Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

"Η βρώμα και η δυσωδία του Ελληνικού στρατού στις πλάτες των Φαντάρων"

Μπορούμε να ρωτήσουμε τον ΑΓΕΣ Στεφανή που πρόσφατα ξόδεψε 200.000 ευρώ για να κάνει Διαγωνισμό Τεθωρακισμένων, αν κάνει τόσο συχνά μπάνιο όσο και οι συνάδελφοι φαντάροι στην Αλεξανδρούπολη!
Τι άλλο θα κάνει το Υπουργείο Άμυνας εις βάρος των φαντάρων:
Στο στρατόπεδο ΖΗΣΗ στην Αλεξανδρούπολη δεν έχουν νερό να κάνουν μπάνιο οι φαντάροι!!!
Καταγγελίες φτάνουν στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων ότι εδώ και αρκετό καιρό στο Στρατόπεδο Ζήση υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με την παροχή νερού στις μονάδες.
Εν όψει καλοκαιριού μάλιστα και με αρκετούς νεοσύλλεκτους της Γ' ΕΣΣΟ να έρχονται ανεξαρτήτως με το αν η κάθε μονάδα μπορεί να προσφέρει αξιοπρεπή διαβίωση, από τη στιγμή που στους ήδη στρατευμένους αδυνατεί.
Για αυτή την κατάσταση είναι ενήμερος ο Ταξίαρχος καθώς και οι Διοικητές των μονάδων, αλλά υπάρχει μια μόνιμη δικαιολογία πως για να φτιαχτεί η παροχή και να μπορεί το δίκτυο να λειτουργεί κανονικά και όχι ελάχιστες ώρες όπως τώρα, χρειάζονται κάποιες χιλιάδες ευρώ.
Το ερώτημα είναι αν το Υπουργείο Πολέμου του Πάνου Καμμένου, που τόσο κόπτεται για την πολεμική επάνδρωση της παραμεθορίου -δηλαδή με επάνδρωση των μονάδων 100% που μόνο ο Ελληνικός Στρατός έχει- θα δώσει λεφτά για να μπορεί να προσφέρει αξιοπρεπή διαβίωση στους στρατιώτες.
Αλλά η ευθύνη είναι και της ταξιαρχίας καθώς και των διοικητών, γιατί δε γίνεται να προτείνουν στους στρατιώτες άμα θέλουν να τους πάνε για μπάνιο με τα STYER σε άλλο στρατόπεδο (μετά από σκοινάκια μάλιστα) και μία μέρα βολών με τα άρματα να κοστίζει τόσες χιλιάδες ευρώ.

Είναι ντροπή να ζουν οι στρατιώτες σε τέτοιες συνθήκες και μάλιστα τώρα που μπαίνει το καλοκαίρι και θα έχει πάλι ασκήσεις, ΣΠΕΝ κ.λ.π

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΒΓΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΙ-ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ-ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου