Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Καλά και κακά νέα για τους φαντάρους στην ΕΛΔΥΚ: Βγήκαν από το νοσοκομείο οι τραυματίες

ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ
Εξιτήριο πήραν οι πέντε στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ, που τραυματίστηκαν το πρωί, όταν το ερπυστριοφόρο στο οποίο επέβαιναν, κατά τη διάρκεια της ΤΑΜΣ "ΝΙΚΗΤΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ", ανετράπη. 
Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού, οι πέντε οπλίτες αφού ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους και διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία, επέστρεψαν στην μονάδα τους, όπου θα παρακολουθούνται προληπτικά από τον γιατρό της.
ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ
Αξίζει όμως να σταθούμε στα εξής:
1. οι τραυματίες της άσκησης "ΝΙΚΗΤΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ" ΉΤΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΆ 7 φαντάροι καθώς μετά τον ραυματισμό των 5 συναδέλφων της ΕΛΔΥΚ ακαλούθησε ο τραυματισμός άλλων 2 συναδέλφων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ
2. η είδηση του τραυματισμού των συνολικά τραυματισμένων αποκρύφτηκε αφού τα ελληνικά καθεστωτικά ΜΜΕ απέκρυψαν το  δεύτερο ατύχημα.
3. Η άσκηση ΝΙΚΗΤΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ" συνεχίστηκε κανονικά παρά τους τραυματισμούς. Μια επικίνδυνη άσκηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της πολεμικής ετοιμότητας που απαιτεί ο ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός, οι πολεμικοί άξονες Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου-Κύπρου και οι μεγάλες ενεργειακές εταιρείες Εxxon-Μobil-Τotal-Εni και τα συμφέροντα του Λάτση - Βαρδινογιάννη.

Οι φαντάροι της ΕΛΔΥΚ θεωρούνται και αντιμετωπίζονται ως Μισθοφόροι Αναλώσιμοι που πρέπει να θυσιαστούν στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς τους.
   
Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου:O αμυντικός χώρος του έθνους είναι κοινός και περιλαμβάνει τα σύνορα της Ελλάδας και της Κύπρου μαζί. Μαζί σχεδιάζουμε, μαζί αποφασίζουμε, μαζί κτίζουμε το μέλλον και όχι μόνο το μέλλον του εθνικού κορμού της Ελλάδας και της Κύπρου"

Αυτή την τρομερά επιθετική δήλωση με πολλούς αποδέκτες, εντός και εκτός των συνόρων, έκανε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να μείνουν μακρυά από την ΕΛΔΥΚ και να δώσουν με θάρρος, αποφασιστικότητα και συναδελφική αλληλεγγύη την πάλη για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου-Πολίτη με Στολή.
Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΔΥΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ
ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ
Είναι φανερό ότι το κλίμα απειλής της πολεμικής ετοιμότητας εντείνεται ολοένα και περισσότερο και τα θύματά του πληθαίνουν συνεχώς.Ήδη η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων την ίδια μέρα νωρίτερα έβγαλε ανακοίνωση όπου αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει στην ΕΛΔΥΚ μέσα από τα μάτια των ίδιων των φαντάρων.
Επιβεβαιώνεται λοιπόν και από τους φαντάρους της ΕΛΔΥΚ η θέση της ΕΑΣ πως δεν πρόκειται για θητεία αλλά για αποστολή μισθοφόρων έξω από τα σύνορα για την κατασκευή και ανανέωση ενός πάμφθηνου στρατού επικυριαρχίας του ελληνικού κράτους, αποτελούμενο από τη φτωχή νεολαία!
Καλούμε όλους τους συνάδερφους φαντάρους να αρνηθούν την μετάθεση στην Κύπρο ως δείγμα εναντίωσης στα πολεμικά σχέδια και τις ασκήσεις που καμία σχέση δεν έχουν με τους φτωχούς.
Δεν θα σκοτώσουμε και δεν θα σκοτωθούμε εμείς για τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, της EXXXON-MOBIT, TOTAL, ENI.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Τηλ: 6932 955437


http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου