Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Μεταφερόμενοι Σκλάβοι οι φαντάροι που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα των κατ' Εξαίρεση Μεταθέσεων

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει πάρει θέση για το ζήτημα των Κατ' Εξαίρεση και έχει αποδείξει δυστυχώς ξανά και ξανά ότι αν και οι ανάγκες των φαντάρων είναι τεράστιες, τα προβλήματα τραγικά, το Πεντάγωνο εκμεταλλεύεται αυτή την πρόβλε
Οι φαντάροι που αντιμετωπίζουν πραγματικά αδιέξοδα και παίρνουν κατ' εξαίρεση μετάθεση, συχνά αντιμετωπίζονται ως περιφερόμενοι Σκλάβοι.
Οι περισσότεροι είτε θα καταλήξουν στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις να κάνουν τους ΥΠΗΡΕΤΕΣ των Στρατιωτικών για να απολαμβάνουν οι τελευταίοι ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...
Είτε θα πάρουν Απόσπαση για να καλύψουν τα δυσαναπλήρωτα κενά στην επάνδρωση των μονάδων που δημιουργούνται από το πελατειακό κράτος που βολεύει τα βύσματα των κομμάτων εξουσίας, του επιχειρηματία-δεσπότη-δημάρχου..., είτε εξαιτίας των μετακινήσεων φαντάρων στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις.
Σύμφωνα με την επιστολή καταγγελίας, συνάδελφος φαντάρος έτυχε Κατ' Εξαίρεση Μετάθεσης επειδή οι γονείς τους αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα υγείας και η οικονομική συνδρομή του τελευταίου είναι απαραίτητη.
Όλοι γνωρίζουμε, ότι συχνά ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ βάζουν πλάτη σε φαντάρους με οικονομικά προβλήματα και τους επιτρέπουν να έχουν συστηματικές εξόδους για να μπορέσουν να εργαστούν ώστε να στηρίξουν την οικογένεια τους.
Αυτό δεν συνέβη με τον συνάδελφο, που μόλις πήρε μετάθεση στην μονάδα της Βορείου Ελλάδας κοντά στον τόπο καταγωγής τους, ενημερώθηκε ότι παίρνει Απόσπαση για διάστημα δύο μηνών!
Με τον τρόπο αυτό όχι μόνο του αφαιρείται η στήριξη στους άρρωστους και οικονομικά ανίσχυρους γονείς, αλλά και ο ίδιος υποχρεώνεται να καταβάλλει ένα σοβαρό κόστος από τις μετακινήσεις στην νέα του μονάδα που πήρε Απόσπαση που βρίσκεται 60 χλμ. μακρυά.
Εμείς όχι μόνο απαιτούμε την παρέμβαση του ΓΕΣ, αλλά επίσης Απαιτούμε να μην "τυγχάνουν" οι συνάδελφοι μας τέτοιας αντιμετώπισης.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ – Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα. 
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά. 
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο. 
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν. 
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού. 
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου