Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Ο Στρατός σε ρόλο Αστυνομίας και Στρατιωτικοποίηση των Σωμάτων Ασφαλείας ! Εξαγγελίες του Πάνου Καμμένου

Κοινό Πολεμικό-Κατασταλτικό ρόλο σημαίνουν οι Κοινοί Κανόνες Εμπλοκής Στρατού-Αστυνομίας.
Ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ήταν ξεκάθαρος στο Συνέδριο που διοργάνωσε το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με θέμα «Άμυνα και Ασφάλεια σε έναν ψηφιακό κόσμο», υπό την αιγίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ). Tόνισε ότι ο Ελληνικός Στρατός εμπλέκεται σε σχεδιασμούς «εσωτερικής ασφάλειας» και επιβολής του Νόμου και της Τάξης!
Φυσικά και πάλι το πρόσχημα ήταν η τρομοκρατία. Σημείωσε λοιπόν ότι «στην εποχή μας, το θέμα της ασφάλειας εμπλέκεται με το θέμα της άμυνας και πέραν της σκληρής εργασίας που γίνεται μεταξύ των υπουργείων και των Αρχηγείων, πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, να δημιουργήσουμε κοινούς κανόνες εμπλοκής μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια πρόκληση που δεν αφορά μόνο την ασφάλεια, αλλά και την άμυνα της χώρας, δεν απασχολεί μόνο την ασφάλεια της Συμμαχίας, αλλά και την άμυνα της Συμμαχίας και, πιστέψτε με, αυτό το Συνέδριο θα φροντίσει να μπουν οι πρώτες γραμμές για να προχωρήσουμε σε αυτήν την πολύ σημαντική συμμαχία για την πατρίδα μας, αλλά και για τη Συμμαχία».
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος είχε την ευκαιρία να περιγράψει μια διπλή αμφίδρομη σχέση μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων που αναλαμβάνουν Αστυνομικά καθήκοντα, εμπλέκονται σε σχεδιασμούς εσωτερικής ασφάλειας και θα συντονίζονται ολοένα πιο στενά με τα Σώματα Ασφαλείας, ενώ οι Αστυνομικές Δυνάμεις προχωρούν σε μεγαλύτερη στρατιωτικοποίηση.
Βεβαίως η σχέση αυτή, ανεξάρτητα αν την παραδέχεται ο Υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, βρίσκει την αφετηρία της στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ του 2004, αυτό το τεράστιο εγχείρημα Καταστολής-Ελέγχου-Παρακολούθησης-Καταγραφής.

Και δεν περιορίζεται εντός των ελληνικών συνόρων. Θυμίζουμε την αποκάλυψη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για το "ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛ. ΣΤΡΑΤ. ΞΗΡΑΣ 2014" http://diktiospartakos.blogspot.gr
Γράφαμε λοιπόν: "Σύμφωνα με αυτά τα δόγματα, ο σύγχρονος πόλεμος έχει «υβριδικά χαρακτηριστικά» στο έδαφος των παραγωγικών και τεχνολογικών δυνάμεων της τρίτης βιομηχανικής επανάστασης,  συνδυάζει συστηματικά τη δράση κρατικών και μη κρατικών δρώντων, πολύμορφων στρατιωτικών, πολιτισμικών, πληροφοριακών, οικονομικών και άλλων μέσων, εξαπλώνεται σε κάθε κοινωνικό πεδίο, σε «ό,τι έχει αξία», σε «γη, θάλασσα, αέρα», αλλά και «στο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα, το χρόνο, τη πληροφορία», ορίζει ως εχθρό «ό,τι αποκλείνει από τα εθνικά συμφέροντα», δηλαδή φυσικές καταστροφές, πλεονάζοντες μετανάστες και απεργίες, «τρομοκράτες» και πολιτικές οργανώσεις".
Στο κείμενο μας "Γιατί το ελληνικό κράτος πολεμά ήδη" http://diktiospartakos.blogspot.gr επισημαίναμε: 
"Στο κείμενο αυτό, θα επιδιώξουμε να δείξουμε ότι το ελληνικό κράτος πολεμά, σε μια ενότητα πολεμικής θεωρίας και πράξης. Ξεκινώντας από το Δόγμα Στρατού Ξηράς του 2014, περνώντας από την καταστολή του “εσωτερικού” και του “εξωτερικού εχθρού”, συμπεραίνοντας τελικά ότι το ελληνικό κράτος, στο πλαίσιο των διεθνών διακρατικών και ταξικών ανταγωνισμών, διεξάγει κοινωνικό-ταξικό πόλεμο εντός και εκτός συνόρων με σύγχρονα μέσα, καθορίζοντας έτσι το περιεχόμενο ενός σύγχρονου αντιπολεμικού-διεθνιστικού κινήματος στη χώρα μας".
Οι τελευταίες εξαγγελίες του αρχηγού των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου βέβαια δεν αποτελούν προσωπικές απόψεις ενός Ακροδεξιού πολιτικού, αλλά αποτελούν συνισταμένη της κυβερνητικής πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεδομένα για το ΝΑΤΟ και την "δημοκρατική" Ευρωπαϊκή Ένωση! Είναι χαρακτηριστική η τοποθέτηση στο Συνέδριο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα, ο οποίος αναφέρθηκε στη «νέα εποχή ασφάλειας και άμυνας στην Ελλάδα και την Ευρώπη», λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «η Ελλάδα βρίσκεται στο κέντρο ενός ασταθούς γεωπολιτικού τόξου... Στη διάσταση αυτή τα όρια της εσωτερικής ασφάλειας και της άμυνας συγχέονται και οι συνέργειες προκύπτουν ως προϋπόθεση για οποιονδήποτε σχεδιασμό σε εθνικό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο».
Φυσικά, οι αποκαλύψεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την άσκηση Καταστολής Πλήθους στην 113 ΠΜ στη Μίκρα Θεσσαλονίκης αλλά και η Φυλάκιση φαντάρων που Αρνήθηκαν δημόσια να συμμετάσχουν  αποκαλύπτει το που βρισκόμαστε.
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να στρέψουμε τα όπλα εναντίον του Εργαζόμενου λαού μας.
Δεν Πολεμάμε-δεν Καταστέλλουμε για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Καλούμε το εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα να πάρει θέση, να Καταδικάσει αυτές τις αυταρχικές-τρομοκρατικές μεθοδεύσεις, να σταθεί απέναντι στο Κράτος έκτακτης Ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό να Μπλοκάρουμε την Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής.
 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Διαβάστε επίσης 

ΤI ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ




Άσκηση καταστολής πλήθους στο ΚΕΠΒ Θήβας!

Στρατός σε αστυνομικά καθήκοντα και στην Ελλάδα; Τι δήλωσε ο Πάνος Καμμένος

Ο ελληνικός στρατός σε θέση "μάχης" εντός και εκτός...
Αποκαλυπτική συνέντευξη με το Δίκτυο Σπάρτακος για τον ρόλο του στρατού και το κίνημα των φαντάρων

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού παραδέχεται επίσημα ότι ο Στρατός εκτελεί Αστυνομικά καθήκοντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου