Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

ΚΕΤΘ Αυλώνας: οι φαντάροι μοιράζονται το φαγητό με τα σπουργίτια και Αγοράζουν ακόμη και το νερό!

2018, Έτος Μέριμνας Προσωπικού προπαγανδίζει το ΓΕΣ...
Αλλά τα προβλήματα οξύνονται, οι καταγγελίες των φαντάρων αποκαλύπτουν μια κατάσταση άθλια...
Ενός Στρατού που σκορπά απίστευτα ποσά σε ασκήσεις με πραγματικά πυρά και Αγορές όπλων, αλλά δεν μπορεί να εξασφαλίσει στους στρατιώτες ούτε ένα αξιοπρεπές πιάτο φαγητό, ούτε νερό...
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ  
Στο ΚΕΤΘ Αυλώνας έχουμε φτάσει να τρώμε αρακά μαζί με τα σπουργίτια!
Μάλιστα, έχουμε φωτογραφία με σπουργίτι μέσα σε αρακά και το έδιναν στους στρατιώτες για μεσημεριανό.
Τα παράπονα των φαντάρων δεν σταματούν καθώς παρόμοια αθλιότητα καταγγέλλεται και για το βραδυνό.
Όμως πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο με το φαγητό.
Το νερό του στρατοπέδου δεν πίνεται και αναγκαζόμαστε να το πληρώνουμε! 
Ποιος εξάλλου ξεχνά τις πρόσφατες καταγγελίες για τα σκουλήκια στο φαγητό των φαντάρων;

Σκουλήκια και στο φαγητό των φαντάρων στο ΚΕΝ Αυλώνα;


Μια εικόνα από το παρελθόν και μόνο στο ΚΕΤΘ!
Πως το είπε ο Πάνος Καμμένος;
2018, ΕΤΟΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ για το προσωπικό…
Ούτε ένα πιάτο Αξιοπρεπές φαγητό δεν παρέχει το δίδυμο ΚΑΜΕΝΟΥ-ΒΙΤΣΑ στους φαντάρους

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Πολύ άσχημες συνθήκες επικρατούν στα σχολεία νεοσυλλέκτων ΣΠΕΝ που ξεκίνησαν στο στρατόπεδο Αυλώνα αυτή τη Δευτέρα 8/1 και στεγάζονται στα κτίρια της 3ης Επιλαρχίας.
Στα εστιατόρια του στρατοπέδου δεν υπάρχουν μαχαίρια, κουτάλια ή πιρούνια, ενώ τις πρώτες μέρες δεν γνώριζαν οι εκπαιδευόμενοι φαντάροι ότι έπρεπε να είχαν τα δικά τους κουτάλια για τα γεύματα, καθώς κανείς δεν τους ενημέρωσε για αυτό.

Οι ποσότητες φαγητού είναι πολύ μικρές για τον αριθμό των στρατιωτών που πρέπει να σιτίζονται, με το πρωινό να είναι απλώς μια φέτα ψωμί με μαρμελάδα. Κάποιες μέρες οι περίπου 200 στρατιώτες δεν έφαγαν ούτε δεκατιανό γεύμα με αποτέλεσμα από τις 6 το πρωί ύστερα να τρώνε στις 3 το μεσημέρι μετά την εκπαίδευση έπειτα από 8 ώρες. Μέσα στα εστιατόρια πετάνε πουλιά και βρωμίζουν το χώρο με κουτσουλιές και το φαγητό διαρκώς χειροτερεύει.
Την Πέμπτη (11/1) ακούστηκαν καταγγελίες ότι βρέθηκαν σκουλήκια στην κοτόσουπα που σερβιρίστηκε το μεσημέρι και ότι πλέον ολοένα και περισσότεροι στρατιώτες επιλέγουν να τρώνε αποκλειστικά κρουασάν, πατατάκια ή οτιδήποτε άλλο παρέχεται από το ΚΨΜ.

Επίσης, η έλλειψη οργάνωσης είναι εμφανής σε κάθε επίπεδο, καθώς έγινε ρίψη βολής χωρίς να υπάρχει μέριμνα να δοθούν στους στρατεύσιμους ωτοασπίδες για προστασία, ενώ δεν ειδοποιήθηκαν καθόλου οι φαντάροι για τη βολή για να μεριμνήσουν προηγουμέως από μόνοι τους για τις ωτοασπίδες.

Δυστυχώς από την πρώτη μέρα η διοίκηση της επιλαρχίας φρόντισε να ενημερώσει τα παιδιά μας για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που πλήττει το στρατό και ότι αποποιούνται εν πολλοίς των ευθυνών τους. Παρόλο που έχει ήδη ξεκινήσει η εκπαίδευση με βάδην και πορεία, δεν παρέχονται ούτε τα στοιχειώδη με αποτέλεσμα να υποσιτίζονται σοβαρά οι στρατιώτες με οικονομικά προβλήματα, ενώ εκφοβίζονται με στερήσεις και ποινές σε περίπτωση που γνωστοποιήσουν προς τα έξω τα πραγματικά προβλήματα.

Σας παρακαλώ να ερευνήσετε την συγκεκριμένη περίπτωση, διότι οι φαντάροι αν και βρίσκονται σε πρόγραμμα εκπαίδευσης όλη μέρα, δεν έχουν φαγητό ή σωστή θέρμανση για να επιβιώσουν στον Αυλώνα σωστά. Ιδιαίτερα το θέμα του φαγητού είναι σοβαρό, καθώς ακούστηκαν παράπονα για σκουλήκια και ότι πλέον κάθε γεύμα της ημέρας είναι άσχημης ποιότητας.

Συνάδελφοι φαντάροι, αυτή είναι η πραγματικότητα του Ελληνικού Στρατού.
Για 2018, Έτος Μέριμνας Προσωπικού δεσμεύεται ο Πάνος Καμμένος, αλλά στην πραγματικότητα μας εκμεταλλεύονται, μας εξουθενώνουν και δε μας δίνουν ούτε ένα πιάτο Αξιοπρεπές φαγητό.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ – Ενωθείτε Μαζί μας
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου