Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Άλλος ένας ναύτης πήδηξε στη θάλασσα: η πολεμοκαπηλεία για τις ΑΟΖ Σκοτώνουν και Τρελαίνουν!

Ένας ναύτης πέφτει στη θάλασσα στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας...
Ένας 22χρονος στρατιώτης Αυτοκτονεί στην Ρω...
Ένας 23χρονος φαντάρος που υπηρετούσε Χίο Αγνοείται...
Ένας 21χρονος συνάδελφος πυροβολεί μέσα στην 1η ΜΑΛ
Συνολικά 7 φαντάροι τραυματίζονται στην Κύπρο σε επικίνδυνη άσκηση με πραγματικά πυρά...
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ...
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην Κινητοποίηση στο Πεντάγωνο την Πέμπτη 05/07/2018 στις 18.30 μ.μ ενάντια στις νέες Αυτοκτονίες-Δολοφονίες φαντάρων από τον Ελληνικό Στρατό, τα συνεχή Ατυχήματα και τον Παραλογισμό της Υποχρεωτικής Στράτευσης που απογειώνει η Πολεμοκαπηλεία, ο εθνικιστικός παροξυσμός και η σύμπραξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, στους Άξονες του Πολέμου Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου-Κύπρου. 
Τα δύο πρόσωπα της επεκτατικής και πολεμοκάπηλης κυβερνητικής πολιτικής δίνουν καθημερινά δείγματα γραφής.

Από τη μια μεριά ο ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιάς δηλώνει ότι "Σταδιακά θα υλοποιήσουμε την συμφωνία με την Αλβανία για την επέκταση στα 12 μίλια, διπλασιάζοντας την ελληνική κυριαρχία στη θάλασσα", αποκαλύπτοντας τους επιθετικούς στόχους του ελληνικού κράτους προκειμένου να εξυπηρετήσει τα στρατηγικά συμέροντα της άρχουσας τάξης και εν προκειμένω των Λάτση-Βαρδινογιάννη-ENERGEAN OIL-GUS αλλά και των ΕΧΧΟΝ-ΜΟΒΟΛ. ΤΟΤΑΛ..

Και από την άλλη μεριά είναι τα συνεχή δραματικά περιστατικά στις Ένοπλες Δυνάμεις, με θύματα φαντάρους...

Που αποκαλύπτουν ότι η νεολαία και οι εργαζόμενοι είναι οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ της ανάπτυξης των κερδών του κεφαλαίου, στον Πόλεμο και την Ειρήνη τους, περίοδο έντασης του κοινωνικού πολέμου και έξαρσης της πολεμικής προετοιμασίας!

ΝΑΥΤΗΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Ένα ακόμη περιστατικό είχαμε σήμερα στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας, όπου ναύτης πήδηξε στη θάλασσα από αρματαγωγό…
Ο συνάδελφος είναι απόφοιτος ναυτικής σχολής του Εμπορικού Ναυτικού. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ναύτης κολυμπούσε εντός Ναυστάθμου και για αρκετή ώρα αρνιόταν να βγει από τη θάλασσα! 

ΑΓΝΟΗΤΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ
Αναπάντητα παραμένουν από το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ τα ερωτήματα που έθεσε το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σχετικά με τον 23χρονο συνάδελφο στρατιώτη Σαράντη, ο οποίος ταξίδευε από τη Χίο για τον Πειραιά έχοντας λάβει ΑΝΑΒΟΛΗ, αλλά… ποτέ δεν κατέβηκε από το καράβι. Τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια διαδίδουν διάφορα σενάρια για να προστατεύσουν το Γόητρο του Στρατού και να συγκαλύψουν τις τεράστιες ευθύνες.
Ρωτάμε ξανά:
Για ποιους λόγους ο συνάδελφος έλαβε ΑΝΑΒΟΛΗ;
Για Ψυχολογικούς λόγους ή γιατί απειλούνταν η ζωή του εντός της μονάδας;
Γιατί οι Στρατιωτικοί Γιατροί έκριναν ότι αντιμετώπιζε μανία καταδίωξης ή γιατί κρίθηκε ότι δεν μπορούσε να τον προστατεύσει ο Ελληνικός Στρατός;
Αφού έλαβε ΑΝΑΒΟΛΗ ενημερώθηκε η Αστυνομία για τους κινδύνους που αντιμετώπιζε;
Ή επέτρεψαν σε ένα 23χρονο παλικάρι επιβαρυμένο και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση -που οι ίδιοι έκριναν ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει τη θητεία του λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε- να ταξιδεύσει ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟ με το πλοίο της γραμμής;
Και τέλος, ο Στρατός αντιμετωπίζει τόσο ΑΔΙΑΦΟΡΑ ότι άλλο ένα παλικάρι ΧΑΘΗΚΕ και λόγω των δικών του Ανεύθυνων και Επικίνδυνων χειρισμών; http://diktiospartakos.blogspot.com


ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩ
Συγκλονισμένοι παρακολουθούμε όλοι το δράμα της οικογένειας από την Κρήτη, που ο Στρατός της στέρησε το 22χρονο παλικάρι της.
Η επιστολή των συναδέλφων του δίνει απαντήσεις και αποκαλύπτει το τι πραγματικά σημαίνει να υπηρετείς στον Ελληνικό Στρατό της Βυσματοκρατείας και της Πολεμοκαπηλείας.
Βλέπεις πάντα τα "ψεύτικα, τα εθνικιστικά τα λόγια τα μεγάλα", των αστικών κυβερνήσεων και των καραναβανάδων είχαν ως υποψήφια θύματα τους τα παιδιά των φτωχών οικογενειών που στέλνονται Πρώτη Γραμμή, και όχι τα δικά μας κομματικά παιδιά και τα πλουσιόπαιδα!
http://diktiospartakos.blogspot.com


1η ΜΑΛ, η πιο χυδαία και βάναυση μονάδα του Ελληνικού Στρατού: Τρέλαναν τον 21χρονο φαντάρο και τον βγάζουν ΕΝΟΧΟ
Οι πυροβολισμοί που έπεσαν στην 1η ΜΑΛ είναι απόδειξη της Απόγνωσης και των συνεπειών του μιλιταρισμού και της βαναυσότητας, αλλά και της ολέθριας αποτυχίας του νέου συστήματος Κατάταξης του Πάνου Καμμένου. http://diktiospartakos.blogspot.com



ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΔΥΚ-Νέο ατύχημα στην Κύπρο: από το πρωί 7 τραυματίες φαντάροι σε δύο ατυχήματα και συνεχίζουν την Άσκηση κανονικά!


Nέο ατύχημα, αυτή τη φορά με στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής άσκησης «ΝΙΚΗΤΗΣ- ΔΗΜΗΤΡΑ», το Σαββάτο 23/06/2018.
Το ατύχημα σημειώθηκε σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του Φιλελεύθερου της Κύπρου, στο πλαίσιο της άσκησης με πραγματικά πυρά, όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σφαίρα εξωστρακίστηκε και θραύσματα τραυμάτισαν τους δύο στρατιώτες.
Οι δύο στρατιωτικές μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών επέστρεψαν στην μονάδα τους.

ΕΛΔΥΚ-5 Τραυματίες στον βωμό της πολεμικής προετοιμασίας
Το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, και περί ώρα 08:50, στο πλαίσιο άσκησης ΤΑΜΣ «ΝΙΚΗΤΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΑ» του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ), ερπυστριοφόρο όχημα, της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), που κινούνταν προς το πεδίο βολής «ΞYΝΤΟΥΣ», ανετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 5 εκ των επιβαινόντων Οπλιτών Θητείας, οι οποίοι διακομίσθηκαν για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Είναι φανερό ότι το κλίμα απειλής της πολεμικής ετοιμότητας εντείνεται ολοένα και περισσότερο και τα θύματά του πληθαίνουν συνεχώς.Ήδη η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων την ίδια μέρα νωρίτερα έβγαλε ανακοίνωση όπου αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει στην ΕΛΔΥΚ μέσα από τα μάτια των ίδιων των φαντάρων.
Επιβεβαιώνεται λοιπόν και από τους φαντάρους της ΕΛΔΥΚ η θέση της ΕΑΣ πως δεν πρόκειται για θητεία αλλά για αποστολή μισθοφόρων έξω από τα σύνορα για την κατασκευή και ανανέωση ενός πάμφθηνου στρατού επικυριαρχίας του ελληνικού κράτους, αποτελούμενο από τη φτωχή νεολαία!
Καλούμε όλους τους συνάδερφους φαντάρους να αρνηθούν την μετάθεση στην Κύπρο ως δείγμα εναντίωσης στα πολεμικά σχέδια και τις ασκήσεις που καμία σχέση δεν έχουν με τους φτωχούς.
Δεν θα σκοτώσουμε και δεν θα σκοτωθούμε εμείς για τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, της EXXXON-MOBIT, TOTAL, ENI.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου