Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Πάτρα: ο πόλεμος κατά των Προσφύγων στρώνει το χαλί στον Κοινωνικό Εκφασισμό και στις Ιδιωτικές Εταιρείες Ασφάλειας

Αυτές είναι οι συνέπειες της Πολιτικής της ΕΕ που προκαλεί κύματα προσφυγιάς με τους βρώμικους πολέμους της και τις επεμβάσεις για το ξαναμοίρασμα του κόσμου, αλλά ορθώνει Τείχη του Αίσχους για να "προστατευτεί" και για να συγκρατήσει πίσω στις χώρες τους μετανάστες ως φθηνή εργατική δύναμη για τους Ευρωπαίους επενδυτές!
Αυτές είναι οι συνέπειες της κυβερνητικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που μετατρέπει τον Έβρο σε Οχυρό, τα νησιά σε Γκουαντάναμο Προσφύγων για να τους αποτρέψει και να τους επιστρέψει στην Τουρκία με Παράνομες Επαναπροωθήσεις.
Αυτές είναι οι συνέπειες των δογμάτων Πολέμου/Καταστολής ενώ λαού που πρέπει να στρατιωτικοποιηθεί και να γίνει Χαφιές ώστε να αντιμετωπιστούν οι "ασύμμετρες απειλές" του ολοκληρωτικού καπιταλισμού.
Όχι δεν είναι οι φασίστες στην Ουγγαρία και τη Γερμανία, της Αυστρίας και της Βουλγαρίας...
Είναι οι Ομάδες “περιφρούρησης” πολιτών στην Πάτρα για τον εντοπισμό μεταναστών!

Ομάδες «περιφρούρησης» έχουν συστήσει κάτοικοι της Πάτρας, που πραγματοποιούν περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή του νέου λιμανιού για τον εντοπισμό τυχόν μεταναστών. Όπως αναφέρει το thebest.gr, τη σύσταση ομάδων περιφρούρησης παραδέχθηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κυψέλης, Νίκος Μακρυπόδης, ενώπιον μάλιστα του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα, που πραγματοποίησε σύσκεψη την Παρασκευή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στις «περιπολίες» δίδεται έμφαση σε εγκαταλελειμμένα κτίρια τα οποία μπορούν να αποτελέσουν εν δυνάμει στέγη για πρόσφυγες και μετανάστες.

Ο Κοινωνικός Εκφασισμός είναι η μια όψη καθώς "οι πολίτες" ενθαρρύνονται να αστυνομεύουν όπως επίσης "σπρώχνονται" να στρατιωτικοποιηθούν!
Από την άλλη μεριά υπάρχει το Κέρδος, το Ιδιωτικό κέρδος.
Και ο Πόλεμος, όπως επίσης η Ασφάλεια φέρνουν μεγάλα κέρδη!
Ο πόλεμος κατά των Προσφύγων, τα προβαλλόμενα ως ¨κενά αστυνόμευσης¨από τις αντίστοιχες αρχές στρώνουν το δρόμο στην Ιδιωτική εταιρεία που φυλά τις εγκαταστάσεις της Πειραϊκής Πατραϊκής. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Πατρών Νίκος Κοντοές έχουν προσληφθεί για τις εγκαταστάσεις της Πειραϊκής Πατραϊκής που ανήκουν στον ΟΛΠΑ. Πλέον, έχει ενισχυθεί το προσωπικό της ιδιωτικής εταιρείας security και ο χώρος φυλάσσεται επί 24ώρου βάσεως.

Κανένας Πολίτης δεν πρέπει να εμπλακεί σε τέτοιους βρώμικους ρόλους που στρέφονται συνολικά εναντίον του κόσμου της εργασίας. 
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ-ΚΑΣΤΟΛΗΣ.
Να κλείσουν οι Ιδιωτικές Εταιρείες Ασφάλειας και οι Ιδιωτικοί Στρατοί με τους επικαλυπτόμενους ρόλους, που βρίσκονται πάντα σε αγαστή συνεργασία με τις κρατικές δυνάμεις Πολέμου-Ασφάλειας, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, για να επιβάλλουν τα συμφέροντα του κόσμου του πλούτου.
Είναι οι πλέον σύγχρονες μέθοδοι πολέμου/Καταστολής του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και μετανάστες.
♦ Αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσής τους. Στήριξη των αναγκών και των δικαιωμάτων τους με στόχο την αυτοοργάνωση της ζωής τους.
♦ Ανοιχτά κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας. Ούτε κλειστά, ούτε ημίκλειστα. Όχι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
♦ Όχι στους πολέμους και στην εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτούς. Επιστροφή όλων των Ελλήνων στρατιωτών από τις ξένες χώρες.
♦ Σύνορα ανοιχτά. Όχι σε χώρες-φυλακές.
Εμείς απαιτούμε
– ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ
– ΚΑΤΩ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Ε.Ε.
– ΕΞΩ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΒΑΣΕΙΣ-Ε.Ε.
– ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
– ΜΑΖΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου