Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Τσίπρας: Εκκλήσεις ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ενώ ο Στρατός είναι από τους μεγαλύτερους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ

Διαβάζουμε:
Έκκληση στο σύνολο των πολιτικών δυνάμεων να στηρίξουν την προσπάθεια ώστε τίποτε να μην ξεχαστεί, τίποτα να μην κουκουλωθεί και όλα να διερευνηθούν σε βάθος, σε σχέση με τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική, απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Την ίδια έκκληση απηύθυνε και ως προς τη δέσμη μέτρων για την «οικιστική κάθαρση», λέγοντας: «Καλώ το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων να αφήσουμε κατά μέρους μια άγονη προσπάθεια αποποίησης ευθυνών για την νοοτροπία και την πολιτική της αυθαιρεσίας που επικρατεί εδώ και δεκαετίες.
Και να συστρατευθούν όλοι με ειλικρίνεια και χωρίς υπεκφυγές, στη δύσκολη αλλά αναγκαία προσπάθεια να μπει επιτέλους τάξη στην οικιστική αυθαιρεσία που αποτελεί διαρκή κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια».

Με πλήρη συνείδηση του τεράστιου εγκλήματος στο Μάτι εις βάρος του λαού μας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το αστικό καθεστώς εξουσίας που στήριξαν και στηρίζουν την αστική οικονομική ανάπτυξη που θυσιάζει ανθρώπινες ζωές...

Με πλήρη συνείδηση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επέλεξε να δαπανήσει 4,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ σε Πολεμικούς Εξοπλισμούς για να εκπληρώσει τους στρατηγικούς στόχους του ελληνικού κεφαλαίου στην Ανατολική Μεσόγειο (ΑΟΖ, ενεργειακά κοιτάσματα, έλεγχος εμπορικών και ενεργειακών ροών), να γίνει ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ των λαών από τα Βαλκάνια έως τη Μέση Ανατολή-Αφρική...., αφήνοντας τον λαό μας απροστάτευτο χωρίς πυροσβεστικά μέσα και χωρίς πυροσβέστες!

Καλούμε τις συλλογικότητες του εργατικού κινήματος να τοποθετηθούν απέναντι στις κυβερνητικές εξαγγελίες και κυρίως να πάρουν θέση στον Κοινωνικό Πόλεμο που διεξάγουν εις βάρος του κόσμου της εργασίας.
Αδιάψευστος μάρτυρας μάρτυρας της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και της ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ των κυβερνητικών χειρισμών αποτελεί η ΣΙΓΗ τους απέναντι στις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις.
Πλέον δικαιούμαστε να μιλούμε για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ.

ΒΙΝΤΕΟ: Στρατιωτικές εγκαταστάσεις έχουν Αποκλείσει την ελεύθερη πρόσβαση στις ακτές;

Στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο υπουργός Άμυνας είπε πως συμφωνεί με την κατεδάφιση αυθαιρέτων και μάλιστα ότι οι Ένοπλες δυνάμεις θα βοηθήσουν σε αυτό.
«Να καταλάβουν ότι όταν υπάρχουν κάποιες διαδικασίες, κάποιο νόμοι, που προβλέπουν δρόμους διαφυγής προς τη θάλασσα, δεν είναι σχέδια επί χαρτού. Αφορούν την ασφάλεια όλων των πολιτών. Και αν ζητηθεί η συνδρομή των Ένοπλων Δυνάμεων σε αυτό το κομμάτι είμαστε διαθέσιμοι να το κάνουμε», σημείωσε ο κ. Καμμένος.
Η παρακάτω όμως επιστολή συναδέλφου φαντάρου αποκαλύπτει ότι ο Ελληνικός Στρατός είναι μέρος του ζητήματος, καθώς ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ συστηματικά και θέτει ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ που προκαλούν και θέτουν την ζωή των συνανθρώπων μας σε κίνδυνο.
Το ζήσαμε στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, όπου η περίφραξη της Στρατιωτικής Κατασκήνωσης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ τη δίοδο των απελπισμένων πολιτών στην παραλία και ευτυχώς που είχαμε την πρωτοβουλία στελέχους και φαντάρων που έριξαν το φράκτη και σώθηκαν οι πολίτες από τις φλόγες!
Φαίνεται όμως ότι η Περιφρούρηση των Προνομίων των στρατιωτικών γίνεται με συστηματικό τρόπο σε όλα την Ελλάδα.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είμαι φαντάρος στον Έβρο. 
Διαβάζοντας και παρακολουθώντας την τραγωδία με τους 90 νεκρούς και ότι λέγεται για την ελεύθερη πρόσβαση στις ακτές έχω να καταγγείλω τα εξής: 
στα ΚΑΑΥ Νέας Μάκρης στην Αλεξανδρούπολη η δίοδος προς τον αιγιαλό είναι επίσης φραγμένη από τις περιφράξεις των Στρατιωτικών εγκαταστάσεων. 
Ακόμη, μεγάλο τμήμα της παραλίας της Αγίας Παρασκευής που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τις εγκαταστάσεις λειτουργεί ως αποκλειστική ιδιοκτησία του στρατού.
Πάνω στην άμμο υπάρχουν μόνιμες σιδηροκατασκευές με δίχτυ σκίασης οι οποίες είναι ανά μια χρεωμένες αποκλειστικά στα υψηλόβαθμα στελέχη:
π. χ. Μέραρχος της τάδε Μεραρχίας, Ταξίαρχος, Διοικητής Σώματος κλπ.
Να επισημάνω ότι στις κατασκευές αυτές απαγορεύεται να καθίσει οποιοσδήποτε άλλος. 
Στην ουσία ο στρατός έχει κάνει μια κατάληψη στην παραλία η οποία είναι παράνομη και αποκλείει την επίσκεψη σε άλλους λουόμενους.

Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλούμε το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας αν ισχύουν όλα όσα καταγγέλλονται.
Τι πρόκειται να πράξει για να μπει φραγμός σε αυτή την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ;
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου