Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Γιατί Αυτοκτόνησε το 33χρονο παλικάρι ΕΠ.ΟΠ στον Έβρο;

ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΕΠ.ΟΠ. ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ...
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ..
Με απέραντη θλίψη το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πληροφορήθηκε ότι ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΤΘ) Κ.Φ., της δύναμης της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (XIV M/K MΠ), 33 ετών, έγγαμος, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 14 Ιουλίου 2018, στην περιοχή του Σουφλίου, έβαλε δια απαγχονισμού τέλος στη ζωή του.
Αυτό που δεν αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΣ είναι ότι ο 33χρονος αδικοχαμένος ΕΠ.ΟΠ. ήταν πατέρας δύο πολύ μικρών παιδιών.
Όλοι στην μονάδα του είναι συγκλονισμένοι και σοκαρισμένοι.
Μιλούν για ένα πολύ καλό και ήσυχο παλικάρι που ο χαμός του τους αιφνιδίασε απόλυτα.
Ο 33χρονος υπηρετούσε μέχρι πρόσφατα στην 311 ΕΜΑ, μια αηδιαστική μονάδα για την μόλις πριν από μια βδομάδα είχε βγάλει καταγγελία το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.   http://diktiospartakos.blogspot.com
Όμως εδώ και μια βδομάδα ο 33χρονος Κ.Φ. υπηρετούσε στην Πλάτη Έβρου, μια μονάδα που δεν συγκρίνεται με την 311 ΕΜΑ, από την οποία όλοι θέλουν να φύγουν.
Την Παρασκευή έδωσε υπηρεσία και το Σάββατο τον χάσαμε... 
Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους φίλους και συναδέλφους του. 
Επισημαίνουμε όμως ότι ο 33χρονος, που σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον τον τελευταίο καιρό ήταν αρκετά σκεφτικός, είναι το 4ο θύμα για το 2018.
Δηλαδή, μέσα σε λίγους μήνες έχουν ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ όσοι φαντάροι και ΕΠ.ΟΠ. δεν είχαν Αυτοκτονήσει για χρόνια στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Απαιτούμε να ληφθούν άμεσα μέτρα και να σταματήσει ο Στρατός να ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ νέους ανθρώπους.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου