Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

518 Τάγμα Πεζικού, Νευροκόπι: φαγητό μόνο με την Άδεια του Διοικητή!

Και στα εντελώς ξαφνικά, οι φαντάροι στο 518 ΤΠ Νευροκοπίου είδαν τη μονάδα τους να μετατρέπεται σε Μοίρα Καταδρομών...
Δε φτάνει όλο το τρέξιμο του καλοκαιριού, οι υπηρεσίες και "οι ανέσεις" του Στρατού των Καμμένου-Κουβέλη...
Πρέπει τώρα να αντιμετωπίσουν και τις ακρότητες του νέου διοικητή, καθώς η Διοίκηση του Στρατοπέδου άλλαξε πρόσφατα.
Ο νέος Διοικητής "ανακάλυψε" το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχε η μονάδα και αποφάσισε να το λύσει γρήγορα γρήγορα!
Το μεγαλύτερο πρόβλημα λοιπόν είναι ο τρόπος που σιτίζονται οι φαντάροι...
Ναι καλά διαβάσατε.
Σύμφωνα με τις διαταγές του επομένως "πηγαίνουμε για φαγητό, σερβιριζόμαστε, αλλά δεν τρώμε: περιμένουμε ποτέ θα πει αυτός για να φάμε", μας γράφουν οι συνάδελφοι σε Επιστολή Καταγγελίας τους.
Όμως το θέμα του φαγητού έχει και συνέχεια:
όποιος θέλει δεύτερη μερίδα φαγητού πρέπει να βγει στην Αναφορά και να Αιτηθεί ΔΗΜΟΣΙΑ!
Άραγε, μπορεί ο μεγάλος αυτός πολεμικός ηγέτης να μας απαντήσει σε τι αποσκοπούν όλα αυτά;
Γιατί προς το παρόν οι φαντάροι εισπράττουν το ΡΕΖΙΛΕΜΑ!
Αναρωτιούνται: ο διοικητής μας ανακάλυψε έναν ακόμη τρόπο για να μας κάνει Άνδρες ή απλώς θέλει να περιορίσει τα έξοδα για την σίτιση μας;
Οι στρατιώτες όμως έτσι δε θα τρώνε λιγότερο, αλλά επίσης θα είναι και πιο σκληραγωγημένοι!
Το μεσημέρι που είναι ώρα χαλάρωσης, σηκωνόμαστε για αγγαρεία.
Μάλιστα, η πολεμική γαλούχηση των φαντάρων προβλέπει και στίβο μάχης αλλά και την γυμναστική!
Σε λίγο καιρό θα φωνάζουμε" ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ, ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΙΚΟΠΙΟΥ"!
Βεβαίως, η συγκεκριμένη μονάδα και πολύ περισσότερο το ΚΨΜ της έχει ένα πολύ μακάβριο Παρελθόν, που την συνδέει με το Φασισμό....
Θυμίζουμε προηγούμενη ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:

Νευροκόπι 518 ΤΠ: Κάδρο του φασίστα δικτάτορα Μεταξά στο ΚΨΜ!
Το ότι στους κόλπους των ενόπλων δυνάμεων φωλιάζουν φασιστικές ιδέες το γνωρίζαμε. Το ότι ένα μεγάλο μέρος των στελεχών του σημερινού ελληνικού στρατού, διαπνέονται από εθνικιστικές-σωβινιστικές ιδέες το γνωρίζαμε. 
Με οργή και αποτροπιασμό όμως παρατηρήσαμε στους χώρους του ΚΨΜ της μονάδας του 518 Τάγματος Πεζικού στο Κάτω Νευροκόπι κάδρο του φασίστα δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά (ΦΩΤΟΣ). 
Η φωτογραφία του δικτάτορα βρίσκεται στην αίθουσα του ΚΨΜ, ακριβώς απέναντι από τον χώρο αγοράς τροφίμων και αναψυκτικών. Ο επισκέπτης του χώρου, εκτός από στρατιωτικές ενδυμασίες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, πολεμικό και φωτογραφικό υλικό που εκτίθεται στην αίθουσα, μπορεί να δει το κάδρο του Μεταξά να δεσπόζει δίπλα στο παράθυρο!
Κάτω απ' τη φωτογραφία του φιλογερμανού δικτάτορα και επίδοξου Χίτλερ της Ελλάδας υπάρχουν τα εξής λόγια του: 
«Θέλομεν να κάμωμεν πολιτισμόν Ελληνικόν. Δεν θέλομεν τους ξένους πολιτισμούς. Θέλομεν ιδικόν μας πολιτισμόν, τον οποίον να τον ωθήσωμεν και να τον κάμωμεν ανώτερον από όλους τους πολιτισμούς, εις την άκρην αυτήν της Ευρώπης. Θέλομεν ευημερίαν οικονομικήν. Θέλομεν αυτήν την γήν, αυτήν την πολύτιμον γήν, θέλομεν να την κάμωμεν να παράγη, να γίνη περιβόλι, όπως ημπορεί να γίνει μιαν ημέραν ένα πλούσιον περιβόλι, ώστε οι άνθρωποι οι οποίοι ζούν εις τα χώματα αυτά να αισθανθούν ότι είναι ευτυχισμένοι». 
Αυτά διαβάζουν οι νέοι φαντάροι που βρίσκονται ανά περιόδους στο 518 Τ/Π στο Νευροκόπι για εκπαίδευση! Λίγα χιλιόμετρα από το Οχυρό Λυσσέ (το οποίο επίσης διαφημίζεται από τοπικά στελέχη των ενόπλων δυνάμεων ως... μεγαλοφυές έργο του Ι.Μεταξά) όπου Έλληνες στρατιώτες αντιστάθηκαν με γενναιότητα στους Γερμανούς κατακτητές! 
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: 
Ο Ιωάννης Μεταξάς δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ένας γερμανόφιλος δικτάτορας, ένας θαυμαστής του Μουσολίνι και του Χίτλερ, ένας επίδοξος Φύρερ της Ελλάδας. Αναρρηχήθηκε στην εξουσία με τη βοήθεια των ολιγαρχών-καπιταλιστών και των αστικών κομμάτων της εποχής και επέβαλε μια αιματοβαμμένη δικτατορία. Άσκησε διώξεις απέναντι σε κάθε αντιφρονούντα (κομμουνιστές, δημοκράτες κλπ), εκτόπισε, φυλάκισε και αργότερα παρέδωσε στους Ναζί αγωνιστές της εποχής! Ο Μεταξάς υπήρξε ιδεολογικός πρόγονος των Απριλιανών, της Χούντας των Συνταγματαρχών και ασφαλώς των σημερινών νεοναζί της δολοφονικής Χρυσής Αυγής.

ΝΤΡΟΠΗ. Μόνο αυτή η λέξη τους αξίζει!

ΆΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΚΑΔΡΟΥ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΕΤΑΞΑ ΑΠ' ΤΟ ΚΨΜ ΤΟΥ 518 Τ/Π ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΆΛΛΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ. 
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΒΙΝΙΣΜΟ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Να ζητήσουν οι δημκρατικοί στρατιώτες ακρόαση Ταξιάρχου / ή Στρατηγού ( διοικητή Μεραρχίας, ή Σώματος Στρατού ) κι αν δεν κατέβει το κάδρο του Μεταχά σε 15 μέρες, τότε να ζητήσουν ακρόαση αρχηγού ΓΕΣ, και μετά Υπουργού !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή