Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Ποιος λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ για την σύλληψη των δύο στρατιωτικών: ο Καμμένος ή ο Κουβέλης;

Ποιος λέει την Αλήθεια;
Ποιος επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, να χειραγωγήσει τον λαό μας και να δρομολογήσει δραματικές εξελίξεις;
Γιατί η συγκεκριμένη περιγραφή των όρων σύλληψης των 2 στρατιωτικών που μιλά για "Ενέδρα Ερντογάν" αφήνει το ακραίο πολιτικό της αποτύπωμα στον λαό μας, αναπαράγεται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ που καλλιεργούν κλίμα "εθνικής ανασφάλειας", "πατάει" στο καλλιεργούμενο "λαβωμένο εθνικό φιλότιμο" για να σπείρει την πολεμοκαπηλεία και να απαιτήσει "εθνική ενότητα", διαμορφώνει το πολιτικό τοπίο ώστε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να δρομολογήσει την Άρση των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).
Το λέμε ξανά: πρόκειται για μια επικίνδυνη πολιτική απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που φέρνει ακόμη πιο κοντά το ενδεχόμενο της πολεμικής σφαγής για τον Ελληνικό και Τουρκικό λαό.
Όμως σε ανώτερο κυβερνητικό επίπεδο στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων διατυπώνονται εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις. 
Στις 8 Αυγούστου, ο υπουργός Άμυνας Π.Καμμένος μιλώντας στον Real FM και τον Νίκο Στραβελάκη, αποκάλυψε ότι τη σύλληψη των 2 Ελλήνων στρατιωτικών την είχε οργανώσει ο Ταγίπ Ερντογάν....: 

«Το προσχεδίασε ο Ερντογάν. Ήθελε να συλληφθούν για να έχει ομήρους και να πάει τελικά στη συναλλαγή για τους 8». Είχε οργανώσει τη σύλληψή τους καιρό πριν», τόνισε.

Στις 16 Αυγούστου ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και ερωτηθείς σχετικά με τη θέση του Πάνου Καμμένου ότι η περιπέτεια των δυο στρατιωτικών ήταν προσχεδιασμένη κι ότι ουσιαστικά απήχθησαν με εντολή Ερντογάν, πήρε αποστάσεις λέγοντας πως δεν έχει στοιχεία που να αποδεικνύουν προσχεδιασμένη σύλληψη.

Αναρωτιόμαστε, άλλη πληροφόρηση έχει ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και διαφορετική ο ΑΝΥΕΘΑ Φώτης Κουβέλης;


Τελικά τι έγινε τελικά;
Ποιος μας λέει την αλήθεια;
Την ειρήνη στο Αιγαίο θα φέρει μόνο η κοινή πάλη του κόσμου της εργασίας σε Ελλάδα και Τουρκία, η Συναδέλφωση των Φαντάρων και η Άρνηση τους να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ και να ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ για τα αστικά-εθνικά τους συμφέροντα, για ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου