Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Ο Φασίστας έξω κι η Ηριάννα μέσα

Το κράτος χαϊδεύει προκλητικά τους φασίστες! 
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Μπαρμπαρούσης!
Είναι περιττό ίσως να περιμένουμε από τα παπαγαλάκια που έσκουζαν στα κανάλια το τελευταίο διάστημα να μιλήσουν τώρα τα δυο μέτρα και δύο σταθμά που τηρεί η αστική δικαιοσύνη όταν έχει απέναντί της από τη μια εργάτες, αγωνιστές, απεργούς, συνδικαλιστές, κτλ, κι από την άλλη τα μαντρόσκυλα του συστήματος. Κατιούσα
Αν αναρωτιέται κανείς πώς και γιατί οι ναζιστικές κότες μετατρέπονται σε λιοντάρια, δεν είναι τόσο δύσκολο να βρει την απάντηση. Βρίσκουν και κάνουν. Για την ακρίβεια, τους ενθαρρύνει το αστικό κράτος και οι μηχανισμοί του να συνεχίσουν ανενόχλητοι να τα κάνουν, απολαμβάνοντας ένα ειδικό καθεστώς ασυλίας και ατιμωρησίας, ακόμα και όταν βαρύνονται με εγκληματικές πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου, με δολοφονίες και κακουργήματα, ή και με θρασύδειλες απειλές για στρατιωτικά πραξικοπήματα.

Πριν από λίγη ώρα, ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, που κατηγορείται για εσχάτη προδοσία, αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση, και περιοριστικούς όρους που είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτό συνέβη μετά την πολύωρη απολογία του στην Ευελπίδων, όπου αναμάσησε τα ίδια φαιδρά επιχειρήματα για “ατελείς λεκτικές υπερβολές” (sic), “άτυχες εκφράσεις” που “ενσωματώθηκαν ατάκτως και αυθορμήτως” και “θυμική έξαρση”!
Πάλι καλά που δεν επικαλέστηκε “δημιουργική ασάφεια” και πως επέδειξε απλώς “πατριωτισμό, με έναν τρόπο κάπως εριστικό…”.

Είναι περιττό ίσως να περιμένουμε από τα παπαγαλάκια που έσκουζαν στα κανάλια το τελευταίο διάστημα να μιλήσουν τώρα τα δυο μέτρα και δύο σταθμά που τηρεί η αστική δικαιοσύνη όταν έχει απέναντί της από τη μια εργάτες, αγωνιστές, απεργούς, συνδικαλιστές, κτλ, κι από την άλλη τα μαντρόσκυλα του συστήματος.

Είναι όμως φανερό ποιο είναι το αφεντικό τους, το χέρι που τα τρέφει και τα προστατεύει για να τα ξαμολήσει όταν τα χρειάζεται. Είναι πια ολοφάνερο τι κάνει τις θρασύδειλες ναζιστικές κότες, άγρια μαντρόσκυλα που απειλούν και δρουν ανεξέλεγκτα, έχοντας το ακαταλόγιστο.http://www.katiousa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου