Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Οι 2 Στρατιωτικοί Διάψευσαν τον Π.Καμμένο και τις πολεμοκάπηλες δηλώσεις του για Απαγωγή τους με εντολή Ερντογάν

Τεράστιο θέμα έχει δημιουργηθεί στο Υπουργείο Άμυνας που δείχνουν να επιχειρούν να διαχειριστούν οι φιλοκυβερνητικοί δημοσιογράφοι, χειραγωγώντας και εγκλωβίζοντας μας στην σύγκρουση των Επιτελείων για την ΕΔΕ σχετικά με ότι συνέβη στον Έβρο και την σύλληψη των 2 Στρατιωτικών.
Το θέμα αφορά την Ακροδεξιά ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας που με την κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ, θέλει να αποκρύψει τις ακραίες πολεμοκάπηλες δηλώσεις που έγιναν τον Αύγουστο. 
Οι 2 Στρατιωτικοί στην κατάθεση τους στην ΕΔΕ, ΔΙΑΨΕΥΣΑΝ τον Π.Καμμένο και τις πολεμοκάπηλες δηλώσεις του για Απαγωγή τους με εντολή Ερντογάν.
Στην κατάθεση τους περιγράφουν ότι με δική τους υπαιτιότητα παραβίασαν τα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας, μπήκαν εντός του Τουρκικού εδάφους και  "έπεσαν" πάνω σε δύο (2) Τούρκους Στρατιώτες που τους συνέλαβαν!
Δημοσιεύουμε ακριβώς τις διατυπώσεις των φιλοκυβερνητικών μιλιταριστικών σάιτ:
 Ο Ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης στην κατάθεσή του στον Γενικό Επιθεωρητή Στρατού, υποστηρίζει σύμφωνα με πληροφορίες, ότι μαζί με τον Λοχία εντόπισαν ίχνη στο χιόνι. Αποφάσισε να τα ακολουθήσουν πιστεύοντας ότι πρόκειται για ίχνη μεταναστών. Λίγο παρακάτω εντόπισαν κι άλλα σημάδια που τον έκαναν να πιστέψει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην περιοχή. Αναφέρει στην κατάθεσή του ότι είδε ίχνη ούρων στο χιόνι και αυτό φαίνεται ότι προκάλεσε την βεβαιότητα ότι βρίσκονται κοντά σε κάποια ομάδα μεταναστών που είχε περάσει παράνομα στο ελληνικό έδαφος.
Απορροφημένος όπως ήταν άκουσε ξαφνικά το ΑΛΤ! Σηκώνοντας το κεφάλι, ο Ανθυπολοχαγός είδε δύο Τούρκους στρατιώτες να τον σημαδεύουν. [...] Η κατάθεση του Λοχία Κούκλατζη, που δόθηκε την επόμενη ημέρα κινείται στην ίδια περίπου γραμμή.
Με τις καταθέσεις των δύο στρατιωτικών κλείνει η διαδικασία της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που είχε διατάξει το ΓΕΕΘΑ, αμέσως μετά από την αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών.
Με την κατάθεση τους αυτή οι 2 Στρατιωτικοί ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο!
Στις 8 Αυγούστου, ο υπουργός Άμυνας Π.Καμμένος μιλώντας στον Real FM και τον Νίκο Στραβελάκη, αποκάλυψε ότι τη σύλληψη των 2 Ελλήνων στρατιωτικών την είχε οργανώσει ο Ταγίπ Ερντογάν....: 
«Το προσχεδίασε ο Ερντογάν. Ήθελε να συλληφθούν για να έχει ομήρους και να πάει τελικά στη συναλλαγή για τους 8». Είχε οργανώσει τη σύλληψή τους καιρό πριν», τόνισε.
Ποιος λέει την Αλήθεια;
Ποιος επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, να χειραγωγήσει τον λαό μας και να δρομολογήσει δραματικές εξελίξεις;
Ποιος παίζει βρώμικα πολεμικά παιχνίδια στην πλάτη της νεολαίας, θεωρώντας μας κρέας στα κανόνια του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα;
Ποιος μας θέλει Δύναμη Καταστολής των κοινωνικών κινημάτων του λαού μας, Διώκτες των Προσφύγων, Καταπιεστές της Μειονότητας, συμμέτοχους-συνένοχους στις βάρβαρες πολεμικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, συμπολεμιστές των Αμερικανών στο εξωτερικό για να επιβάλλουμε τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στο πλαίσιο της προνομιακής συμμαχίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των ΗΠΑ;

Γιατί η συγκεκριμένη περιγραφή των όρων σύλληψης των 2 στρατιωτικών που μιλά για "Ενέδρα Ερντογάν" αφήνει το ακραίο πολιτικό της αποτύπωμα στον λαό μας, αναπαράγεται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ που καλλιεργούν κλίμα "εθνικής ανασφάλειας", "πατάει" στο καλλιεργούμενο "λαβωμένο εθνικό φιλότιμο" για να σπείρει την πολεμοκαπηλεία και να απαιτήσει "εθνική ενότητα", διαμορφώνει το πολιτικό τοπίο ώστε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να δρομολογήσει την Άρση των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) (αναθεώρησε αργότερα).

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για την Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ
- Ενωθείτε Μαζί μας στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου