Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Μετά από 2 βδομάδες δεν ξέρουν τίποτε για την τύχη του 23χρονου φαντάρου


ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΦΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ;
Συνεχίζει να αγνοείται ο 23χρονος φαντάρος τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πάνω στο πλοίο κι ενώ επέστρεφε από τη Χίο, όπου υπηρετούσε τη θητεία του. 
Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες ο 23χρονος φαντάρος από την ημέρα που εξαφανίστηκε και μέχρι σήμερα, δηλαδή περίπου εδώ και δυο εβδομάδες, δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Οι Αρχές συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από φίλους, συγγενείς και φαντάρους από το στρατόπεδο της Χίου, όπου υπηρετούσε.

Πάντως φέρονται να έχουν εστιάσει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ως ύποπτο για την εξαφάνιση του νεαρού.

Το πρόσωπο - κλειδί φαίνεται να είναι αυτό που προκάλεσε φόβο στον 23χρονο και τον οδήγησε στην εξαφάνιση. 

Σημειώνεται ότι το 23χρονος είχε εκμυστηρευτεί στην σύντροφό του, ότι φοβόταν πως κάποιος τον παρακολουθούσε για να του κάνει κακό.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το σενάριο που προκρίνεται και από την ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι ο 23χρονος δεν έχει πέσει στη θάλασσα αλλά αποβιβάστηκε από το πλοίο και κρύβεται.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

Εμείς θέτουμε ξανά ερωτήματα που αρνείται να απαντήσει το Υπουργείο Άμυνας:


Το 23χρονο παλικάρι υπηρετούσε στην Χίο.

Ζήτησε και έλαβε ΑΝΑΒΟΛΗ.

Για ποιους λόγους;
Για Ψυχολογικούς λόγους ή γιατί απειλούνταν η ζωή του εντός της μονάδας;
Γιατί οι Στρατιωτικοί Γιατροί έκριναν ότι αντιμετώπιζε μανία καταδίωξης ή γιατί κρίθηκε ότι δεν μπορούσε να τον προστατεύσει ο Ελληνικός Στρατός;
Αφού έλαβε ΑΝΑΒΟΛΗ ενημερώθηκε η Αστυνομία για τους κινδύνους που αντιμετώπιζε;
Ή επέτρεψαν σε ένα 23χρονο παλικάρι επιβαρυμένο και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση -που οι ίδιοι έκριναν ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει τη θητεία του λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε- να ταξιδεύσει ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟ με το πλοίο της γραμμής;
Και τέλος, ο Στρατός αντιμετωπίζει τόσο ΑΔΙΑΦΟΡΑ ότι άλλο ένα παλικάρι ΧΑΘΗΚΕ και λόγω των δικών του Ανεύθυνων και Επικίνδυνων χειρισμών;

Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να αντισταθούν και να αγωνιστούν μαζί μας στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου