Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Να πετάξουμε τους "Μογγόλους" από την Πόλη και την Κύπρο...

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ"
Μια από τις περιθωριακές ακροδεξιές γκρούπες είναι κι αυτή που έφτιαξε ο φίλος του Σαμαρά και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Φαήλος Κρανιδιώτης, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγκάστηκενα τον διαγράψει αφού οι δημόσιες φασιστικές αντιλήψεις του ξεπερνούσαν κάθε όριο. (Είχε φτάσει στο σημείο να ζητάει να στηθούν εκτελεστικά αποσπάσματα στο Γουδί -στα οποία δήλωνε πρόθυμος να συμμετάσχει- για τους πολιτικούς του αντιπάλους).
Το μόρφωμα αυτό, λοιπόν, έχει μαζέψει στις τάξεις του κάτι φασιστόμουτρα τέτοιου "μεγέθους" που αναρωτιέσαι πώς και δεν προτίμησαν την ναζιστική συμμορία του Μιχαλολιάκου, τουλάχιστον να είχαν ελπίδες για την προσωπική τους πολιτική "ανάδειξη".

Ενα απ' αυτά ονομάζεται Απόστολος Κρητικόπουλος. Παρουσιάζεται σαν "κάτοχος τεσσάρων πανεπιστημιακών τίτλων σπουδών" και έχει τον τίτλο του μέλους του "Εθνικού Συμβουλίου" του καθοδηγητικού δηλαδή οργάνου, του κόμματος Φαήλου, της "Νέας Δεξιάς".
Ανάμεσα στα άλλα, είναι και αρθρογράφος στην ακροδεξιά φυλλάδα "Δημοκρατία" διακρινόμενος για τα "πύρινα" εθνικιστικά του κείμενα και τις πολεμοκάπηλες απόψεις του, βάζοντας συνήθως στο στόχαστρο του "τον προαιώνιο εχθρό του έθνους", την Τουρκία.
Και αν μέχρι τώρα κάπως προσπαθούσε να "συγκρατήσει" τον εαυτό του με διατυπώσεις του τύπου "καμία χείρα φιλίας δεν τείνουμε στον Τούρκο", σήμερα δεν "άντεξε".
Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μας θέτει ένα "ερώτημα" που μόνο κάποιος "πειραγμένος" εγκέφαλος θα μπορούσε να το συλλάβει.Αφού αναφέρετε στην πολιτική κατάσταση που επικρατεί -σύμφωνα με την αντίληψη του- σε Ελλάδα και Τουρκία ρωτάει: "ΟΡΜΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ;".
Δυστυχώς το "κόσμιο" λεξιλόγιο μας αδυνατεί να βρει λέξεις για να του απαντήσει. Εκτός αυτού όμως θα θεωρούσαμε απαράδεκτο να ανοίξουμε διάλογο με ένα υποκείμενο που έχει απόψεις όμως η παρακάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου