Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκλονιστική Ομιλία Φαντάρου στην Ανεξάρτητη Ταξική Πρωτομαγιάτικη Συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη


Η παρέμβαση του φαντάρου στην Πρωτομαγιάτικη Ταξική Συγκέντρωση ήταν Συγκλονιστική.
Ήταν φόρος Τιμής στους Αγώνες του Κόσμου της Εργασίας.
Είναι Υπόσχεση Αγώνα Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στους Βρώμικους Πολέμους τους.
Η συμμετοχή φαντάρων στην Πρωτομαγιάτικη Συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη ήταν μια κατάθεση ταξικής συνείδησης.
Ήταν και είναι σαφή απόδειξη ότι οι Φαντάροι είναι του Εργαζόμενου Λαού παιδιά.
Ήταν και είναι μια απόλυτη καταδίκη των πολέμων στους οποίους συμμετέχει ο Ελληνικός Στρατός αλλά και της Άσκησης Καταστολής Πλήθους που πραγματοποιήθηκε στην 113 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης.
Εμείς το όπλα δεν τα στρέφουμε ούτε ενάντια στα Ταξικά μας Αδέλφια, ούτε εναντίον των προσφύγων-μεταναστών που με τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους δημιουργείται, ούτε εναντίον των μειονοτήτων.
Εμείς δεν έχουμε τίποτε Κοινό με τις Φασιστικές Λέσχες Εφέδρων.
Εμείς δεν δεν εντασσόμαστε στην "εθνική ενότητα" της κυβέρνησης, των βιομηχάνων, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Μας θέλουν στρατιωτάκια ακούνητα-υποταγμένα στον Στρατό τους-Σιδερένια Φτέρνα στον εμφύλιο ταξικό πόλεμο εναντίον των εργαζομένων, να σκοτώνουμε και να σκοτωθούμε  στον ιμπεριαλιστικό ελληνοτουρκικό πόλεμο και στις βάρβαρες επεμβάσεις τους.
Βασικός εχθρός τους είναι ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ, ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ.
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ επαναλαμβάνουμε:
Ο στρατός που θα εξυπηρετήσει τα στρατηγικά συμφέροντα της ελληνικής άρχουσας τάξης, ο Ελληνικός Στρατός που θα επιβάλλει τις βλέψεις του ελληνικού αστικού κόσμου στο πλαίσιο του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού (ΑΟΖ-Ενεργειακά κοιτάσματα), είναι ο ίδιος στρατός που θα επιβάλλει τα Δόγματα Πολέμου-Καταστολής στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο, σε Αφρική και Μέση Ανατολή.
Ο ίδιος στρατός που μας θέλει κρέας στα κανόνια του για τα συμφέροντα του Λάτση και του Βαρδινογιάννη, είναι ο Στρατός που πολεμά στον πόλεμο κατά των προσφύγων, που κάνει εμπάργκο στο Λίβανο, συμμετέχει στις ιμπεριαλιστικές εκστρατείες σε Κόσσοβο-Αφγανιστάν-Μάλι κλπ, περιπολεί στα χωρικά ύδατα της Λιβύης...
Είναι ο Ελληνικός Στρατός που θα υπερασπίσει τις ιδιωτικοποιήσεις, τα Μνημόνια, την Ανεργία, τις περικοπές, την αστική καπιταλιστική ανασυγκρότηση.
Αυτές τις ασκήσεις Καταστολής Πλήθους εκπαιδεύεται να διεξάγει στην Κοζάνη, στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, αλλά και στην Ιορδανία, στην Βουλγαρία-Ρουμανία κλπ.
Ο εμφύλιος πόλεμος στο εσωτερικό των καπιταλιστικών μητροπόλεων συνδέεται με ένα μαύρο νήμα με τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, έχοντας ως κοινό παρανομαστή τον λεγόμενο και "πόλεμο κατά της τρομοκρατίας"!
Μόνη απάντηση το Κίνημα των Φαντάρων, το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον πόλεμο, την καταστολή, τον εθνικισμό και ρατσισμό, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
  ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου