Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Από τον Πάγκαλο και "το Μαζί τα Φάγαμε" στον Καμμένο και στο "Εσείς Φταίτε που Καήκατε"


Βαδίζοντας στα χνάρια του Πάγκαλου, επιχειρεί να ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ τον λαό μας, να κάμψει τις όποιες κοινωνικές αντιδράσεις, να σπείρει τη Μοιρολατρία.
Με οργή και αγανάκτηση παρακολουθούμε την εντεινόμενη κυβερνητική επίθεση ενάντια στον λαό μας.
Αυτοί που υποσχέθηκαν να σχίσουν τα Μνημόνια, για να τα ψηφίσουν και εφαρμόσουν ξανά και ξανά, όχι μόνο χρησιμοποιούν τις ίδιες άθλιες τακτικές -αφού εφαρμόζουν την ίδια αστική πολιτική- με τους Σαμαρά-Βενιζέλο-Πάγκαλο, αλλά επιτίθενται κτηνωδώς στον λαό μας, ενώ ακόμη δεν θάψαμε τους 85 νεκρούς των δικών τους εγκλημάτων.
Αλήθεια, όλοι αυτοί οι εγκάθετοι που φώναζαν να μην ασκείται κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που είναι τώρα καθώς τα προπαγανδιστικά επιτελεία, έχοντας στην αιχμή του δόρατος τα πρωτοκλασάτα κυβερνητικά στελέχη επιχειρούν να επιρρίψουν την ευθύνη για τα πρωτοφανές έγκλημα στον ίδιο τον λαό μας.
Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια στην άναρχη δόμηση που πυροδότησε και και έθρεψε το αστικό κράτος και τα κόμματα εξουσίας, την εμπορευματοποίηση της γης, που ωθεί σε πρωτόγνωρα επίπεδα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το μέγεθος και η ποιότητα των ιδιωτικοποιήσεων που προωθεί δεν έχει προηγούμενο!
Όμως η κλιμακούμενη ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ του Π.Καμμένου έχει άλλο στόχο. 
Βαδίζοντας στα χνάρια του Πάγκαλου, επιχειρεί να ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ τον λαό μας, να κάμψει τις όποιες κοινωνικές αντιδράσεις, να σπείρει τη Μοιρολατρία.
Ο Π.Καμμένος δεν δρα ως γραφικός ακροδεξιός, δεν αποσκοπεί μόνο στην κομματική επιβίωση.
Έχει επικοινωνιακό επιτελείο από πίσω του, έχει τους στρατιωτικούς συντάκτες και τα μιλιταριστικά σάιτ, έχει τους φίλους του τους Αμερικανούς και την πρεσβεία.  
Γιατί ξέρει ο Καμμένος, όπως το ξέρει και ο Τσίπρας ότι μαζί με τους 85 συνανθρώπους μας κάηκε και το Επιχειρηματικό κράτος Πολέμου-Καταστολής του ολοκληρωτικού καπιταλισμού που οικοδομούν.
Ότι τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα που δημιουργούν, η καταστροφή του περιβάλλοντος από την αστική ανάπτυξη στυλ Σκουριών και της Ηπείρου (που θα καταστρέψουν οι πετρελαιάδες) και η "εκδίκηση¨της φύσης που προκάλεσε την Μάνδρα, το Μάτι, ξανά την Μάνδρα δεν επιλύονται με το αναγάγεις την Ασφάλεια σε θέσφατο.
Γιατί αυτοί που αναγάγουν την Ασφάλεια σε θέσφατο το κάνουν γιατί μας θεωρούν εσωτερικό εχθρό που πρέπει να μας Ξεφτιλίσουν, Υποτάξουν, Πατάξουν...
Η επιχείρηση του Καμμένου είναι συντονισμένη και συνδέεται με όλο το ξεδίπλωμα του πολέμου κατά της τρομοκρατίας με πρόσχημα τις πυρκαγιές. 
Έχει δίκιο ο φιλοκυβερνητικό δημοσιογράφος Πάρης Καρβουνόπουλος που συγκρίνει αυτό που έγινε στο Μάτι και στη Ραφήνα με την Δουκέρνη!
Αυτό το κράτος, το αστικό κράτος του Τσίπρα και Καμμένου, μαζί με τον λαό μας επιχείρησε απελπισμένα να σωθεί πέφτοντας στη θάλασσα. 
Τώρα, έρχονται όλοι αυτοί που διέλυσαν το δημόσιο -δήμους, περιφέρεια χωρίς μέσα, τεράστιες περικοπές κλπ-, που αποκαλύφθηκαν χωρίς σχέδιο, χωρίς πυροσβέστες και πυροσβεστικά αεροπλάνα, να μας διαφημίσουν το ρόλο του Στρατού στη διαχείριση της Καταστροφής -του ίδιου στρατού που άφησε τους φαντάρους στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα να καούν...
Έρχονται αυτοί να μιλήσουν για Ασύμμετρες Απειλές, τον αναβαθμισμένο ρόλο της ΕΥΠ στο εσωτερικό της χώρας, την συνδρομή των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων και της πρεσβείας εναντίον του λαού μας.
Μα είναι γνωστή η Απειλή στις Σκουριές, στην Ήπειρο, την Κρήτη...
Είναι οι πετρελαϊκές εταιρείες, είναι οι εταιρείες που θέλουν να αρπάξουν το βωξίτη και τον χρυσό, είναι οι τουριστικές μονάδες, είναι οι εργολάβοι και οι επενδυτές με τις Ανεμογεννήτριες , είναι οι πολεμικές βιομηχανίες. 
Αυτοί όλοι όχι μόνο οξύνουν πρωτόγνωρα τον κοινωνικό πόλεμο και καταστρέφουν το περιβάλλον, αλλά είναι αποφασισμένοι να μας οδηγήσουν στον Πολεμικό Όλεθρο για τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα.

Για αυτό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει την ουσιαστική στήριξη της αντιπολίτευσης, των ΜΜΕ, της Εκκλησίας και του επιχειρηματικού κόσμου, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. 
Οι όποιες αντιδράσεις από αυτούς έχουν δευτερεύουσα σημασία, μπορούν να εκτονώσουν την οργή του λαού μας, να στρέψουν την οργή μας σε διαχειριστές της ίδιας αστικής πολιτικής.
Απάντηση σε όλα αυτά μπορεί να είναι μόνο ένα εργατικό διεθνιστικό αντικαπιταλιστικό εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου