τους στηρίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και οι ΓΕΕΘΑ Κωσταράκος-Αποστολάκης.http://diktiospartakos.blogspot.gr
Οι φασιστικές Λέσχες Εφέδρων εκπαιδεύονται με την 71η Αεροματαφερόμενη Ταξιαρχία, εντάσσονται στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ αλλά και διεκδίκησης εδαφών από την ΠΓΔΜ σε περίπτωση κρίσης και δημιουργίας "υγειονομικής ζώνης".
Οι Λέσχες Εφέδρων δεν κάνουν μόνο Παρέλαση με τον Ελληνικό Στρατό, αλλά κυρίως εντάσσονται οργανικά στην επιβολή των Δογμάτων Πολέμου-Καταστολής εναντίον της μειονότητας στη Θράκη, τους πρόσφυγες και το εργατικό κίνημα.
Εκπαιδεύονται να φυλάνε ως ΜΠΡΑΒΟΙ τον αγωγό ΤΑΡ, κάνουν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ στον Έβρο.
Είναι αυτοί που γκρέμισαν το άγαλμα που δεν ήθελε ο σκοταδισμός της Ορθόδοξης Εκκλησίας, αυτοί που παρατάχθηκαν ως ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ στο Εθνικιστικό Συλλαλητήριο για το Μακεδονικό στην Αθήνα.
Όμως το δρόμο στην Ακροδεξιά τον ανοίγει το ακροδεξιό κόμμα των ΑΝΕΛ, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ο Π.Καμμένος ξεκίνησε και συνεχίζει κάθε χρόνο στα Ίμια τον πόλεμο της σημαίας...
Αυτός και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δίνουν εθνικιστικές και μιλιταριστικές παραστάσεις με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής στα Δωδεκάνησα και στην Άσκηση Παρμενίωνας, στις Παρελάσεις και τα Μνημόσυνα...
Και επειδή κάποιοι επιχειρούν να χτίσουν την νέα Ακροδεξιά τους θυμίζουμε:
Φωτογραφία για Φ. Φράγκος από τα Χανιά: Δεν ιδρύω πολιτικό κόμμα | Πάντως ισχύει και η φράση “ποτέ μην λες ποτέ”
Διαβάζουμε στο ΣΤΟΧΟ (9/1/2013):

ΚAΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ROZANERA, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ…!!!

ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΤΗ ΡΟΖΑ ΝΕΡΑ…!!!

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ : Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ…!!!http://diktiospartakos.blogspot.gr

Η μιλιταριστική εκπομπή "Αρετή και Τόλμη" των Καμμένου-Βαρδινογιάννη ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων

Ο εθνικιστικός κατήφορος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει σταματημό.
Νέο επεισόδιο της "εθνικής ενότητας" που με κάθε τρόπο θέλουν να επιβάλλουν, ταυτίζοντας τον κόσμο της εργασίας με τα αστικά κόμματα εξουσίας-την δολοφονική ναζιστική συμμορία Χρυσή Αυγή και τους Μεγαλοϊδεατισμούς του ελληνικού κεφαλαίου, το οποίο είναι αποφασισμένο να πάει σε πόλεμο...
Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ των στρατιωτικοποιημένων ενώσεων των φασιστών, των Λεσχών Εφέδρων από την εθνικιστική-μιλιταριστική εκπομπή "Αρετή και Τόλμη" (ΒΙΝΤΕΟ)
Πρόσφατα οι εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων ήρθαν στο προσκήνιο όταν ανέλαβαν δράση στο κέντρο της Αθήνας με την κάλυψη όλων των κρατικών μηχανισμών εναντίον των κοινωνικών κινημάτων που αντιστέκονται στον εθνικιστικό παροξυσμό και την μισαλλοδοξία. Θυμίζουμε την ανακοίνωση μας:
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες "ομάδες εφέδρων θα αναλάβουν την περιφρούρηση του συλλαλητηρίου της Αθήνας, με πρωτοβουλία της Πατριωτικής Ένωσης-Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσις «ΕΛ.ΛΑ.Σ» και σε συνεννόηση με τους διοργανωτές".
Σε ανακοίνωση τους αποκαλύπτουν την σχέση τους με το φασισμό http://www.onalert.gr, διαλαλώντας τους Επεκτατικούς και Αλυτρωτικούς τους στόχους, δανειζόμενοι τη φρασεολογία του φασιστικού ΣΤΟΧΟΥ:
"Η επιτυχία του συλλαλητηρίου θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας στους απανταχού της Γης Έλληνες και Φιλέλληνες, ότι η Ελλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι όρθια στον αέναο αγώνα της για το Ωραίο, το Μεγάλο και το Αληθινό".http://diktiospartakos.blogspot.gr
Μια βδομάδα μετά το εθνικιστικό συλλαλητήριο, οι κρατικοί αυτοί μηχανισμοί επιβολής των Δογμάτων Πολέμου-Καταστολής, βρίσκονται ξανά στα τηλεοπτικά πλάνα της κρατικής τηλεόρασης προκειμένου να νομιμοποιηθούν στη μέση συνείδηση και προπαγανδίσουν το απαραίτητο της ύπαρξης τους λόγω του εντεινόμενου ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού δύο αδίστακτων αρχουσών τάξεων.


ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ 
ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣΚαλούμε τους αγωνιστές και τις οργανώνεις του εργατικού κινήματος και της νεολαίας να σταθούν απέναντι στους φασίστες και την πολεμοκαπηλεία, στον εθνικισμό και στην επιχείρηση τρομοκράτησης της μειονότητας της Θράκης, της καταστολής των προσφύγων και των κοινωνικών κινημάτων.
Απαιτώντας την ΑΚΥΡΩΣΗ της Άσκησης Μακεδονομάχος.
Οι ευθύνες του Υπουργείου Άμυνας και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι τεράστιες.
Αυτοί συγκροτούν το βαθύ κράτος...
Αυτοί χειρίζονται τις στρατιωτικοποιημένες ομάδες των φασιστών και των πάσης φύσεως ακροδεξιών που εφαρμόζουν τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕΚαλούμε το εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ενάντια στην σφαγή του κόσμου της εργασίας, της νεολαίας και των στρατευμένων. Ενάντια στην πολεμοκαπηλεία των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και Ερντογάν.Απάντηση μας ο Κοινός αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Εργαζομένων και Φαντάρων.
Δεν μας ενώνει τίποτε με τις κυβερνήσεις, δεν έχουμε κανένα Εθνικό Συμφέρον να υπερασπιστούμε.

Αντιθέτως, μας ενώνουν πολλά ΚΟΙΝΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ με την Τουρκική Αριστερά, με τον καταπιεσμένο κόσμο της εργασίας στην Τουρκία.
Ο Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Απαιτείται επομένως ένα νέο εργατικό Διεθνιστικό Αντικαπιταλιστικό κίνημα ενάντια στην Αστική Παραγωγική Ανασυγκρότηση που θέλει Δούλο τον κόσμο της εργασίας, ενάντια στους ¨εθνικού στόχους και την εθνική ενότητα¨ που απαιτεί η αστική τάξη για να μας μετατρέψει σε Κρέας στα Κανόνια της, Αναλώσιμους της Κερδοφορίας του κόσμου του πλούτου.

Δεν προετοιμαζόμαστε για να Δολοφονηθούμε μεταξύ μας εργάτες και νεολαία για επιχειρηματικά, κρατικά και Ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.

Αγωνιζόμαστε για την Ανατροπή της Καπιταλιστικής Κυριαρχίας, για την Κοινωνική Απελευθέρωση.   
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου