Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Τι σημαίνει για τον εργαζόμενο λαό μας η σύσταση της Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών;


Τι ισχύει πίσω από τον κόσμο των καμερών και των εντυπώσεων που στήνονται από Τσιπρα-Καμμενο μετά την εκατόμβη των νεκρών στο Μάτι; 
Στην ουσία έχουμε μια περαιτέρω ευθυγράμμιση του ελληνικού κράτους στο δόγμα Άμυνας/ Ασφαλείας του Ελληνικού Στρατού 2014.
Η νέα υπηρεσία είναι οργανικά, σε στελέχωση, σε νοοτροπία μια πιο ισχυροποιημενη μονάδα καταστολής. 
Θα συγκεντρώνει πάνω τις περισσότερες εξουσίες , θα λαμβάνει, θα συντονίζει και θα εκτελεί άμεσα περισσότερες και σπουδαιότερες αποφάσεις για επιχειρήσεις σε τοπικό ή περιφερειακό επίπεδο παρακάμπτοντας τις αντίστοιχες υπηρεσίες και αρχές που προϋπήρχαν αποδυναμώνοντας τες κι άλλο . 
Στην ουσία είναι η κρατική απάντηση στο δόγμα πως ασύμμετρη απειλή ότι απειλεί την Καπιταλιστική Ανάπτυξη και την ασφάλεια των Ελεύθερων Αγορών ακόμα και όταν αυτό είναι το κλίμα , η κλιματική αλλαγή και οι φυσικές καταστροφές της. 
Άλλος ένας μηχανισμός καταστολής έρχεται λοιπόν να συμπληρώσει τα κενά που λείπουν από το νέο αλλά προσχεδιασμένο τύπο κράτους το επιχειρηματικό κράτος Άμυνας /Ασφάλειας που έχει ανάγκη ο Ολοκληρωτικός Καπιταλισμός . 
Άλλος ένας μηχανισμός που όταν πρέπει δεν θα βρεθεί απέναντι στις πυρκαγιές και τις πλημμύρες που έπονται (μιας και οι αιτίες εμφάνισής τους παραμένουν ενεργές ) αλλά στον εχθρό λαό τον απεργό, το νεολαίο, τον μετανάστη ..Όπως έχει πει και ο Μαρξ άλλωστε η κρατική μηχανή τελειοποιείται και ολοκληρώνεται με από μια κρίση που ξεπερνά .. 

  Άλλωστε αυτοί που κόπτονται για τον εξορθολογισμό των επιχειρισιακών μονάδων του κράτους όπως του Πυροσβεστικού Σώματος γιατί δεν ξέρουν πως πάγιο αίτημα του Δασικού κόσμου είναι να γυρίσει η δασοπυρόσβεση υπό την Δασική Υπηρεσία γιατί από τότε που πέρασε στην πυροσβεστική τα αποτελέσματα από αντιμετώπιση των πυρκαγιών ήταν αρνητικά.
Άρα τι ήταν αυτό που προέκυψε σαν αποτέλεσμα εκτός από την κρατική ενίσχυση ενός Σώματος Καταστολής όπως είναι η πυροσβεστική; Μα μόνο περισσότερη καταστροφή για το φυσικό περιβάλλον και πόνος για τους ανθρώπους που χάνονται..

Είναι οι ίδιοι λοιπόν ταχυδακτυλουργοι που φοβούνται και δεν προβάλλουν την βοήθεια των προσφύγων στο Μάτι και την Κινέττα ή στην Μάνδρα παλιότερα.. Είναι οι ίδιοι που πετούν στο λαό το ρατσιστικό /πολεμοκαπηλο δηλητήριο και αποκρύπτουν τα μυνηματα Αλληλεγγύης του τουρκικού κινήματος (οπαδοί Φερενμπαχτσε) για τους πυρόπληκτους και τις οικογένειες τους παρά μόνο προβάλουν τον ρόλο του στρατού στην κοινωνία μας ως απαραίτητο .. 

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΩΣ ΚΑΥΣΙΜΗ ΕΥΦΛΕΚΤΗ ΥΛΗ!!
Οι οποίοι θα φύγουν απ την παραμεθοριο για να ξαναχτισουν απλήρωτα τις κατασκηνωσεις του Ελληνικού Στρατού!! 

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΤΑ ΛΑΤΙΦΟΥΝΤΙΑ ΤΟΥΣ!! 

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου