Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Ο Ερντογάν εξήγγειλε γεωτρήσεις στη Μεσόγειο και οι πολεμικές προετοιμασίες εντείνονται-Απαλλάσσονται της Στράτευσης οι εφοπλιστές!

Η προπαγάνδα της κυβέρνησης και των καναλιών υποστήριζε ότι τα ενεργειακά κοιτάσματα θα φέρουν την Ειρήνη και την Ευημερία.
Στην πραγματικότητα όμως φέρνουν τον Πόλεμο και την Οικολογική Καταστροφή.
Παράλληλα με τις κινήσεις και τις συμφωνίες μεταξύ των κρατών Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου καταγράφονται και αυτές του Τουρκικού κράτους. 
«Η Τουρκία κάνει αυτό που ξέρει» στη Μεσόγειο, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν αναφερόμενος στις δηλώσεις των τριών πρέσβεων, ΗΠΑ, Ισραήλ και Ηνωμένου Βασιλείου στο συνέδριο της ΝΕΠΟΜΑΚ στην Κύπρο.
«Ξεκινώντας γεωτρήσεις στα βαθιά και ρηχά νερά της Μεσογείου δείχνουμε την αποφασιστικότητά μας να διαφυλάξουμε τα συμφέροντά μας.
Κάποιοι συναντήθηκαν και συζήτησαν για το τί θα κάνει η Τουρκία.
Η Τουρκία θα κάνει αυτό που ξέρει», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.
Η Ανατολική Μεσόγειος λοιπόν και τα νότια Βαλκάνια όπως φαίνεται μπορούν πράγματι να γίνουν σύντομα ένα νέο φυτώριο πολέμου όπου οι κύριες αντιμαχόμενες πλευρές θα είναι η Ελλάδα και η Τουρκία με άμεση ή έμμεση συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ισραήλ, της Κύπρου, της Αιγύπτου , του ΝΑΤΟ και μια σειρά από χώρες της ΕΕ και άλλες περιφερειακές δυνάμεις επισημαίνουν αναλυτές.
Ταυτόχρονα οι εφοπλιστές και οι γόνοι τους, αυτοί που έχουν τεράστια συμφέροντα δηλαδή, για μια ακόμη φορά απαλλάσσονται της στρατιωτικής θητείας και της πολεμικής σύγκρουσης.
Για μια ακόμη φορά ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ, που καλούνται να Σκοτώσουν και να Σκοτωθούν για τα Κέρδη των Πλουσίων.
Εμείς λέμε ΟΧΙ στις ΑΟΖ, στην Εκμετάλλευση των Ενεργειακών Κοιτασμάτων και στους Αγωγούς.
 ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ, 
Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Δεν θα σκοτώσουμε και Δεν θα σκοτωθούμε εμείς για τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, της EXXXON-MOBIT, TOTAL, ENI.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ
 Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου