Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Είναι η καλή Χρυσή Αυγή! Νέο Ακροδεξιό κόμμα ανακοινώνει ο Μπαλτάκος

Είναι η καλή Χρυσή Αυγή...
Ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας στη Φωνή της Ελλάδας στην ΕΡΤ, προανήγγειλε την ίδρυση νέου κόμματος μέχρι τα τέλη του 2018, δεξιά της ΝΔ.
Το όνομα είναι έτοιμο και βρίσκεται σε συζητήσεις με βουλευτές εν ενεργεία αλλά και με πρώην στρατιωτικούς, πρόσθεσε.

Ακροδεξιά ΑΠΕΙΛΗ Πολέμου και Ολοκληρωτισμού με αιχμή τους Στρατηγούς και πρόφαση το Μακεδονικό
Η χρήσιμη Ακροδεξιά για το σύστημα εξουσίας, που ακολουθεί το ρεύμα ανόδου της στην Ευρώπη με την σύνθεση εθνικισμού-ρατσισμού-λαϊκισμού...

Επιπλέον, θα μπορεί να ενταχθεί και σε σχεδιασμούς συμμαχικών κυβερνήσεων όπως φωνάζει από παλιά ο ΣΚΑΙ και ο Παπαδημητρίου, καθώς ταυτίζεται με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, δήλωσε ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ, χωρίς να ξεχνά να ρίξει γέφυρες και στη Ρωσία του Πούτιν...

Χωρίς να έχει ψηφίσει Μνημόνια, αλλά δίνοντας τη μάχη της επιβολής και εφαρμογής τους, όταν ακόμη και επιχειρησιακά ως Στρατηγοί του Ελληνικού Στρατού εκπαιδεύτηκαν και προετοιμάστηκαν να στείλουν τον Στρατό να Καταστείλει τα κοινωνικά κινήματα-ασύμμετρες απειλές εφαρμόζοντας τα δόγματα Πολέμου/ Καταστολής.

Αν λοιπόν στα παρασκήνια των επικίνδυνων συνομιλιών βρίσκονται ο Καρατζαφέρης, ο Φαήλος Κρανηδιώτης, ο Μπαλτάκος και το σύνολο της γραφικής ακροδεξιάς που κινήθηκε μεταξύ ΝΔ και Χρυσής Αυγής, τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω σε Στρατηγούς που προκαλούν ανησυχίες με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους. 

Ο Στρατός γίνεται επίσημα το όχημα όχι μόνο για να ξεπλυθούν οι ΝΑΖΙ πολιτικά για να ενταχθούν με κυβερνητική πρωτοβουλία στο "εθνικό μέτωπο", αλλά κυρίως αποτελεί το μέσο για να ντυθούν με τον εθνικό μανδύα εμετικές ολοκληρωτικές αντιλήψεις, που με πρόφαση το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ έρχονται να εμπλουτίσουν τον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό.
Αν επομένως το Πραξικόπημα έδωσε την αφορμή στο Ερντογάν για την ακόμη πιο αντιδραστική μετάλλαξη του αστικού πολιτικού συστήματος στην Τουρκία, τα "εθνικά συμφέροντα και οι εθνικοί κίνδυνοι" βγάζουν τους Στρατηγούς μπροστά, για να διεκδικήσουν ευρύτερο ρόλο για την Ακροδεξιά και διαμέσου αυτής την επιβολή του ολοκληρωτικού συστήματος εξουσίας που απαιτεί η νέα καπιταλιστική ανάπτυξη στην Ελλάδα, επικεντρωμένη στο ενεργειακό ζήτημα και τον πόλεμο-καταστολή ως πυλώνες ανάπτυξης, την προνομιακή σχέση με τις ΗΠΑ και την ακόμη πιο ενεργή πολεμική εμπλοκή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Επαναλαμβάνουμε, είναι εξελίξεις που επικοινωνούν με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, γνωρίζουν την ΑΝΟΧΗ και την ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας και των Επιτελείων, καθώς οι πρωταγωνιστές στρατιωτικοί δεν βρίσκονται μόνο στην αποστρατεία, αλλά βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τις αντίστοιχες διεργασίες των ακροδεξιών εν ενεργεία στρατιωτικών που εκμεταλλεύονται τον Συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις -που κάποτε έβριζαν- για τους δικούς τους άθλιους σκοπούς.
Τέλος, ένα μαύρο νήμα τους συνδέει με την ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ, τις ακροδεξιές Λέσχες Εφέδρων που επίσης ελέγχονται από το Πεντάγωνο, ενώ ο εθνικισμός, ο μιλιταρισμός και η στρατιωτικοποίηση του λαού μας προπαγανδίζεται συστηματικά από τα ΜΜΕ και συντελείται συστηματικά.
Αξίζει λοιπόν κανείς να προσέξει τις παρεμφερείς δηλώσεις τους:
"Ο στρατηγός Φ.Φράγκος κάλεσε τον ελληνικό λαό σε αντίσταση για ανατροπή της κυβέρνησης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Παράλληλα ζητά από τους βουλευτές της ΝΔ να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Καμμένος να αποχωρήσει από την συγκυβέρνηση, ως μόνοι τρόποι για να σωθεί η εκχώρηση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Ακόμη ο Φ.Φράγκος είπε: «Εγκαλείτε τους προδότες» ζητώντας να παραιτηθούν πρώτα οι βουλευτές της Μακεδονίας προκαλώντας έτσι εκλογές".   pronews.gr/ 

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ
"Μετά τις εμετικές δηλώσεις του Προέδρου της Ελληνικής «δήθεν» Δημοκρατίας, τη συνέντευξη παρωδία του Καμμένου και, τέλος, το διάγγελμα Τσίπρα παραχωρούνται 3500 χιλιάδες χρόνια Ελληνικής ιστορίας στους ΑλβανοΣκοπιανούς. Η Ελληνική ιστορία δεν αποτελεί προϊόν συνδιαλλαγής, εκδούλευσης, φαλκίδευσης ή εκμαυλισμού για την πολιτική επιβίωση των άλλων. Στον βωμό της σταθερότητας των Σκοπίων, δεν θα προσφέρουμε τη δική μας εσωτερική αποσταθεροποίηση.

Προειδοποιώ τους Βουλευτές όλων των κομμάτων, ιδιαιτέρως αυτούς της Νέας Δημοκρατίας, που μετά από Κύπρο είναι έτοιμοι για μια νέα Εθνική Προδοσία, ότι σε περίπτωση επικύρωσης της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ, να είναι έτοιμοι για μια νέα Βαστίλη - ένα νέο Γουδί. Θα αντιμετωπίσουν την οργή του Ελληνικού Λαού και, μάρτυς μου ο Θεός, θα οδηγηθούν στα εδώλια των κατηγορουμένων με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Έστω την ύστατη στιγμή, μπορούν να θυμηθούν ότι έχουν ορκιστεί στο Ελληνικό Σύνταγμα και να παραιτηθούν ομαδικώς. Καλώ, δε, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στα πλαίσια του θεσμικού του ρόλου, να παραιτηθεί άμεσα ώστε βάσει του Συντάγματος να διαλυθεί η παρούσα Βουλή".
Μάλιστα, το νέο πολιτικό φορέα με το όνομα «Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση» ανακοίνωσε από το προσωπικό του ιστολόγιο ο ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός που αποχώρησε τον Απρίλιο από την Χρυσή Αυγή. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση: «την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, στη Θεσσαλονίκη, δημιουργείται ένας νέος πολιτικός φορέας που θα αποτελέσει τον οδηγό στην ένωση όλων των πατριωτικών δυνάμεων της Ελλάδας.
Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, ο πολιτικός φορέας Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση («ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.») με επικεφαλής τον Στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό και η Πατριωτική Ρομφαία Νίκης («ΠΑ.ΡΟ.Ν.») με επικεφαλής τον Ζώη Κολιό συντάσσονται δημοσίως, στα πλαίσια μίας νεοπαγούς κίνησης η οποία εκφράζει μία διαρκή και διαχρονική ανάγκη και συγκεκριμένα αυτήν της συντονισμένης συστράτευσης όλων των πατριωτικών δυνάμεων με σκοπό τη συγκρότηση ενιαίου πατριωτικού μετώπου

Η επιτυχία ή όχι αυτών των εγχειρημάτων, οι μεταξύ τους διαγκωνισμοί και οι στοχεύσεις του καθενός είναι ζητήματα που θα απασχολήσουν. Παράλληλα όμως απαιτείται να παρακολουθήσουμε τις διεργασίες και στον χώρο των εν ενεργεία στρατιωτικών. Η πρόσφατη ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τα αναπάντητα ερωτήματα από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία πρέπει να μας ανησυχήσουν:

Οι Στρατιωτικοί μπορούν να μιλούν στα Εθνικιστικά Συλλαλητήρια; Και οι Φαντάροι να ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ για τις Αντιπολεμικές τους Δηλώσεις;

OI ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΟΜΩΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ
Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το ΓΕΣ απέδειξαν ότι ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ τους φασίστες και τους Ακροδεξιούς στον Στρατό αλλά καταδιώκουν και επιχειρούν να ΠΑΤΑΞΟΥΝ το κίνημα των φαντάρων.
Πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στρώνουν το χαλί στην Ακροδεξιά, την υποδέχονται στις Ορκωμοσίες Νεοσυλλέκτων και στις Ασκήσεις, κάνουν μαζί περιοδείες στα νησιά συμμετέχοντας από κοινού σε εθνικιστικά- μιλιταριστικά σόου, εκπαιδεύονται μαζί πλέον με τους φασίστες των Λεσχών Εφέδρων στην ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ.

Έτσι λοιπόν ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ φαντάρους που είχαν το θάρρος να ΑΡΝΗΘΟΥΝ τον Πόλεμο, τον Ρατσισμό και το Ρατσισμό, το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, αλλά ΑΝΕΧΘΗΚΑΝ Στρατιωτικούς που συμμετείχαν στα Εθνικιστικά Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, έσπειραν το εθνικιστικό μίσος παρέα με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής!



Τα ερωτήματα είναι συγκεκριμένα:
ΠΡΩΤΟ Το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ότι ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Λγος (ΠΖ) Γιώργος Θεοδώρου ήταν ομιλητής Πανηπειρωτικό εθνικιστικό συλλαλητήριο που έγινε την 6 Ιουνίου 2018 στα Ιωάννινα;
ΔΕΥΤΕΡΟ Ο συγκεκριμένος εν ενεργεία στρατιωτικός είχε πάρει άδεια από το ΓΕΣ για να τοποθετηθεί στην συγκεκριμένη εκδήλωση των ακραίων στοιχείων;
ΤΡΙΤΟ Το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ και ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ την συγκεκριμένη πολιτική δράση των Στρατιωτικών αλλά αντιμετωπίζουν ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ την αντιπολεμική και αντιεθνικιστική δράση των Φαντάρων;
Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι οι χαφιεδίστικες υπηρεσίες του Πενταγώνου κινήθηκαν ταχύτατα και σε μια μέρα είχαν βρει τις μονάδες των αγωνιστών φαντάρων, τους είχαν ενημερώσει για την υπέροχη πρωτοβουλία τους να χαιρετήσουν σε Αντιπολεμικό και Αντιρατσιστικό Συλλαλητήριο, αλλά και στην Πρωτομαγιάτικη Συγκέντρωση, ενώ το ΓΕΣ είχε στείλει σήμα που Απαιτούσε την Τιμωρία τους.
 Αντιθέτως, το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας δεν γνωρίζουν τίποτε για τα βίντεο από το Εθνικιστικό Συλλαλητήριο στα Γιάννενα.
Όλοι όμως γνωρίζουν τη φωλιά ακραίων στοιχείων και απεχθών αντιλήψεων είναι η συγκεκριμένη Ένωση Στρατιωτικών στην Ήπειρο, όπου ο εθνικισμός πάει χέρι χέρι με τον ρατσισμό, καθώς μένουν αξέχαστες οι ακραίες θέσεις τους.  
Εμείς περιμένουμε τις επίσημες Απαντήσεις του Πάνου Καμμένου και του ΑΓΕΣ Στεφανή...

Οι παραπάνω διεργασίες δικαιώνουν τις αναλύσεις τις ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για την ανάδειξη της συνέχειας κοινωνικού-ιμπεριαλιστικού πολέμου.
Ο αγώνας για το Μπλοκάρισμα του Πολέμου είναι άμεσα συνδεδεμένος με την αστική παραγωγική ανασυγκρότηση και τους βίαιους αντεργατικούς όρους της νέας καπιταλιστικής ανάπτυξης, την υπεράσπιση και διεύρυνση των λαϊκών ελευθεριών σε σύγκρουση με τον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό.    
Εμείς ως ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ο κόσμος της εργασίας δεν έχει να υπερασπίσει κανένα "εθνικό συμφέρον, εθνική διεκδίκηση, κανένα κυριαρχικό δικαίωμα".
Η Εργατική τάξη σε Ελλάδα και Τουρκία δε θα γίνει Αναλώσιμος του ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού τους και του Επεκτατισμού.
Απαίτηση των καιρών το Κοινό αντιπολεμικό-εργατικό κίνημα σε Ελλάδα και Τουρκία για την αποτροπή του πολέμου
Μπλοκάρισμα της μηχανής του πολέμου και στις δύο όχθες του Αιγαίου.
Να μπλοκάρουμε όλες τις ασκήσεις με το ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ισραήλ-Αραβικά κράτη, τη συμμετοχή και τις διευκολύνσεις των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στους βάρβαρους πολέμους τους που προκαλούν την προσφυγιά.
Να ακυρωθούν οι συμφωνίες του πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Ισραήλ, ο Άξονας Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου-Αιγύπτου.
Απάντηση στον Πόλεμο είναι το εργατικό διεθνιστικό αντικαπιταλιστικό κίνημα που απαιτεί η εποχή μας ενάντια στις αστικές κυβερνήσεις και τον ιμπεριαλισμό από όπου και αν προέρχεται. Άμεση έξοδος και διάλυση ΝΑΤΟ-Ε.Ε.
Δεν θα σκοτώσουμε Εμείς, Δεν θα σκοτωθούμε για τα συμφέροντα τους.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για τα συμφέροντα ελληνικής ολιγαρχίας, ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Κοινός εργατικός διεθνιστικός αγώνας για την κοινωνική απελευθέρωση.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου