Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

"Εθνική Ελλάδας"...:''Μεγάλο δώρο'' της Παναγίας η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και η Παπαχρήστου που δεν είναι φιλο-ΝΑΖΙ!


ΛΑΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ...

ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΠΟΛΕΜΟΣ, ΥΠΟΤΑΓΗ...

Είναι η "εθνική ενότητα" της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε τέσσερα επεισόδια!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Νο 1ο:

''Μεγάλο δώρο'' της Παναγίας χαρακτήρισε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι κρατούνταν επί 5 μήνες στην Αδριανούπολη χωρίς κατηγορητήριο, όπως επισήμανε.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Νο 2ο:

Τον πρόλαβε όμως ο Πάνος Καμμένος που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία από την εικόνα της Παναγίας της Ελευθερώτριας.




Είναι ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος με την ανάρτηση του και η κυβέρνηση με την επιχείριση "ταύτισης Λαού-Στρατού", εντεινόμενης στρατιωτικοποίησης και επιβολής του σύγχρονου Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού, ευρωπαϊκής και νατοϊκής κοπής που απαιτεί ο ολοκληρωτικός καπιταλισμός τους.

Συναγωνιστές μας καλούν να μην ξεχνάμε πως τέτοιο καιρό πριν τρία χρόνια ψηφίστηκε από τη Βουλή, παραμονές Δεκαπενταύγουστου, και φυσικά και από τους ΑΝΕΛ του Καμμένου, το τρίτο μνημόνιο. 

Δεν ξέρουμε όμως αν υπάρχει η κατάλληλη εικόνα Αγίας ή Παναγίας για αυτήν την περίσταση και τι είχε ανεβάσει τότε ο Υπουργός Άμυνας…

 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Νο 3:

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ ξεπλένουν για μια ακόμη φορά τους ΝΑΖΙ και καλούν σε "εθνική ενότητα" καθώς όλοι χρειάζονται στον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό για τις ΑΟΖ και τα κοιτάσματα. 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Νο 4:
Ένας λαός να σέρνεται στα σκαλιά των εκκλησιών, να περιμένει τον Αμερικανικό στόλο και τις βάσεις του ΝΑΤΟ για να βρει δουλειά, να περιμένει τους επενδυτές και τις τράπεζες για να βρει προκοπή.


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ
ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ-ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου