Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Ποια είναι η Διαφορά ανάμεσα στις φωτιές της Ηλείας το 2007 και της Αττικής το 2018 σύμφωνα με τον Καμμένο;

SCONTENT.FNIC2-1.FNA.FBCDN.NET
Το 2007 μας καίγανε πράκτορες που επιχειρούσαν να μπλοκάρουν την σύγκλιση Ελλάδας-Ρωσίας, ενώ το 2018 μας προστατεύουν τα Αμερικανικά UAV;
Και αυτή την "τεράστια επιτυχία" την ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;
Η ανεπάρκεια και η ανικανότητα ενός κράτους σε μια φωτογραφία. 
Πυροσβέστες στο μέτωπο της φωτιάς, χωρίς εξοπλισμό, χωρίς μάσκες, με ένα κοινό λάστιχο νερού. Τριτοκοσμικές καταστάσεις...
Υπάρχει ένα πρόσωπο στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που συνδέει τα δραματικά γεγονότα του 2007 και του 2018.
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος ήταν μέλος του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Καραμανλή στις μεγάλες φωτιές της Ηλείας, στις οποίες θρηνήσαμε νεκρούς. Είναι και σήμερα υπουργός άμυνας και επικεφαλής του κόμματος των ΑΝΕΛ που συγκυβερνά.
Αν θυμόμαστε καλά η κυβέρνηση Καραμανλή το 2007 είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η καταστροφή της Ηλείας το 2007 και οι απώλειες τόσων συνανθρώπων μας ήταν αποτέλεσμα οργανωμένου σχεδίου. 

Ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής, φορώντας μάλιστα στρατιωτικό τζάκετ για να δώσει την αίσθηση ότι βρισκόμαστε σε έκτακτη κατάσταση αφού δεχόμαστε επίθεση, όχι μόνο από "τον στρατηγό άνεμο" αλλά και από πράκτορες συγκεκριμένης δύναμης που έστεκε ενάντια στην προσπάθεια σύγκλισης της τότε ελληνικής κυβέρνησης με τον Πούτιν (ενεργειακά, εξοπλισμοί κλπ.)
Κάμποσα χρόνια μετά, ο ΥΕΘΑ Καμμένος, ως κυβερνητικός εταίρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δηλώνει περήφανα ότι είναι Προνομιακός εταίρος των ΗΠΑ.
Νέες Αμερικανικές και Νατοϊκές βάσεις, ασκήσεις, διευκολύνσεις το αποδεικνύουν.
Μάλιστα, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά το σημερινό Συμβούλιο Άμυνας, επεσήμανε τη βασική διαφορά των δύο περιπτώσεων.
Μίλησε για την “εναέρια ομπρέλα” που παρέχουν αμερικανικά UAV’s λέγοντας ότι οι πληροφορίες που θα δοθούν θα ΄ναι χρήσιμες για να βγουν συμπεράσματα.

Νομίζουμε ότι καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.
Διαβάστε περισσότερα
Ο ΥΕΘΑ Καμμένος που απαιτούσε αγορά F35 και ΔΕΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ OYTE ENA ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ στέλνει τα ΟΥΚ να βρουν Αγνοούμενους στη Ραφήνα... http://diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου