Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Ταξίαρχος Χίου: είναι ΑΠΕΙΛΗ για τους φαντάρους και τους πολίτες η Πολεμοκαπηλεία και ο Εθνικισμός!

Αλήθεια, ενημέρωσαν τους Νεοσύλλεκτους συναδέλφους ότι το δόγμα Αποτροπής του Ταξιάρχου σήμαινε για τους φαντάρους ότι κόπηκαν οι μεταθέσεις όσων ολοκλήρωσαν εξάμηνο στην Νίσυρο-Καστελόριζο και παρέμειναν εκεί πολύ περισσότερο;
Ενημέρωσε κανείς τους συναδέλφους τι χώσιμο-αγγαρεία-αυθαιρεσία σημαίνει η μετάθεση στην Χίο;
Στο πλαίσιο της πολεμοκαπηλείας αλλά και της "εξωστρέφειας" του Ελληνικού Στρατού, τα μιλιταριστικά-εθνικιστικά σάιτ γέμισαν από αναρτήσεις και φωτογραφίες για τα νέα κατορθώματα του Ταξίαρχου στην Χίο!   
Διαβάζουμε:

"Απόβαση" στις Οινούσσες κάνουν οι νεοσύλλεκτοι στρατιώτες της Χίου! Αυτή ήταν η εντολή του Διοικητή της 96 Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής, Ταξίαρχου Παναγιώτη Κιμουρτζή. Η πρώτη "αποστολή" των στρατεύσιμων που κάνουν τη θητεία τους στο ακριτικό μας νησί, είναι η επίσκεψη στις γειτονικές Οινούσσες. Θεωρείται όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα μια επίσκεψη-μάθημα για τους νεοσύλλεκτους, αλλά ταυτόχρονα εκπέμπει και ένα άκρως συμβολικό μήνυμα στη γείτονα. 

Άλλωστε κατά την τελετή παραλαβής των καθηκόντων του, ως επικεφαλής του κρίσιμου - για την εθνική άμυνα - σχηματισμού, τον περασμένο Μάρτιο, ο Ταξίαρχος Κιμουρτζής είχε ξεκαθαρίσει: Κυρίαρχος στόχος μας αποτελεί η νίκη στη μάχη της αποτροπής.

Για να επιτύχουμε στην αποστολή μας πρέπει να επιδιώκουμε το άριστο και επιβάλλεται να καλλιεργούμε καθημερινά τις στρατιωτικές αρετές: Τη φιλοπατρία, την ανδρεία, την καρτερία, το στρατιωτικό πνεύμα και την πειθαρχία. Αυτές σε συνδυασμό με την αισιοδοξία το χαμόγελο και τη γενναιοψυχία θα συμβάλλουν στην παγίωση των ύψιστων αγαθών της άμυνας και της ασφάλειας".

Για να δούμε τι σημαίνει ο Αχαλίνωτος αυτός εθνικισμός και μιλιταρισμός.

Σημαίνει ότι για να προβάλλουν κάποιοι το έργο τους και να κάνουν καριέρα "θυσιάζουν" τους φαντάρους και τα δικαιώματα τους.
Να θυμίσουμε λοιπόν στον Ταξίαρχο αυτόν που ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ όταν τον καλούν οι εκπρόσωποι της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ότι ΜΕ ΠΡΌΦΑΣΗ το Δόγμα Αποτροπής "έκοψαν" τις μεταθέσεις των φαντάρων που είχαν ολοκληρώσει εξάμηνο στην παραμεθόριο.
Αν δεν έβγαινε το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ να κάνει συνεχείς καταγγελίες και δεν υπήρχαν οι διαμαρτυρίες φαντάρων και γονιών, ακόμη στο Καστελόριζο και στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου θα υπηρετούσαν οι συνάδελφοι!
Δεύτερον, για ποια ασφάλεια των πολιτών μιλά ο Ταξίαρχος;
Υπάρχει μεγαλύτερη ΑΠΕΙΛΗ από τον Ελληνικό Στρατό για τους πολίτες της Χίου;
Ξεχνά ο Ταξίαρχος την άσκηση που έκανε πρόσφατα με πραγματικά πυρά και μόλυνε παραλίες, τα χωράφια και τις θάλασσες που ψαρεύουν οι ντόπιοι;
Να θυμίσουμε στον Ταξίαρχο τις συνεχείς καταγγελίες των φαντάρων και των ΕΠ.ΟΠ.;
   

Στρατόπεδο 96 ΤΥΠΕΘ ΧΙΟΣ ΑΡΜΟΛΙΑ: Χωμένοι, Φυλακισμένοι Φαντάροι ένα βήμα από την Απόγνωση-ΕΤΣΙ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ!

ο Πάνος Καμμένος είναι ο μόνος που γελά με τον Ελληνικό Στρατό-ΦΥΛΑΚΗ!
Έχει άραγε επίγνωση ο πολυταξιδεμένος Αρχηγός ΓΕΣ, ο νέος Ταξίαρχος στην Χίο και ο Διοικητής του 96 ΤΥΠΕΘ στην Χίο ότι οδηγούν τους φαντάρους στην ΑΠΟΓΝΩΣΗ....
Έχουν συναίσθηση τι πρόκειται να γίνει στο 96 ΤΥΠΕΘ στην Χίο αν δεν πάρουν άμεσα μέτρα;
Είναι η τρίτη (3η) επιστολή καταγγελίας που φτάνει στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και η κατάσταση χειροτερεύει.
Η δημοσίευση της πρώτης καταγγελίας των φαντάρων είχε ως αποτέλεσμα να μειωθούν οι υπηρεσίες που εκτελούσαν (από 16-17 ώρες σε 9-10 ώρες), όμως αυτό έγινε εις βάρος των εξόδων και των υπηρεσιακών.
Να τονίσουμε ότι όταν υπήρχαν έξοδοι και υπηρεσιακά ο Αντισυνταγματάρχης Διοικητής, για να κάνει οικονομία, δεν έβγαζε κίνηση, δηλαδή δεν έβαζε υπηρεσιακό όχημα για να μεταφέρει τους φαντάρους.
Αντικειμενικά, άφηνε τους φαντάρους του έρμαιους  στην τεράστια εκμετάλλευση των ιδιοκτητών ΤΑΧΙ, οι οποίοι χρεώνουν 50 ευρώ το πήγαινε-έλα στο στρατόπεδο.
 Ο Διοικητής υπηρεσιακό όχημα βάζει μόνο για τα μόνιμα στελέχη και το πολιτικό προσωπικό που πληρώνονται το μισθό τους και όχι τους στρατιώτες που αμείβονται με 8,7 ευρώ!
Τώρα όμως οι έξοδοι και τα υπηρεσιακά έχουν εξαφανισθεί.
Ο διοικητής για να δείξει έργο στον Ταξίαρχο και να υλοποιήσει όλες τις τρελές απαιτήσεις της ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΙΑΣ του ΓΕΣ και του Υπουργείου Άμυνας καλύπτει με τη μικρή δύναμη των φαντάρων του 96 ΤΥΠΕΘ τέσσερα (4) φυλάκια.
Οι φαντάροι μένουν ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ να βαρούν ατελείωτες υπηρεσίες για 17/20/22 μέρες χωρίς έξοδο.
Στρατιώτες και ΕΠ.ΟΠ. κατανοούν ότι για να βγουν οι υπηρεσίες και τα γκρουπ των αδειών θα παραμείνουν εσώκλειστοι για σαράντα (40) μέρες.
Δεν είναι μόνο το αίσθημα του εγκλεισμού, η τρομερή ενταντικοποίηση, το γεγονός ότι νιώθεις ότι "σαπίζεις" καθώς τα φυλάκια είναι θαμμένα μέσα στα βουνά, "στο πουθενά"....
Αλλά τους συναδέλφους φαντάρους θα τους φάει η βρώμα!
Τα φυλάκια δεν έχουν πλυντήριο και η υπόσχεση του Ταξίαρχου από τα Χριστούγεννα ακόμη να γίνει πράξη...
Βλέπεις, τα ΘΑ των στρατιωτικών δεν είναι λιγότερο τζούφια από τα ΘΑ των αστών πολιτικών!  
Εμείς, ως ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ επισημαίνουμε σε όλους ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!
Το ΓΕΣ και ο Ταξίαρχος πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Οι υπηρεσίες πρέπει να μοιραστούν διαφορετικά και η μονάδα χρειάζεται επειγόντως μεταθέσεις φαντάρων. 
Πρέπει να μπει μια τελεία στο πελατειακό κράτος και τη βυσματοκρατία.
Οι Υπουργοί Άμυνας Πάνος Καμμένος και Φώτης Κουβέλης καταλαβαίνουν πολύ καλά.
Οι γονείς όμως πρέπει να αντιδράσουν. Πρέπει να παραπονεθούν μαζικά και αποφασιστικά.
Ο Ελληνοτουρκικός Ανταγωνισμός για τις ΑΟΖ και τα πετρέλαια τους ΣΚΙΖΕΙ φαντάρους και χαμηλόβαθμο προσωπικό. 
Πρέπει τώρα να Αντισταθούμε. Πρέπει να Αρνηθούμε να είμαστε οι Αναλώσιμοι για τα κέρδη τους.  

Θυμίζουμε επιστολή Νο2:

Στρατόπεδο 96 ΤΥΠΕΘ ΧΙΟΣ ΑΡΜΟΛΙΑ: σχίζει και τους ΕΠ.ΟΠ. η Πολεμοκαπηλεία και η καριέρα του Ταξιάρχου!

ΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ, ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ!
Άμεση υπήρξε η παρέμβαση του Ταξιάρχου και του ΓΕΣ μετά την καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Οι φαντάροι δικαιώθηκαν, απαλλάχθηκαν από υπηρεσίες που δεν επιτρεπόταν να κάνουν.
Όμως το ίδιο δεν συνέβη για τους ΕΠ.ΟΠ. και τα χαμηλόβαθμα στελέχη που χώθηκαν για τα καλά. 
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και να δούμε τις ευθύνες του Ταξιάρχου για όλο αυτό τον Παραλογισμό και την Απανθρωπιά.
Πρόσφατα οι υπηρεσίες απογειώθηκαν με το σκαπτικό ότι οι φαντάροι που έρχονται να περάσουν στρατιωτική εκπαίδευση ΣΠΕΝ θα τις φορτωθούν.
Μετά όμως την καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ οι φαντάροι απαλλάχθηκαν από τις παράνομες υπηρεσίες, ορισμένες περιορίστηκαν, αλλά οι περισσότερες φορτώθηκαν στα χαμηλόβαθμα στελέχη.
Η Παρανομία βρίσκει διάφορους δρόμους και παραθυράκια για να γίνει καθεστώς.
Οι μόνιμοι πρέπει σύμφωνα με τις Διαταγές και τον Κανονισμό να δίνουν συγκεκριμένο αριθμό υπηρεσιών.
Οι επιπλέον που τους λιώνουν τους επιβάλλονται μέσω προφορικών διαταγών, δεν καταγράφονται Πουθενά.
Έτσι λοιπόν στελέχη με 15/16 χρόνια παρουσίας στον Στρατό βρίσκονται να τρέχουν συνεχώς από υπηρεσία σε υπηρεσία προκειμένου να καλυφθεί ο τρομερός όγκος υπηρεσιών που καθόρισε η Ταξιαρχία αυθαίρετα και χωρίς να σκέφτεται ότι έχει να κάνει με ανθρώπους.
Και πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι το ΤΥΠΕΘ είναι μονάδα Δουλειάς!
Τώρα έχει φορτωθεί και τις επιπλέον υπηρεσίες.
Βλέπεις, οι ΕΠ.ΟΠ., οι Μισθοφόροι Στρατιώτες του Ελληνικού Στρατού είναι η εύκολα λύση.
Κανείς δεν τους σκέφτεται.
Κανείς δεν τους υπολογίζει.
Και όμως είναι Άνθρωποι, έχουν οικογένειες, έχουν τεράστιες υποχρεώσεις.
Τι θα πει "οι υπηρεσίες πρέπει να γίνουν";
Ποιος καθορίζει "τα πρέπει αυτά" που λιώνουν και τσακίζουν ανθρώπους; 
Τα πρέπει αυτά που οδηγούν σε Ατυχήματα, τραυματισμούς και θανάτους, σε Αναβολές και Αυτοκτονίες.
Απαιτούμε τώρα οι υπηρεσίες να μειωθούν και εξαρτηθούν από τις δυνατότητες του προσωπικού.
Ο συνδυασμός Πολεμοκαπηλείας και των αναγκών της καριέρας του κάθε διοικητή ΛΙΩΝΕΙ φαντάρους και μόνιμο χαμηλόβαθμο προσωπικό.
Θυμίζουμε επιστολή Νο1:

Στρατόπεδο 96 ΤΥΠΕΘ ΧΙΟΣ ΑΡΜΟΛΙΑ: Εμπλοκή και ατελείωτο χώσιμο για να κάνει καριέρα ο Ταξίαρχος!

Στα στρατόπεδα του Ελληνικού Στρατού δεν δικαιολογείται το χώσιμο και η εξαφάνιση των εξόδων αυτή την περίοδο: στις μονάδες βρίσκεται η Σειρά Κατάταξης του Σεπτεμβρίου, Νοεμβρίου, Ιανουαρίου που είναι οι πιο μαζικές Σειρές.
Όμως στο μαύρο Στρατόπεδο της 96 ΤΥΠΕΘ (ΧΙΟΣ ΑΡΜΟΛΙΑ) οι φαντάροι ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ!
Αιτία;
Η φιλοδοξία του Ταξιάρχου να κάνει καριέρα, το κυνήγι του βαθμού που σημαίνει να πατά πάνω σε πτώματα!
Γιατί περιφερόμενα πτώματα από την ενταντικοποίηση, που μεταφράζεται σε απίστευτη κούραση, εξάντληση είναι οι φαντάροι υφιστάμενοι του.
Δεν υπάρχει ωράριο, δεν υπάρχουν διαταγές του ΓΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Στρατιωτικός Κανονισμός: υπάρχουν μόνο οι παράλογες και απάνθρωπες διαταγές του Ταξιάρχου...
Σήμερα η εμπλοκή των φαντάρων, δηλαδή ο εγκλεισμός των φυλακισμένων δούλων φαντάρων που εργάζονται ακατάπαυστα χωρίς ούτε μια έξοδο, χωρίς ούτε ένα υπηρεσιακό, φτάνει τις 15 έως 19 μέρες συνεχόμενων υπηρεσιών!
Η Σειρά 352 ήταν πιο άτυχη αφού έζησε δύο παρόμοιες εμπλοκές!
Για να δούμε τι σημαίνουν όλα αυτά:
φαντάρος ΔΙΑΤΑΖΕΤΑΙ να είναι 16 ώρες σκοπιά-περίπολο...
Άλλος συνάδελφος ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ να είναι σκοπιά από τις 04.00 π.μ τα ξημερώματα έως τις 21.00 μ.μ. το βράδυ και θα δώσει ξανά νούμερο στις 02.00-04.00 το πρωί!
Το λέμε ξανά: 16 ώρες υπηρεσία καθημερινά: 3 ώρες σκοπιά, 3 ώρες περίπολο, εναλλάξ.  
Σε αυτή την ΠΑΡΑΝΟΜΗ κατάσταση, σύμφωνα με τους Κανονισμούς, είναι υποχρεωμένοι να υπηρετούν οι ελάχιστοι  φαντάροι στα φυλάκια. 
Ο Ταξίαρχος πρέπει να δείξει έργο, να βάλει την προσωπική του πινελιά στη Πολεμοκαπηλεία που συστηματικά καλλιεργεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Άρα, ο Ταξίαρχος για να είναι αρεστός στην στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του Πενταγώνου, για να διεκδικήσει την προσωπική ανέλιξη του "σχίζει" τους φαντάρους.
Η δύναμη της μονάδας είναι 37 άτομα, εκ των οποίων οι 25 δίνουν υπηρεσία καθώς οι υπόλοιποι είναι Άοπλοι.
Αυτό το γνωρίζει ο Ταξίαρχος, του οποίου όμως οι διαταγές για τις υπερβολικές υπηρεσίες αντιστοιχούν στο σύνολο της δύναμης. Έτσι οι 25 στρατιώτες καλούνται να καλύψουν υπηρεσίες που αντιστοιχούν σε 37!
Όμως, η παράλογη και επικίνδυνη διοίκηση του δεν σταματούν εδώ: έβαλε και Άοπλους φαντάρους να συμμετέχουν σε Περίπολα...
Σε αυτό το σημείο φτάνει ο Μιλιταρισμός και η ακόρεστη φιλοδοξία του.
Ποιος του έδωσε όμως το περιθώριο να παίζει αυτά τα βρώμικα και επικίνδυνα παιχνίδια στις πλάτες μας; 
Ποιος του παραχωρεί τη δυνατότητα να θέτει σε κίνδυνο την ακεραιότητα και την ζωή μας;
Το φαντάζεστε, να γίνει τίποτε και να χρειαστεί το περίπολο να παρέμβει;
Τότε τι θα κάνει ο Άοπλος συνάδελφος: θα αρχίσει τις "ροχάλες" ή θα πετάξει πέτρες;
Μπορεί το ΓΕΣ να μας δείξει τις διαταγές που προβλέπουν όλα αυτά που κάνει ο Ταξίαρχος;
Ποιος του έδωσε τη δυνατότητα να φέρεται με τόσο κτηνώδη τρόπο σε νέους ανθρώπους που ο Στρατός πήρα για Υποχρεωτική Στρατιωτική θητεία και ΑΠΕΙΛΕΙ να επιστρέψει στις οικογένειες τους σε ένα φέρετρο με ριγμένη πάνω του την ελληνική σημαία;
Ο παραλογισμός και το απάνθρωπο μιλιταριστικό του πνεύμα, που κρύβει όμως τη προσωπική του φιλοδοξία να γίνει Στρατηγός, φτάνει στο σημείο να διατάζει τους φαντάρους να είναι σε πολεμική ετοιμότητα -να φέρουν εξαρτήσεις, όπλα κλπ- ακόμη και όταν στο φυλάκιο υπάρχει και δρα συνοδός με σκύλο.
Ακόμη και τότε, στερεί την ξεκούραση και την ανάπαυση από τους φαντάρους που το έχουν τόσο ανάγκη.
Φυσικά, ο Διοικητής του Τάγματος εκτελεί πειθήνια κάθε παράλογη και απάνθρωπη διαταγή του Ταξιάρχου. Ούτε του περνά από το μυαλό να του φέρει αντίλογο, να προστατέψει τους φαντάρους του. 
Βλέπεις, είναι και αυτός της ίδιας σχολής, θέλει να τα έχει καλά με τους Ανωτέρους του!
Ταξίαρχος και Διοικητής στο    96 ΤΥΠΕΘ είναι συνυπεύθυνοι. 
Επαναλαμβάνουμε, έχουν καταργήσει ακόμη και τα υπηρεσιακά.
Η Σειρά 352 υφίσταται δύο εμπλοκές, οι στρατιώτες κάθονται ένα μήνα (30 μέρες) χωρίς έξοδο και τους δίνουν μόλις 2 υπηρεσιακά.
Μήπως ξέχασαν ότι υπηρεσιακά -ολιγόωρη έξοδο- πρέπει υποχρεωτικά να δίνεται στους φαντάρους όταν τους Απαγορεύουν την Έξοδο;
Αυτό είναι ΔΙΑΤΑΓΗ του ΓΕΣ.
Γιατί την παραβιάζουν;
Για μια φορά ακόμη, αποκαλύπτεται ότι εχθρός για τους φαντάρους είναι ο Μιλιταρισμός και ο Εθνικισμός, η ίδια η ιεραρχία και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που μας εκμεταλλεύεται οικονομικά και εργασιακά με τον πιο ωμό τρόπο και Αδίστακτα μας αντιμετωπίζει ως Αναλώσιμους.
Εμείς είμαστε οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ, το κρέας στα κανόνια του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για τα πετρέλαια του Λάτση και του Βαρδινογιάννη...
Εμείς είμαστε οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ στα βρώμικα πολεμικά παιχνίδια της κυβέρνησης και του στρατιωτικού κατεστημένου που θέλουν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ των λαών σε Βαλκάνια, Ανατολική Μεσόγειο, Αφρική και Μέση Ανατολή.
Εμείς είμαστε οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ του κάθε Διοικητή που προσπαθεί να κάνει καριέρα πατώντας επί πτωμάτων!
Απαιτούμε την άμεση παρέμβαση του ΑΓΕΣ Στεφανή και των Υπουργών Άμυνας Πάνου Καμμένου και Δημήτρη Βίτσα.
Η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ είναι τεράστιος (πιστεύουμε ότι καταλαβαίνουν στο Πεντάγωνο τι εννοούμε)!  Πρέπει να ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ πολύ δυσάρεστες καταστάσεις...
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου