Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Το δρόμο στην Χρυσή Αυγή και τον Μπαρμπαρούση έστρωσε η κυβέρνηση, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος και ο Στρατός!


Μένει να απαντηθεί να ήταν μόνο μια κίνηση εντυπωσιασμού των ΝΑΖΙ, μια παρακινδυνευμένη πολιτική πρωτοβουλία που υπολόγισε λάθος την όποια διείσδυση τους στις Ένοπλες Δυνάμεις ή ένα μήνυμα! 
Η Χρυσή Αυγή έκανε ό,τι όλοι γνώριζαν πως κάποτε θα κάνει: Κάλεσε τον Στρατό σε πραξικόπημα.
Μάλιστα μέσα από το Κοινοβούλιο.
Το πρωί της Παρασκευής 15ης Ιουνίου, ο βουλευτής της απροκάλυπτα νεοναζιστικής οργάνωσης Κώστας Μπαρμπαρούσης κάλεσε τον Στρατό να αναλάβει ρόλους που παραπέμπουν ευθέως στις πιο μαύρες σελίδες της σύγχρονης νεοελληνικής Ιστορίας και να συλλάβει τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα.
Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μπαρμπαρούσης ζήτησε τα κεφάλια του Πάνου Καμμένου και του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, θεωρώντας πως πρόκειται για την ιδανική πολιτική συγκυρία να πετάξουν και το τελευταίο από τα πέπλα του κοινοβουλευτισμού.
Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης είπε: «καλώ την στρατιωτική ηγεσία της χώρας να σεβαστεί τον όρκο της. Να συλλάβει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο για να αποτραπεί αυτή η προδοσία. Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες. Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες».
Φυσικά ακολούθησαν οι αντιδράσεις της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.
Της αστικής δικαιοσύνης.
Της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Των καθεστωτικών μέσων και των μεγαλοδημοσιογράφων.
Είναι όλοι αυτοί που έστρωσαν το δρόμο στους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής...
Ξαφνικά όλοι αυτοί ξεχνούν την Συνεργασία τους και την Συμπόρευση τους με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής στα "εθνικά μέτωπα"!
Μόλις τρεις μέρες πριν, την Τρίτη 12/06/2018 καταγγείλαμε ότι:

Καμμένος-Χρυσή Αυγή σε εκδήλωση του Πολεμικού Ναυτικού

Από την εκδήλωση στο θωρηκτό «Γ. Αβέρωφ» Πηγή: Eurokinissi

Αυτό πλέον δεν αποτελεί είδηση αλλά μεθόδευση!

Ο δηλωμένος ΝΑΖΙ, βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ήταν μαζί με τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Πολεμικό Ναυτικό στις 11 Ιούνη στο θωρηκτό "Γ. ΑΒΕΡΩΦ", στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων "Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος"»!

Ο Ελληνικός Στρατός είναι σήμερα ο βασικός μηχανισμός που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ "ξεπλένει" πολιτικά του ΝΑΖΙ Δολοφόνους της Χρυσής Αυγής... Να τους θυμίσουμε τι έγινε πρόσφατα στο Καστελόριζο, στην άσκηση Παρμενίωνας;
Ένας Υπόδικος ΝΑΖΙ στον ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ: Ο Καμμένος και ο ΣΥΡΙΖΑ "ξεπλένουν" την Χρυσή Αυγή στον Στρατό! http://diktiospartakos.blogspot.gr

Όμως αναπάντητα μένουν τα ερωτήματα μας για την συνολική παρουσία της Ακροδεξιάς στις Ένοπλες Δυνάμεις και τη διαμέσου του Στρατού παρέμβασης της στον λαό μας....
Η κυβέρνηση ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ

Οι Στρατιωτικοί μπορούν να μιλούν στα Εθνικιστικά Συλλαλητήρια; Και οι Φαντάροι να ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ για τις Αντιπολεμικές τους Δηλώσεις;


OI ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΟΜΩΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ
Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το ΓΕΣ απέδειξαν ότι ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ τους φασίστες και τους Ακροδεξιούς στον Στρατό αλλά καταδιώκουν και επιχειρούν να ΠΑΤΑΞΟΥΝ το κίνημα των φαντάρων.


Πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στρώνουν το χαλί στην Ακροδεξιά, την υποδέχονται στις Ορκωμοσίες Νεοσυλλέκτων και στις Ασκήσεις, κάνουν μαζί περιοδείες στα νησιά συμμετέχοντας από κοινού σε εθνικιστικά- μιλιταριστικά σόου, εκπαιδεύονται μαζί πλέον με τους φασίστες των Λεσχών Εφέδρων στην ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ.

Έτσι λοιπόν ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ φαντάρους που είχαν το θάρρος να ΑΡΝΗΘΟΥΝ τον Πόλεμο, τον Ρατσισμό και το Ρατσισμό, το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, αλλά ΑΝΕΧΘΗΚΑΝ Στρατιωτικούς που συμμετείχαν στα Εθνικιστικά Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, έσπειραν το εθνικιστικό μίσος παρέα με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής!




Τα ερωτήματα είναι συγκεκριμένα:
ΠΡΩΤΟ Το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ότι ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Λγος (ΠΖ) Γιώργος Θεοδώρου ήταν ομιλητής Πανηπειρωτικό εθνικιστικό συλλαλητήριο που έγινε την 6 Ιουνίου 2018 στα Ιωάννινα;
ΔΕΥΤΕΡΟ Ο συγκεκριμένος εν ενεργεία στρατιωτικός είχε πάρει άδεια από το ΓΕΣ για να τοποθετηθεί στην συγκεκριμένη εκδήλωση των ακραίων στοιχείων;
ΤΡΙΤΟ Το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ και ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ την συγκεκριμένη πολιτική δράση των Στρατιωτικών αλλά αντιμετωπίζουν ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ την αντιπολεμική και αντιεθνικιστική δράση των Φαντάρων;

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι οι χαφιεδίστικες υπηρεσίες του Πενταγώνου κινήθηκαν ταχύτατα και σε μια μέρα είχαν βρει τις μονάδες των αγωνιστών φαντάρων, τους είχαν ενημερώσει για την υπέροχη πρωτοβουλία τους να χαιρετήσουν σε Αντιπολεμικό και Αντιρατσιστικό Συλλαλητήριο, αλλά και στην Πρωτομαγιάτικη Συγκέντρωση, ενώ το ΓΕΣ είχε στείλει σήμα που Απαιτούσε την Τιμωρία τους.
 Αντιθέτως, το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας δεν γνωρίζουν τίποτε για τα βίντεο από το Εθνικιστικό Συλλαλητήριο στα Γιάννενα.
Όλοι όμως γνωρίζουν τη φωλιά ακραίων στοιχείων και απεχθών αντιλήψεων είναι η συγκεκριμένη Ένωση Στρατιωτικών στην Ήπειρο, όπου ο εθνικισμός πάει χέρι χέρι με τον ρατσισμό, καθώς μένουν αξέχαστες οι ακραίες θέσεις τους.  
Εμείς περιμένουμε τις επίσημες Απαντήσεις του Πάνου Καμμένου και του ΑΓΕΣ Στεφανή...

ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ
Κάτω τα χέρια από τους αγωνιζόμενους φαντάρους!
Κίνημα μαζικό μέσα και έξω από τον στρατό
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων αυθαιρετούν, καταπατούν τα συνταγματικά δικαιώματα, θέλουν να χτυπήσουν κάθε προσπάθεια αλληλεγγύης… 
Δε μπορούν όμως να μας τρομάξουν, δε μπορούν να μας σταματήσουν.
Μετά την  ποινή φυλάκισης στον αγωνιστή φαντάρο Γιώργο Α., ο οποίος τιμωρήθηκε γιατί συμμετείχε και χαιρέτησε σε Πρωτομαγιάτικη εργατική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη –όπως είχε συνταγματικό και δημοκρατικό δικαίωμα-, κυβέρνηση και στρατός προχώρησαν στην επιβολή νέας ποινής φυλάκισης, αυτή τη φορά κατά του αγωνιστή φαντάρου Κωνσταντίνου Μ.! 
Ο λόγος; Ο Κ.Μ. συμμετείχε και χαιρέτησε στο μεγάλο αντιρατσιστικό αντιπολεμικό συλλαλητήριο της 17ης Μάρτη στην Αθήνα, εκφράζοντας την ταξική του αλληλεγγύη στο εργατικό-λαϊκό κίνημα και στους πρόσφυγες και μετανάστες, ενάντια στην πολιτική των ιμπεριαλιστικών πολέμων, της Ευρώπης – φρούριο και την απαράδεκτη ρατσιστική συμφωνία ΕΕ-Ελλάδας-Τουρκίας για το προσφυγικό.
Σε μια επιπλέον πράξη αυταρχισμού η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων προσπάθησε να εμποδίσει το μοίρασμα προκήρυξης της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας την Δευτέρα 7 Μάη, φέρνοντας την αστυνομία για να καταγράψει τα στοιχεία όσων συμμετείχαν στην εξόρμηση, προχωρώντας μέχρι και στην προσαγωγή μέλους της Επιτροπής στο Αστυνομικό Τμήμα του Ψυχικού για εξακρίβωση στοιχείων!
Οι κινήσεις αυτές δείχνουν πανικό και φόβο! Σε μια περίοδο όξυνσης των εθνικιστικών κραυγών και κυβερνητικής πολεμικής προετοιμασίας για τα συμφέροντα του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού, φοβούνται την αυξανόμενη αντίδραση και αντίσταση των στρατευμένων παιδιών του λαού! 
Θυμίζουμε πως πριν μερικές βδομάδες είχε τιμωρηθεί και άλλος φαντάρος, που είχε μιλήσει σε αντιπολεμική αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει βαρύτατες ευθύνες, αναβαθμίζει τον αυταρχισμό και την καταστολή, ξεπερνώντας ακόμα και τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
Δεν είναι τυχαίο! Η καταστολή των αγωνιζόμενων στρατευμένων πάει μαζί με την πολεμική προετοιμασία για τα συμφέροντα των πολυεθνικών στις ΑΟΖ και τη βαθύτερη ελληνική εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς  των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ και της ΕΕ, διεκδικώντας μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα.  
Μας θέλουν στρατιωτάκια ακούνητα, αγέλαστα, θέλουν όλη την κοινωνία έτσι. 
Δεν ψαρώνουμε όμως, η στρατευμένη νεολαία είναι εδώ στην πρώτη γραμμή του αντιπολεμικού-εργατικού κινήματος, θα συνεχίσει να παίρνει ακόμη περισσότερες αγωνιστικές πρωτοβουλίες, θα συνεχίσει να πηγαίνει εκεί που ανήκε … στον κόσμο της εργασίας και του αγώνα. 
Αυτοί θα ψαρώσουν, αυτοί θα τρομοκρατηθούν από το σαρωτικό κύμα αλληλεγγύης. 
Μας προορίζουν για ρόλους που Θα παίξουμε. 
Αρνούμαστε να συμμετέχουμε στα πολεμοκάπηλα και αντιδραστικά σχέδιά τους, αρνούμαστε να χτυπήσουμε τον ‘εχθρό λαό’. 
Υπερασπιζόμαστε τα Δικαιώματά του Φαντάρου-Πολίτη με Στολή στην πράξη.
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΑΠΟ:

98 ΤΥΠΕΘ
ΚΕΜΧ Ναυπλίου
95 ΤΥΠΕΘ
ΣΜΣ 5η ΤΑΞΠΖ
3Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΡΙΜΙΝΙ
Β ΕΑΝΕΘ
ΔΑΝ Μεγίστης
29 ΛΣ
285 Μ/Κ ΤΠ (ΑΤΣΙΚΗ ΛΗΜΝΟΥ)
96 ΤΕ ΚΑΙ ΜΕΘ
34η ΕΜΑ(ΑΣΣΗΡΟ ΘΕΣ/ΚΗ)
117 Α/Κ ΜΜΠ.
79 ΤΕ ΣΑΜΟΥ
79 ΤΜΧΕΘ Σάμου
ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα
Λέσχη Αξιωματικών Διδυμοτείχου
ΕΛΔΥΚ
156 A/K MM
Π
211 EMA
216 KIXNE.
101 A/K MM
Π
98 A
ΔTE (ΣTΔO KYPIAZH)
98 TMXE
Θ
475 
ΤΔΒΕΘ
128 ΣΕΤΗ - 128 ΣΜΗΝΑΡΧΙΑ.
543 ΤΕ Κω
156 Α/Κ ΜΜΠ – Αλεξανδρούπολης 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου