Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: τα Ίμια είναι Ελληνικά για να μπορούμε να τα Πουλήσουμε!

Αυτός είναι  ο Ολοκληρωτικός Καπιταλισμός:
"εθνικά μέτωπα" με τους ΝΑΖΙ, 
η νεολαία κρέας στα κανόνια για τα "κυριαρχικά δικαιώματα", ώστε να μπορούν να πουλούν τα νησιά όπως προβλέπουν τα Μνημόνια και η αστική κυβερνητική πολιτική! 
ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΜΙΑ
ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ
ΚΑΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΠΟΥΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Δημοσιεύτηκε στις 15 Φεβ 2013
Ο Ηλίας Παναγιώταρος στην Βουλή δηλώνει πως η Χρυσή Αυγή ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΕΙ τη τροπολογία για το ξεπούλημα ελληνικών νησιών.

Ξεπουλάμε αλλά μόνο σε Έλληνες… επιχειρηματίες του εξωτερικού

REAL ESTATE στα γαλανόλευκα με υπογραφή Φραγκούλη Φράγκου…
Ένα πραγματικά εθνικό  τρόπο ξεπουλήματος λανσάρει ο υπερευαίσθητος πρώην ΑΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ της προσωρινής κυβέρνησης Πικραμένου.
Αποκαλύπτοντας τα όρια της εθνικιστικής ακροδεξιάς, της πλήρους συμβιβασμένης με τα Μνημόνια, τους εθνικούς και ξένους Τοκογλύφους, την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, ενός από τους ανθρώπους που υπηρέτησαν από κάθε πόστο τις πιο φρικαλέες επιλογές του ελληνικού κεφαλαίου.
Ο Φραγκούλης Φράγκος που όχι μόνο εγγυήθηκε την καταστολή των ταραχών από το Στρατό σε ενδεχόμενη Χρεωκοπία το 2012, αλλά συστηματικά εκπαίδευσε τις στρατιωτικές δυνάμεις –πιο συγκεκριμένα την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία- με την γνωστή Άσκηση ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ να αναλάβει ρόλο καταστολής πλήθους.
Ο Φραγκούλης Φράγκος που συστηματικά προωθούσε ως ΑΓΕΣ την προμήθεια εκατοντάδων ταλαιπωρημένων μεταχειρισμένων αμερικανικών τεθωρακισμένων  ABRAMS, τα οποία ευτυχώς τελικά τη γλυτώσαμε και δεν τα πληρώσαμε πανάκριβα,  ενώ καταλυτική υπήρξε η παρέμβαση της   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ για την Προστασία του Περιβάλλοντος και κατά της Πυρηνικής και Βιοχημικής Απειλής που έθεσε το ζήτημα του Απεμπλουτισμένου Ουρανίου.
Ο Φραγκούλης λοιπόν μας λέει ότι συμφωνεί με τα Μνημόνια συμφωνεί με το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας, αλλά αυτό πρέπει να γίνει μόνο σε Έλληνες επενδυτές.
Και μάλιστα Έλληνες του εξωτερικού πρέπει να ενεργοποιηθούν…
Απευθύνει λοιπόν «Προσκλητήριο σε Έλληνες τους εξωτερικού: “Αγοράστε δημόσια περιουσία”»
Σας προτρέπουμε να ενεργοποιηθείτε πρώτα απ’ όλα εσείς οι Έλληνες της διασποράς και με μπροστάρη την Εκκλησία   να απαιτήσετε να είστε μέτοχοι των κοινών στην πατρίδα. Μέσα από αυτήν την διαδικασία να κάνετε αυτό που κάνουν εκείνοι που προσπαθούν να αρπάξουν την Ελλάδα μας. Η λύση μπορεί να δοθεί αποκλειστικά και μόνο από τους Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδος, όταν συνασπιστούμε και εργαστούμε μαζί. Επιβάλλεται η Δημόσια Περιουσία να πάει σε χέρια Ελλήνων και όχι αλλοεθνών.
Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι η ανάπτυξη αγώνων ενάντια στα Μνημόνια, την κυβέρνηση και την Ε.Ε.-ΔΝΤ, αλλά να καταφέρουμε το εθνικά ωφέλιμο ξεπούλημα σε Έλληνες επιχειρηματίες.
Δηλαδή,  με την Εκκλησία της τεράστιας Αφορολόγητης περιουσίας να καταλήξουν για ένα κομμάτι ψωμί οι υπέροχες ακτές, τα νησιά, ο ΟΣΕ, τα λιμάνια, τα φιλέτα γης, το νερό και οτιδήποτε άλλο ξεπουλά η κυβέρνηση στα χέρια Ελλήνων επιχειρηματιών…
Αυτό θεωρεί η εθνικιστική ακροδεξιά ότι αποτελεί το μεγάλο το εθνικό και πατριωτικό καθήκον!   
Προσβλέπουμε στην ελεύθερη, ακηδεμόνευτη, δημιουργική Ελλάδα, που πάντοτε είχε ως φάρο και καθοδηγητή, τις διαχρονικές ηθικές αξίες και αρχές της Χριστιανοσύνης και του Ελληνισμού, μας λέει η "εθνική συμμαχία" κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αντιπολίτευσης και Ναζιστικής συμμορίας.
Τα αντιδραστικά θέσφατα της Χούντας των Συνταγματαρχών εκσυγχρονίζονται και επικαιροποιούνται για να ενσωματωθούν στην εποχή του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Τώρα έχουμε λοιπόν:
ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!!

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου