Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Κραυγή απελπισίας των φαντάρων ακόμη και στο 424 ΓΣΝΕ-Τεράστια ΠΑΤΑΤΑ η Γραμμή Υποστήριξης στρατιωτών του ΓΕΣ!

Συνάδελφοι φαντάροι μόνο αν αγωνιστούμε μπορεί να αλλάξουν οι συνθήκες.
Μόνο αν υπάρξουν δημοσιευμένες επιστολές καταγγελιών στρατιωτών.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ φαντάρων από το 424 ΓΣΝΕ

Απευθυνόμαστε σε εσάς για να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση που επικρατεί για τους φαντάρους στο 424 γιατί οι προσπάθειες τους σε οπουδήποτε άλλο μέσο κατέληξαν στο τίποτα.
Η γραμμή υποστήριξης στρατιωτών του ΓΕΣ είναι ενημερωμένη παρόλα αυτά δεν έχει αλλάξει τίποτα. 
Εδώ και 2 μήνες η δύναμη του λόχου του 424 έχει μειωθεί με ραγδαίο ρυθμό με αποτέλεσμα οι φαντάροι να αναγκάζονται να ξενυχτούν καθημερινά για την εκτέλεση της υπηρεσίας χωρίς να υπάρχει πάνω από 1 εξοδούχος την βδομάδα και να είναι υποχρεωμένοι στις 7 το επόμενο πρωί να είναι στην διάθεση του πόστου τους στο νοσοκομείο μέχρι τις 3. 
Συν όλα αυτά το νοσοκομείο απαιτεί να καλύπτονται θέσεις μόνιμων στρατιωτών από φαντάρους που να κάνουν την δουλειά τους, πιο ενδεικτικά καλύπτουν τα πόστα του τραπεζοκόμου και πλυντή του νοσοκομείο, αλλά και την διαλογή επειγόντων περιστατικών. 
Η κατάσταση τις τελευταίες μέρες έχει φτάσει σε σημείο που τα άτομα που φυλάνε δυο 4ωρες σκοπιές στην πύλη καλούνται την επόμενη μέρα να πάνε να κάνουν το πόστο του τραπεζοκόμου να τελειώσουν 7 το απόγευμα και να επιστρέψουν στην σκοπιά στην πύλη . Η ελλιπής οργάνωση του λόχου και η αδιαφορία της διεύθυνσης έχει σαν αποτέλεσμα στο νοσοκομείο να έχει να μπει καινούργια σειρά φαντάρων από Μάρτιο και να είναι άγνωστο το αν θα υπάρξουν καινούργιες μεταθέσεις πριν την σειρά τους Σεπτεμβρίου.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ – Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα. 
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά. 
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο. 
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν. 
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού. 
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου