Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Η κυβέρνηση πυροσβέστες και Canadair δεν έχει, ΜΑΤ όμως έχει...

ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΒΟΛΗ στη ...μελλοντική ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ από τους κ.κ. Αλέξη και Κούλη για την "ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ"

Η πρώτη φωτογραφία προχθεσινή από το μέτωπο της φωτιάς στην Αττική. Η δεύτερη σημερινή από το ...μέτωπο των πλειστηριασμών στη Θεσσαλονίκη (ακριβώς απέναντι από το γραφείο μεγαλοσυμβολαιογραφικής οικογένειας της πόλης που διενεργούσε πλειστηριασμούς, καθώς σήμερα -και παρά το "ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ" των παραπάνω κ.κ.- πραγματοποιήθηκε ο μεγαλύτερος αριθμός πλειστηριασμών όλων των εποχών)

Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ: ένας ή λίγες δεκάδες πυροσβέστες την επέλαση της φωτιάς (και την καταστροφή περιουσιών και αφαίρεση ζωών) δεν μπορούν να σταματήσουν ενώ μερικές εκατοντάδες ΜΑΤατζήδες την επέλαση των τραπεζών (και την αρπαγή λαϊκής κατοικίας και περιουσίας) μπορούν να επιβάλουν.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ: 150 πυροσβέστες επιχειρούσαν χθες (σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις) στο μέτωπο των Γερανίων και άλλοι 190 σε Καλλιτεχνούπολη-Ν. Βουτζά, αριθμός που πλησιάζει (αλλά δεν φτάνει...) το συνολικό αριθμό των πάνοπλων ανδρών των ΜΑΤ και άλλων αστυνομικών δυνάμεων που στήνουν φραγμό κάθε Τετάρτη έξω από τα συμβολαιογραφεία μόνο της Θεσσαλονίκης. Η απόκλιση δε των παραπάνω δυνάμεων φαίνεται συνεχώς να μεγαλώνει, καθώς το προσωπικό της πυροσβεστικής (και μετά την ανάθεση σ' αυτήν των υπηρεσιών δασοφυλακής και δασοπυρόσβεσης που πριν λίγα χρόνια διαλύθηκαν) μειώθηκε κατά 4.000 άτομα ενώ η δύναμη της αστυνομίας (που αναλαμβάνει όλο και περισσότερες υποχρεώσεις φύλαξης συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου) αυξάνεται με δεδομένο ότι αστυνομικοί (και παπάδες) είναι οι μόνοι που διορίζονται χρόνια τώρα στο δημόσιο.

ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ: Να κάνουμε την ΟΡΓΗ μας για τη ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ με την πολιτική τους κυβέρνηση, Ε.Ε. και κεφάλαιο, ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

Να θυμώσουμε, γαμώτο μου!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου