Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ: Η Ελλάδα των Μνημονίων ξοδεύει τα πιο πολλά στην ΕΕ για τον πόλεμο!

Μπορεί οι πολεμικές δαπάνες να ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που οδήγησαν στην Χροκοπία και να έδωσαν την ευκαιρία σε κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μαζί με ΕΕ και ΔΝΤ  να επιβάλλουν τη δουλοποίηση του λαού μας, αλλά η ελληνική άρχουσα τάξη συνεχίζει να ξοδεύει το μεγαλύτερο ποσοστό του ΑΕΠ για τον πόλεμο μεταξύ των χωρών της ΕΕ.
Το Ελληνικό κράτος δαπανά το 2,1%, βρίσκεται πάνω ακόμη και από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και την Γαλλία, την πιο ισχυρή στρατιωτικά χώρα, μετά από το Brexit. 
Γιατί;
Μα γιατί το απαιτούν οι ανάγκες του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για τον έλεγχο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα, τον έλεγχο των στρατηγικών δρόμων εμπορίου και ενέργειας...
Μα γιατί το απαιτεί η επιδίωξη της να είναι ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ του ΝΑΤΟ σε Βαλκάνια-Αφρική-Μέση Ανατολή-Αντολική Μεσόγειο.
Μα γιατί το απαιτεί η αναβάθμιση της θέση της στην περιοχή, η αλληλοδιαπλοκή του σύγχρονου αστικού Μεγαλοϊδεατισμού με τα ιμπεριαλιστικά σχέδια, που παρανομστή έχουν το ενργειακό ζήτημα.
 Μα γιατί το απαιτεί ο Πόλεμος κατά των Προσφύγων που διεξάγουν Τσίπρας-Ερντογάν, ΕΕ και ΝΑΤΟ!
Μα γιατί το απαιτεί Κόκκαλης και Χατζημηνάς μαζί με τους επιχειρηματίες της πολεμικής βιομηχανίας που παίρνουν κομμάτια από την πίττα των εξοπλισμών, οι πραγματικοί ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ του πολέμου και της καταστολής.
 

Ούτε ένα ευρώ για εξοπλισμούς.
Λεφτά για τις κοινωνικές ανάγκες και όχι για τον πόλεμο και την καταστολή.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για ελληνική ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου