Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Η Υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής!


Του Γ.Γ.
Μέχρι τώρα το μόνο που μπορείς να αποδώσεις στους συριζαίους, ειδικά στους κυβερνητικούς, είναι ότι αναμφίβολα κατέχουν επάξια τον τίτλο του πολιτικού απατεώνα. (Οταν φύγουν απ την εξουσία η λέξη απατεώνας πιθανόν να έχει και άλλο πρόσημο μπροστά της Αλλωστε όσο ήταν εξουσία το ΠΑΣΟΚ είχαν πρόβλημα ποτέ Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίκου κ.α;
Μπέικα δεν την έβγαζαν στα χρόνια της νεοδημοκρατικής κυβέρνησης Παυλίδης, Μιχελάκης και δεν συμμαζεύεται;
Αμα πουλέψει από την κυβερνητική εξουσία και ο ΣΥΡΙΖΑ θα σκάσουν στην επιφάνεια και κάποιεςλαμογιές στελεχών του. Μέσα στο αστικό παιχνίδι είναι όλα αυτά. Πώς αλλιώς το σύστημα θα καλλιεργήσει την μαζική αυταπάτη ότι έχει μηχανισμούς αυτοκάθαρσης;).
Το θέμα, μ' αυτούς τους ξεκούρδιστους μπαγλαμάδες που μπλέξαμε είναι ότι ο χαβάς τους είναι τόσο ανιαρός και μονότονος που σου σπάει τα νεύρα.
Βγήκαν σήμερα πάλι και μας είπαν ότι "Η τρομοκρατία και οι απειλές των μισάνθρωπων θαυμαστών του Χίτλερ δεν μας τρομάζουν αλλά μας δυναμώνουν", αναφερόμενοι στην τελευταία πρόκληση του ναζί βουλευτή Χρ. Παππά στην βουλή.
Αν και σωστά πριν ένας σύντροφος έδωσε την απάντηση στο υπόδικο στέλεχος της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας παραθέτοντας ένα βίντεο, εγώ θέλω να σπικάρω δυο φωνήεντα στους Συριζαίους.
Ρε λαμόγια στην δικιά σας πρόεδρο της βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν έδινε τα εύσημα ο ναζί βουλευτής Ματθαιόπουλος για το "πνεύμα ομοψυχίας και εθνικής ομοθυμίας" που επέβαλε στην βουλή, καθιστώντας ισότιμους συνομιλητές τους υπόδικους της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας;
Κυβερνητικοί βουλευτές δεν ήταν αυτοί που έδωσαν εθνικιστικό σόου αγκαλιά με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο;
Πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ο Ν. Παρασκευόπουλος ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξη του ότι συνεργάζεται "και με την Χρυσή Αυγή … αν συμμορφωθεί";.
ΠΗΓΗ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου