Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Γιατί το ΚΚΕ ΣΙΩΠΑ για τις ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ στον Ελληνικό Στρατό;

Ερωτήματα προκαλεί η στάση των ΚΚΕ-ΚΝΕ σχετικά με το κύμα δραματικών απωλειών νέων ανθρώπων στον Ελληνικό Στρατό που είτε υπηρετούσαν την στρατιωτική τους θητεία, είτε ήταν χαμηλόβαθμοι Μισθοφόροι Στρατιώτες ΕΠ.ΟΠ.
Το ΚΚΕ και τα ελεγχόμενα από αυτό μέσα αρνείται να αναδείξει το τόσο σημαντικό για τον εργαζόμενο λαό μας ζήτημα να αφαιρείται η ζωή νέων ανθρώπων σε καιρό ειρήνης από τον Ελληνικό Στρατό.
Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ και ο 902.gr επιλέγουν να παρουσιάζουν ΜΟΝΟ τις απάνθρωπες ανακοινώσεις του ΓΕΣ ή ακόμη χειρότερα να μην ασχολούνται καθόλου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ της 19ης Ιουλίου 2018 ασχολήθηκε μόνο με την υγεία του Α/ΓΕΕΘΑ και την επιστροφή στα καθήκοντα του: 
Επανέρχεται ο Α/ΓΕΕΘΑ
Επανέρχεται την Παρασκευή στα καθήκοντά του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευ. Αποστολάκης, μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Σύμφωνα με το χτεσινό ομόφωνο πόρισμα του ιατρικού συμβουλίου, στο 251 ΓΝΑ που νοσηλευόταν, δεν χρήζει πλέον ιατρικής παρακολούθησης και δύναται απολύτως να ασκήσει τα καθήκοντά του.
Επίσης, ασχολήθηκε αναλυτικά (δύο κείμενα) με το θέμα της σύλληψης των δύο Στρατιωτικών:
Διαψεύδονται οι προσδοκίες που καλλιεργεί η κυβέρνηση
Σε σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει για την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών:
«Η τελευταία εξέλιξη με τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς, που απειλούνται με τουλάχιστον 2 έτη φυλάκισης, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση εκ μέρους της Τουρκίας και μια μεγάλη διάψευση όσων, με υπερβολικό τρόπο, καλλιέργησαν προσδοκίες, επειδή δήθεν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έθεσε το θέμα στο ΝΑΤΟ, το οποίο με τη στάση του ανέχεται - αν δεν σιγοντάρει - την όλη υπόθεση».
ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Αναρωτιόμαστε, οι ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ από τον Ελληνικό Στρατό δεν είναι ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί; Δεν πληροφορήθηκε την νέα απόπειρα Αυτοκτονίας του ΕΠ.ΟΠ. στο "μαύρο" στρατόπεδο της Αγίας Παρασκευής στη Μυτιλήνη; 
Ή μήπως οι ανάγκες της "εθνικής ενότητας" και της "υπεράσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων" επιβάλλουν την σιγή για τα εγκλήματα του Ελληνικού Στρατού που όχι μόνο μας αντιμετωπίζει ως Αναλώσιμους για την υπεράσπιση των συμφερόντων Ελλήνων επιχειρηματιών και ξένων ενεργειακών εταιρειών, αλλά παράλληλα εντείνει την εργασιακή μας εκμετάλλευση;

Περιμένουμε τις απαντήσεις των ΚΚΕ-ΚΝΕ.
Κυρίως πρέπει να Απαντήσουν γιατί Αρνούνται τόσο πεισματικά τα καλέσματα του Κινήματος των Φαντάρων και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Τα καλέσματα κοινού αγώνα για την ανάπτυξη κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στην άγρια αντεργατική αστική πολιτική και την κυβέρνηση, ενάντια σε πόλεμο-ρατσισμό-εθνικισμό-φασισμό, ενάντια σε ΝΑΤΟ-ΕΕ.
Την Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής μόνο με κοινό αγώνα, με ενότητα Ελλήνων-Τούρκων φαντάρων Μπορούμε και Πρέπει να Σταματήσουμε.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου