Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

3η Μ/Κ Ταξιαρχία Ρίμινι: ο Στρατός χωρίζει τους φαντάρους σε Παλιούς-Νέους και εκμεταλλεύεται τη φαγωμάρα!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Γιατί και πως προωθεί ο στρατός την διάκριση παλιού νέου; γιωτά και μη; 
Είμαστε φαντάροι από την 3η Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ Ρίμινι. 
Τον καιρό της παραμονής μας εδώ έχουμε συμπαιράνει κάτι που μπορεί να ισχύει και σε άλλες μονάδες της χώρας. 
Από όταν ξεκινήσαμε να υπηρετούμε γίνονταν από κάποιους παλιότερους φαντάρους διακρίσεις μεταξύ παλιών και νέων. 
Η διάκριση αυτή ήταν είτε τυπική δηλαδή δεν αναλάμβαναν καθαριότητες καθόλου η πολλές φορές και, άλλες φορές ψυχολογική κράζοντας τους νεότερους ή μη στηρίζοντας τους στον ερχομό τους στην μονάδα. 
Άλλες φορές πάλι κάνοντας πλάκες κακόγουστες. 
Η γνώμη μας είναι ότι αυτά γίνονται εν γνώση του στρατού και της διοίκησης με σκοπό ο νεοσύλλεκτος να μπαίνει στο τρυπάκι να αποδεικνύει συνεχώς την επάρκεια του στους άλλους και ο στρατός τελικά να βγάζει περισσότερη δουλειά για πάρτη του. 
Το ίδιο γίνεται και με την διάκριση ένοπλος - άοπλος αλλιώς "γιώτα μη γιώτα" με τους "παλιούς " ή τους άντρακλες με τα κουμπούρια να κράζουν τους άοπλους.
Επίσης, επιχειρούν να μας διχάσουν, να μας βάλουν να τρωγόμαστε μεταξύ μας αντί να αγωνιστούμε ενωμένοι απέναντι τους, για να κρύψουν τις ευθύνες τους και να αποφύγουν τις διεκδικήσεις μας.
Για το χώσιμο, τις ατελείωτες υπηρεσίες, το κόψιμο των αδειών φταίει η πολεμοκαπηλεία του Υπουργείου, ο Διοικητής του Δ Σώματος Στρατού, ο Ταξίαρχος και ο διοικητής.
Απέναντι τους πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ!
Εμείς λοιπόν καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να μην "τσιμπούν" σε τέτοιες άθλιες πρακτικές! 
Να διεκδικούν τα κοινά μας δικαιώματα που αντιστοιχούν στους Φαντάρους με Στολή από διοικητές και ανώτερους στην αναφορά και με συγκεκριμένες δεσμεύσεις μάλιστα! 
Να ενωθούμε σε επιτροπές φαντάρων ναυτών σμηνιτών και να καταγγέλλουν δημόσια τα ζητήματα των αδειών ή  των "εμπλοκών" που προκύπτουν οποία και να ναι κάθε φορά η δικαιολογία της διοίκησης. 
Πάνω απ όλα όμως τους καλούμε να μην βάλουν πλάτη σε αυτόν τον αστικό στρατό! 
Που θέλει πόλεμο και να Αστυνομεύει στην Ανατολική Μεσόγειο και στα Βαλκάνια, καριέρες για τα στελέχη του και ανθρώπους ξεριζωμένους και σκοτωμένους σε Παλαιστίνη, Συρία και χώρες της Αφρικής που καταστρέφουν για τους επενδυτές και τους ιμπεριαλιστικές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ!
 Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου