Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Για δέκα μέρες χωρίς ζεστό νερό, ενώ δεν τους έχουν δώσει όλα τα ρούχα: Στρατόπεδο «ΑΝΘΣΤΗ (ΠΖ)ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΗ​» 298 Μ/Κ ΤΕ στο Ηραίο Σάμου

Θαυμάστε τον Στρατό του Καμμένου και του Ρήγα..
Αυτών που γυρνούν τα κανάλια και μιλούν για πανάκριβες ασκήσεις με επικίνδυνα πραγματικά πυρά...
Του Πάνου Καμμένου και του Ρήγα που "καλοπιάνουν" τους στρατιωτικούς ότι θα τους δώσουν τα Αναδρομικά των 800.000.000 ευρώ...
Της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που δαπανά 4 ΔΙΕΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σε πολεμικούς εξοπλισμούς για να γίνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων...
Ο ΑΓΕΣ Στεφανής και οι Υπουργοί Καμμένος-Ρήγας ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να εξασφαλίσουν ανθρώπινες συνθήκες στράτευσης για τους Δούλους Φαντάρους!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Στο Στρατόπεδο «ΑΝΘΣΤΗ (ΠΖ)ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΗ​» 298 Μ/Κ ΤΕ στο Ηραίο Σάμου ακόμα δεν έχουμε λάβει όλο τον προβλεπόμενο ιματισμό και αξεσουάρ ( κάποιοι δεν έχουν λάβει βαφές αρβύλων, κάποιοι δεν έχουν λάβει δεύτερο παντελόνι παραλλαγής, σχεδόν κανένας δεν έχει λάβει τα διακριτικά της ειδικότητάς του, κανένας δεν έχει λάβει πουλόβερ και το χειρότερο όλων: δεν έχουμε ζεστό νερό.
Η θερμοκρασία πέφτει και εμείς δεν έχουμε ζεστό νερό στο κτήριο ΣΥΠΟ ή αλλιώς τριλοχία όπου στεγάζονται οι θάλαμοι των φαντάρων. 
Σύμφωνα με τους ανώτερους το πρόβλημα είναι ότι έχει χαλάσει ο κυκλοφορητής και χρειάζεται αντικατάσταση. 
Από την προηγούμενη εβδομάδα που παρουσιάστηκαν οι νεοσύλλεκτοι, δεν υπάρχει ζεστό νερό και αναγκαζόμαστε να κάνουμε μπάνιο με παγωμένο νερό. 
Σύμφωνα με τους ανώτερους χρειάζεται να αγοραστεί και να εγκατασταθεί νέος κυκλοφορητής αλλά είναι άγνωστο το πότε και αν θα γίνει αυτό.
Βέβαια, λόγω της επικείμενης επίσκεψης/αξιολόγησης του διοικητή της ΑΣΔΕΝ μας έβαλαν όλους σε έξτρα αγγαρείες καθαριότητας διότι η καλή εικόνα των ανώτερων έχει μεγαλύτερη σημασία από την υγεία και την διευκόλυνση της θητείας 130 ατόμων που σίγουρα προτιμούσαν να είναι οπουδήποτε αλλού και να κάνουν οτιδήποτε άλλο από αυτό το καταναγκαστικό αίσχος που λέγεται υποχρεωτική στρατιωτική θητεία.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ – Ενωθείτε Μαζί μας

στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου