Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

34η ΕΜΑ, Άσσηρο: Ανακρίσεις αλά ΕΣΑ από κάποιους που έχουν την Υπέρβαση της Εξουσίας καθημερινότητα!

Νέα καταγγελία φαντάρων από την 34η ΕΜΑ στην Άσσηρο αποδεικνύει ότι τίποτε δεν αλλάζει στον Ελληνικό Στρατό.
Οι κυβερνήσεις αλλάζουμε αλλά στον Στρατό επικρατεί η επίδειξη πυγμής εκ του ασφαλούς, η αυθαιρεσία και η επίδειξη εξουσίας ανθρώπων που βρίσκονται μερικά σκαλοπάτια πιο ψηλά στην ιεραρχία, αλλά σκύβουν το κεφάλι στον αμέσως ανώτερο.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα όλων αυτών αποτελεί η διοίκηση στην 34η ΕΜΑ.
Επειδή η μονάδα θα περάσει Επιθεώρηση, ανακοινώθηκε ότι η διοίκηση με ένα βαρετά επαναλαμβανόμενο για τρομαγμένους Αξιωματικούς "αποφασίζομεν και διατάσσουμε" κόβονται όλες οι άδειες το μήνα Μάιο.
Και αυτό γιατί πρέπει να δοθεί η γνωστή παράσταση της Επιθεώρησης που πρέπει να τα βρει όλα να αστράφτουν, να φεγγοβολούν φρεσκοβαμμένα, αφού θα έχουν προηγηθεί προηγουμένως μάχες πραγματικές ενάντια στα πετραδάκια, τις πευκοβελόνες και τις γόπες των τσιγάρων!
Για την καριέρα ενός ανθρώπου θα χωθούν αγρίως όλοι σε αυτή την ανεπανάληπτη επιχείρηση των Δημοσίων σχέσεων που λέγεται Επιθεώρηση.
Οι συνάδελφοι στρατιώτες έστειλαν λοιπόν επιστολή καταγγελίας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ζητώντας να παρέμβει το ΓΕΣ για να σταματήσουν όλα αυτά.
Για να δούμε λοιπόν ΠΟΣΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ οι διοικητές τον ΑΓΕΣ Στεφανή...
Ή μήπως, αυτός είναι πραγματικά ο ΑΓΕΣ Στεφανής και οι διαταγές του τις οποίες κάνουν πράξη με απαράμιλλα αυταρχικό τρόπο οι διοικητές;
Διαβάζουμε λοιπόν στην νέα ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ τους:   
Μετά την προχθεσινή σου ανάρτηση για το ''κόψιμο'' των αδειών μας τον Μαϊο, εξαιτίας της επιθεώρησης του Ιουνίου, η διοίκηση της 34 ΕΜΑ στην Άσσηρο, αφού μας δήλωσε στην αναφορά μπροστά σε όλους, ότι δεν φοβάται από τέτοια και ότι ας  βγάζουμε όσες αναρτήσεις θέλουμε, με μια εκτύπωση  της ανάρτησης σας, πέρασε από τον καθένα μας, έναν έναν, ρωτώντας μας για το ποιος έγραψε αυτό το πράγμα και αν γνωρίζουμε να το πούμε και άλλα τέτοια. 
Μάλιστα όταν τελείωσε από εμάς άρχισε να ρωτά και τα στελέχη αν ξέρουν και μάλιστα μπροστά μας!!!. 
Απίστευτα πράγματα.

Άγριο χώσιμο στη 34η ΕΜΑ-Άσσηρο γιατί έχει Επιθεώρηση
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
 Από ότι φαίνεται το διήγημα της 34 ΕΜΑ στην Άσσηρο και τα γεγονότα, συνεχίζονται. Πλέον, λόγω αξιολόγησης, ανακοινώθηκε ότι τον μήνα Μαϊο δεν θα χορηγηθεί άδεια σε κανέναν. 
Όλοι θα παραμείνουμε να εργαστούμε (άσχετα με το ωράριο που προβλέπει το πρόγραμμα) συνεχώς, χωρίς ξεκούραση, χωρίς τίποτα. 
Τι να σχολιάσει κανείς...
Καταρχήν, όποιος έχει υπηρετήσει μπορεί να κατανοήσει τι βιώνουν οι φαντάροι εν όψει της Επιθεώρησης.
Σκούπισμα, καθάρισμα για να μην μείνει πετραδάκι και πευκοβελόνα, βάψιμο και κηπουρική...
Ατελείωτες αγγαρείες για να τα βρουν όλα εντάξει, καθαρά και περιποιημένα!
Είναι του Παραλόγου η Θητεία, ένας Στρατός του φαίνεσθαι και των Δημοσίων σχέσεων.
Πιστεύει κανείς ότι η Επιθεώρηση γίνεται και για να "ψάξει" αυτές τις καταγγελίες;

Στην 34η ΕΜΑ (Άσσηρο Θεσσαλονίκης) είναι ο Παράδεισος των βυσμάτων!

Tι έχει να μας απαντήσει ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΣ Συνταγματάρχης Νικόλαος Φανιός;
Τι μας λέει η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία του Πενταγώνου;
Τι μας υπόσχεται ο ΑΓΕΣ Στεφανής;
Ότι ο Στρατός άλλαξε, δεν υπάρχουν βύσματα και διακρίσεις...
Αναρωτιόμαστε τα πιστεύουν αυτά που λένε οι Υπουργοί Άμυνας και οι Αρχηγοί;
Εμείς πάντως ΟΧΙ.
Όπως και οι συνάδελφοι φαντάροι που ζουν το καθεστώς της πιο ωμής και άθλιας βυσματοκρατίας..
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Υπηρετούμε την θητεία μας στην 34 ΕΜΑ Άσσηρο Θεσσαλονίκης και όσον καιρό είμαστε εδώ βλέπουμε πως υπάρχουν ακραίες διακρίσεις για κάποιους στρατιώτες διότι όπως όλοι γνωρίζουμε υπάρχουν κάποιοι άλλοι από πίσω οι οποίοι βοηθάνε γι'αυτό.... 
Το θέμα είναι πως όποιος πιστεύει "πως στον στρατό πρέπει να υπάρχει μια ίση αντιμετώπιση προς όλους τους στρατιώτες άσχετος βύσματος ή Όχι", θα απογοητευτεί από αυτά που ζούμε καθημερινά και αποδεικνύουν ότι ο Στρατός είναι το ¨βασίλειο των διακρίσεων, των ανισοτήτων,   των πελατειακών σχέσεων και του "τηλεφώνου..."
Υπάρχουν στρατιώτες οι οποίοι μπορεί να κάνουν 1 υπηρεσία στις 15 μέρες να φεύγουν με υπηρεσιακά όλο το Σαββατοκύριακο, ενώ εσύ που θα τύχει να μην έχεις υπηρεσία το Σαββατοκύριακο θα σου επιβληθεί από τη διοίκηση να έρχεσαι κάθε μέρα, γεγονός που σε επιβαρύνει και σε περεταίρω έξοδα άσκοπα.
Ο Διοικητής κόβει τα ΕΤΑΠ από στρατιώτες που υπηρέτησαν σε παραμεθόριο "τραγικό" και άλλοι που ήρθαν από την πρώτη μέρα δίπλα στο σπίτι τους φεύγουν με 30 μέρες άδεια από το πουθενά...
Σε άλλη περίπτωση, στρατιώτης ενημέρωσε τον διοικητή για ένα πρόβλημα υγείας που είχε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκπληρώσει την εκπαίδευση ειδικότητας.
Όμως ο διοικητής έκρινε πως είναι ψευδής και προσπαθούσε να αποφύγει την εκπαίδευση. Στην τελική ο στρατιώτης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση του και εκτός αυτού χειροτέρεψε η κατάσταση του με αποτέλεσμα να μπει εσπευσμένα στο 424 για επέμβαση!!!
Αυτά γίνονται όταν οι Στρατιωτικοί παίζουν με την υγεία των φαντάρων και οι Διοικητές αναλαμβάνουν και το ρόλο του γιατρού της μονάδας και βγάζουν δικές τους Διαγνώσεις!
Εμείς καλούμε τον ΑΓΕΣ Στεφανή να σταματήσει να διαβάλλει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και να περνά τον χρόνο του σε τουρνέ ανά την Ελλάδα.
Του προτείνουμε λοιπόν να κάνει κάτι πιο χρήσιμο - κατά τη γνώμη μας πάντα: να ασχοληθεί με τους Διοικητές του και τον τρόπο διοικήσεως τους.
Έτσι ίσως μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα...


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου