Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

ΚΑΑΥ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ: Εκεί που ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την πρόσβαση στη θάλασσα σε πολίτες και χώνουν τους φαντάρους

ΝΑ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ..
Οι ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ του Στρατού που θέτουν σε κίνδυνο την ζωή των πολιτών και θίγουν στοιχειώδη δικαιώματα πάνε χέρι χέρι με την εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων και τη βάναυση παραβίαση των δικαιωμάτων του φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Σε νεότερη επιστολή καταγγελίας συνάδελφοι φαντάροι μας απαριθμούν τα παράπονα τους:
1. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τους κοριούς. Τα μέτρα που λαμβάνονται δεν δείχνουν ικανά να αναχαιτίσουν τα έντομα με συνέπεια την ταλαιπωρία των φαντάρων και τις όποιες συνέπειες στην υγεία τους.
2. εκδηλώνεται προσβλητική και επιθετική συμπεριφορά από δύο τουλάχιστον Επιλοχίες κατά των φαντάρων που αντιμετωπίζουν ως Σκλάβους με Στολή. 
3. Ο Υποδιοικητής με πρόσχημα την ισότητα των υπηρεσιών "φορτώνει" συνέχεια υπηρεσίες.
4. υπάρχει ένα καθεστώς διακρίσεων μεταξύ των φαντάρων που χωρίζονται σε αυτούς που κατάγονται από την πόλη και όσους έρχονται με Απόσπαση, αλλά και διαφορές ανάμεσα στα πόστα.
Αυτό σημαίνει ότι οι έξοδοι διαφοροποιούνται σε 1-1, 2-1, 3-1.
Μήπως πρέπει ο Διοικητής να πράξει κάτι για όλα αυτά;
Θυμίζουμε όμως και τα εξής:    

ΒΙΝΤΕΟ: Στρατιωτικές εγκαταστάσεις έχουν Αποκλείσει την ελεύθερη πρόσβαση στις ακτές;

Στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο υπουργός Άμυνας είπε πως συμφωνεί με την κατεδάφιση αυθαιρέτων και μάλιστα ότι οι Ένοπλες δυνάμεις θα βοηθήσουν σε αυτό.
«Να καταλάβουν ότι όταν υπάρχουν κάποιες διαδικασίες, κάποιο νόμοι, που προβλέπουν δρόμους διαφυγής προς τη θάλασσα, δεν είναι σχέδια επί χαρτού. Αφορούν την ασφάλεια όλων των πολιτών. Και αν ζητηθεί η συνδρομή των Ένοπλων Δυνάμεων σε αυτό το κομμάτι είμαστε διαθέσιμοι να το κάνουμε», σημείωσε ο κ. Καμμένος.
Η παρακάτω όμως επιστολή συναδέλφου φαντάρου αποκαλύπτει ότι ο Ελληνικός Στρατός είναι μέρος του ζητήματος, καθώς ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ συστηματικά και θέτει ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ που προκαλούν και θέτουν την ζωή των συνανθρώπων μας σε κίνδυνο.
Το ζήσαμε στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, όπου η περίφραξη της Στρατιωτικής Κατασκήνωσης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ τη δίοδο των απελπισμένων πολιτών στην παραλία και ευτυχώς που είχαμε την πρωτοβουλία στελέχους και φαντάρων που έριξαν το φράκτη και σώθηκαν οι πολίτες από τις φλόγες!
Φαίνεται όμως ότι η Περιφρούρηση των Προνομίων των στρατιωτικών γίνεται με συστηματικό τρόπο σε όλα την Ελλάδα.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είμαι φαντάρος στον Έβρο. 
Διαβάζοντας και παρακολουθώντας την τραγωδία με τους 90 νεκρούς και ότι λέγεται για την ελεύθερη πρόσβαση στις ακτές έχω να καταγγείλω τα εξής: 
στα ΚΑΑΥ Νέας Μάκρης στην Αλεξανδρούπολη η δίοδος προς τον αιγιαλό είναι επίσης φραγμένη από τις περιφράξεις των Στρατιωτικών εγκαταστάσεων. 
Ακόμη, μεγάλο τμήμα της παραλίας της Αγίας Παρασκευής που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τις εγκαταστάσεις λειτουργεί ως αποκλειστική ιδιοκτησία του στρατού.
Πάνω στην άμμο υπάρχουν μόνιμες σιδηροκατασκευές με δίχτυ σκίασης οι οποίες είναι ανά μια χρεωμένες αποκλειστικά στα υψηλόβαθμα στελέχη:
π. χ. Μέραρχος της τάδε Μεραρχίας, Ταξίαρχος, Διοικητής Σώματος κλπ.
Να επισημάνω ότι στις κατασκευές αυτές απαγορεύεται να καθίσει οποιοσδήποτε άλλος. 
Στην ουσία ο στρατός έχει κάνει μια κατάληψη στην παραλία η οποία είναι παράνομη και αποκλείει την επίσκεψη σε άλλους λουόμενους.

Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλούμε το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας αν ισχύουν όλα όσα καταγγέλλονται.
Τι πρόκειται να πράξει για να μπει φραγμός σε αυτή την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ;
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου