Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Οι Τουρκοκύπριοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και οι Τουρκοκύπριοι της Συνύπαρξης!


ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ.
Ο 84χρονος σήμερα πρώην μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης των Τουρκοκυπρίων TMT, Turgut Yenagrali αναφερόμενος στις μαζικές εκτελέσεις αμάχων αλλά και αιχμαλώτων πολέμου κατά το «μαύρο» καλοκαίρι της τουρκικής εισβολής το 1974, όχι μόνο παραδέχεται τον ηγετικό του ρόλο σε αυτές, αλλά καυχιέται με κυνισμό τις πράξεις του, λέγοντας ότι αν τον άφηναν οι Τούρκοι αξιωματικοί θα είχε εκτελέσει και περισσότερους.
Εξομολογείται την δράση του το 1974 ως αξιωματικός στην περιοχή της Μεσαριά: «Εγώ "κανόνιζα" τους αιχμάλωτους γκιαούρηδες που τους έφερναν εκεί.»«Πρόθεση μου ήταν να τους καθαρίσω όλους».

Ο δημοσιογράφος που του παίρνει συνέντευξη, έκπληκτος τον ρωτά: «Όταν σκότωνες άοπλους ανυπεράσπιστους αθώους ανθρώπους, πως το έκανες αυτό βλέποντας τους στα μάτια;»

Κληθείς να απαντήσει σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα φέρεται να είπε: «Και εκείνοι πολλά έκαναν. Ακόμη και αν αυτοί ήταν αθώοι εγώ που να έβρισκα αυτούς που τα έκαναν;» 

«Το να σκοτώνω ήταν η τέχνη μου. Όταν ήρθε ο στρατός στο χωριό μας τους συνόδεψα ως την μύτη της Καρπασίας. Ήμουν πολύ χαρούμενος.» φέρεται να δηλώνει ο Τουρκοκύπριος.

Σοκαριστική φέρεται να είναι και η συνέχεια των δηλώσεων του 84χρονου σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα: «Όταν πλησίασα στην μύτη είδα πως εκεί καθόταν πολλοί Ελληνοκύπριοι αιχμάλωτοι. Πρόθεση μου ήταν να τους καθαρίσω όλους. Κάποιοι που το κατάλαβαν αυτό, ενημέρωσαν τον αξιωματικό τους. Τούρκος αξιωματικός μου είπε πως "Εάν απομακρυνθείς από δίπλα μου θα σε πυροβολήσω". Αναγκαστικά έμεινα δίπλα του. Καιγόμουν που μου ξέφυγαν».

Σήμερα, ένα άρθρο-καταπέλτης του δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ, δίνει και μια άλλη διάσταση στη συνέντευξη του μακελάρη.

Ο Τουρκοκύπριος δημοσιογράφος Σενέρ Λεβέντ, γνωστός και από την κριτική που ασκεί κατά του Ερντογάν, σημειώνει χαρακτηριστικά στη στήλη του, με εμφανή την έκφραση απογοήτευσης στα γραφόμενά του: «Ένας Ελληνοκύπριος αδερφός μας – πρόσφυγας από τη Μεσαριά, που θα διαβάσει αυτό το κείμενο, μπορεί να αναρωτηθεί: Τον πατέρα μου αυτός τον σκότωσε; Εγώ αν ήμουν, θα αναρωτιόμουν. Αυτός ο άνθρωπος που τα λέει αυτά, ακόμη ζει στην Αμμόχωστο. Και ξέρω πως δεν είναι ο μόνος…

Και όμως, η αρθρογραφία αυτή δεν αφορά το παρελθόν ΜΟΝΟ των Τουρκοκυπρίων...
Αφορά το παρελθόν των Τουρκοκύπριων και Ελληνοκύπριων Φασιστών και Εθνικιστών, του Ντενκτάς και του Γρίβα, αυτούς που δολοφόνησαν πρώτα από όλα τους αγωνιστές της Ειρήνης, της Συνύπαρξης, της Αριστεράς και του Εργατικού κινήματος για να επιβάλλουν την Ένωση και την Διχοτόμηση. 
Αφορά τη δράση του Ελληνικού Στρατού που έκανε το Πραξικόπημα το 1974 και μαζί με τους εθνικιστές παραστρατιωτικούς της ΕΟΚΑ Β στράφηκε ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ κατά της Αριστεράς και όποιου θεώρησαν ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ, αλλά και του Τουρκικού Στρατού που προχώρησε στην Εισβολή και την Κατοχή.
Ποτάμι έτρεξε το αίμα των Προσφύγων, Ελληνοκύπριων και Τουρκοκύπριων, από τα χέρια των σφαγέων τους, από τους Ελληνοκύπριους της ΕΟΚΑ Β και τους Τουρκοκύπριους της ΤΜΤ εθνικιστές  δολοφόνους σαν τον Turgut Yenagrali!
Τότε και σήμερα, σε Νότιο και Βόρειο Κατεχόμενο τομέα της Κύπρου, απέναντι τους στέκουν οι άνθρωποι σαν τον Σενέρ Λεβέντ, οπαδοί της Ειρήνης, της Συναδέλφωσης και της Συνύπαρξης. 
Στον ίδιο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ οδηγούν όμως οι πολιτικές επιλογές της σημερινής αστικής πολιτικής ηγεσίας σε Κύπρο και Ελλάδα, στα Κατεχόμενα και στην Τουρκία.  
Εξάλλου, για να ικανοποιηθούν τα συγκεκριμένα οικονομικά-στρατηγικά τους συμφέροντα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου οικοδομούνται οι Άξονες του Πολέμου με το Ισραήλ και την Αίγυπτο,  τα κράτη της Ελλάδας-Κύπρου είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΑ στις ΣΦΑΓΕΣ του λαού της Παλαιστίνης, έχουν μετατρέψει την Κύπρο σε αεροπλανοφόρο για να διεξάγονται ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις!
Τα σύγχρονα εγκλήματα Πολέμου του ΝΑΤΟ και των κρατών της ΕΕ!
Σήμερα καταγγέλλεται ο 84χρονος Τουρκοκύπριος σφαγέας για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, αλλά διευκολύνεται στο έργο του ο Νετανιάχου!!! 
Ανάγκη όσο ποτέ για ένα νέο εργατικό διεθνιστικό αντικαπιταλιστικό κίνημα.
Για την ανάπτυξη εργατικών ΚΟΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο ενάντια σε κυβερνήσεις και αστικές πολιτικές που απογειώνουν τον Κοινωνικό Πόλεμο, σπέρνουν τον Εθνικισμό και τη Μισσαλοδοξία, μας απειλούν με Διακρατικές Συγκρούσεις.
Ενάντια σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, ενάντια στους Άξονες του Πολέμου των κρατών Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου-Αιγύπτου.
Έξω όλοι οι Στρατοί και οι Βάσεις από την Κύπρο, έξω η ΕΛΔΥΚ-ΤΟΥΡΔΥΚ, το ΝΑΤΟ και ο Βρετανικός Στρατός. 

Καταπέλτης του Σενέρ Λεβέντ για τον 84χρονο σφαγέα που καυχιέται πως ξεκλήριζε Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους!

FacebookTwitterMessengerGoogle+


Χθες πρώτο το newsit.com.cy, σε αναδημοσίευση από το "αδελφό" onalert.gr, δημοσίευσε την κυνική ομολογία ενός ακόμα Τουρκοκύπριου που κατέσφαζε Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους το "μαύρο" για τον Ελληνισμό καλοκαίρι του 1974, ουσιαστικά ανενόχλητος. Σήμερα, ο γνωστός Τ/κ δημοσιογράφος και εκδότης της "Afrika", Σενέρ Λεβέντ, σκληρός επικριτκής του Ερντογάν, δημοσιεύει ένα εκτενές άρθρο-ρεπορτάζ των όσων είπε ο "μακελάρης" της TMT και παράλληλα σχολιάζει με ιδιαίτερα επικριτική διάθεση τα λεγόμενα του συμπατριώτη του.


Χθες προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση σε Κύπρο αλλά και Ελλάδα, καθώς υπάρχουν και αρκετοί ελλαδίτες μάχιμοι μεταξύ των αγνοουμένων, οι δηλώσεις του 84χρονου σήμερα βετεράνου της παρακρατικής οργάνωσης των Τουρκοκυπρίων TMT, Turgut Yenagrali αναφορικά με τις μαζικές εκτελέσεις Ελληνοκυπρίων αμάχων αλλά και αιχμαλώτων πολέμου κατά το «μαύρο» καλοκαίρι της τουρκικής εισβολής το 1974.


Ο 84χρονος Yenagrali, κατά την συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε εκτενώς, με κυνισμό και δίχως ίχνος μεταμέλειας, τις σφαγές ανυπεράσπιστων άοπλων πολιτών.
Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε, μετά σχολιασμού όμως και στη στήλη του γνωστού για τις αιρετικές θέσεις του, δημοσιογράφου, Σενέρ Λεβέντ, στην εφημερίδα «Αφρίκα».

Το 1974 ο 84χρονος ήταν αξιωματικός στην περιοχή της Μεσαριάς και, όπως καυχήθηκε, ο ίδιος «κανόνιζε» τους αιχμάλωτους «γκιαούρηδες» (όπως αναφέρεται στους Έλληνες) που τους έφερναν εκεί.

Ο δημοσιογράφος έκπληκτος τον ρωτά: «Όταν σκότωνες άοπλους, ανυπεράσπιστους, αθώους ανθρώπους, πώς το έκανες αυτό βλέποντάς τους στα μάτια;».

Όπως προαναφέραμε όμως ο 84χρονος δίχως ίχνος μεταμέλειας και με απίστευτο κυνισμό κομπάζει για τις πράξεις του, δικαιολογώντας τις κιόλας με την αυθαίρετη παρατήρηση πως «Κι εκείνοι πολλά έκαναν», αφερόμενος στους Ελληνοκύπριους.

«Ακόμη κι αν αυτοί ήταν αθώοι, εγώ πού να έβρισκα αυτούς που τα έκαναν; Το να σκοτώνω ήταν η τέχνη μου. Όταν ήρθε ο στρατός στο χωριό μας, τους συνόδεψα ως τη μύτη της Καρπασίας. Ήμουν πολύ χαρούμενος. Όταν πλησίασα στη μύτη, είδα πως εκεί κάθονταν πολλοί Ελληνοκύπριοι αιχμάλωτοι. Πρόθεσή μου ήταν να τους καθαρίσω όλους. Κάποιοι που το κατάλαβαν αυτό, ενημέρωσαν τον αξιωματικό τους. Ο εκ Τουρκίας αξιωματικός Χακκί Μπορατάς μού είπε πως εάν απομακρυνόμουν από δίπλα του, θα με πυροβολούσε. Αναγκαστικά έμεινα δίπλα του. Καιγόμουν που μου ξέφυγαν», είπε ο Τουρκοκύπριος μακελάρης, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να βρεθεί αντιμέτωπος με διεθνές δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου και εθνοκάθαρσης.

Ο Σενέρ Λεβέντ, σημειώνει χαρακτηριστικά στη στήλη του, με εμφανή την έκφραση απογοήτευσης στα γραφόμενά του: «Ένας Ελληνοκύπριος αδερφός μας – πρόσφυγας από τη Μεσαριά, που θα διαβάσει αυτό το κείμενο, μπορεί να αναρωτηθεί: Τον πατέρα μου αυτός τον σκότωσε; Εγώ αν ήμουν, θα αναρωτιόμουν. Αυτός ο άνθρωπος που τα λέει αυτά, ακόμη ζει στην Αμμόχωστο. Και ξέρω πως δεν είναι ο μόνος, υπάρχουν και άλλοι. Ένας πολίτης μάς είπε πως και στο χωριό Σέρνταρλι (Τσατόζ) υπάρχει ένας παρόμοιος που καυχιόταν. Καυχιόταν πως είχε λιώσει το κεφάλι ενός Ελληνοκύπριου με πέτρα». 

«Ακόμη ζούνε. Είναι γνωστοί, αλλά κανείς δεν τους ακουμπά και δεν λογοδοτούν. Και σε εμάς δεν λογοδοτούν. Το μόνο που κάνουμε, είναι δήθεν να κλαίμε επειδή δεν επέρχεται λύση και ειρήνη», καταλήγει ο δημοσιογράφος.

Παρακάτω, για όσους τουρκομαθείς, σε δύο μέρη η συνέντευξη του αρχιεκτελεστή αιχμαλώτων πολέμου, αλλά και απλών πολιτών:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου