Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ 850.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ

Αυτοί θα πάρουν τα Αναδρομικά...


Για τους εν ενεργεία τα ποσά που θα επιστραφούν ξεκινούν από τα 1400 ευρώ και φθάνουν μέχρι τις 10.000 και για τους απόστρατους από τα 850 μέχρι τις 6.800 ευρώ.
Στην ΔΕΘ που ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαφημίσει ότι βγήκαμε από τα Μνημόνια αλλά ο κόσμος της εργασίας αλυσοδέθηκε με μακροχρόνια δεσμά..







Οι ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού που έχουν έχουν παραταχθεί απέναντι στον Εχθρό λαό
Για άλλη μια φορά οι εργάτες στις προβλήτες II και ΙΙΙ της Cosco, στο λιμάνι του Πειραιά. ξεκινούν απεργιακή κινητοποίηση διεκδικώντας, δικαιώματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα και βρίσκονται αντιμέτωποι με τους Μισθοφόρους των Ειδικών Δυνάμεων.

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΗΣ COSCO η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα δώσει αναδρομικά 850.000.000 ευρώ!
Αυτοί θα πάρουν τα Αναδρονικά
Στη ΔΕΘ ο αρχηγός των Ακροδεξιών ΑΝΕΛ, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση θα ανακοινώσει την επιστροφή στους Στρατιωτικούς.

Αμφιβάλει κανείς ότι το κράτος είναι ΤΑΞΙΚΟ;

Ότι ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ και ΑΥΞΑΝΟΥΝ τα ΠΡΟΝΟΜΙΑ των Ένστολων σε Στρατό-Αστυνομία-ΕΥΠ για να υλοποιήσουν τα Δόγματα Πολέμου-Καταστολής, εντός και εκτός συνόρων;

Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι Κράτος-Στρατός-Αστυνομία, σε Ελλάδα και Τουρκία, είναι ΕΧΘΡΟΙ του κόσμου της εργασίας!

ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ, ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ
Πραγματικά, αυτά που κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τους Στρατιωτικούς, η κυβέρνηση των Μνημονίων, της απόλυτης ταύτισης με τις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, η κυβέρνηση του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού κάνουν τους Χουντικούς του 1967 να μοιάζουν με πολιτικούς νάνους!
Ουσιαστικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Διατηρεί και Αυξάνει το ΠΡΟΝΟΜΙΑ στους στρατιωτικούς.
Το 2018, ορίζεται ως Έτος Μέριμνας για τους Στρατιωτικούς, όχι μόνο αυξάνοντας τις διακρίσεις έναντι των φαντάρων και του κόσμου της εργασίας, αλλά οι στρατιώτες είναι οι ΑΜΙΣΘΟΙ ΔΟΥΛΟΙ που στηρίζουν αυτές τις παροχές στα στελέχη. Η κυβέρνηση ουσιαστικά προχωρά σε αυτή την προνομιακή μεταχείριση των στρατιωτικών για δύο λόγους:
αφενός γιατί έχουμε μπει άτυπα σε προεκλογική περίοδο και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ιδιαίτερα η ακροδεξιά συνιστώσα των ΑΝΕΛ, ελπίζει στην πολιτική της διάσωση μέσω της υφαρπαγής των ψήφων των στρατιωτικών.
αφετέρου, τα πολεμικά σχέδια της κυβέρνησης που μετατρέπουν την χώρα σε τεράστια πολεμική βάση, απαιτούν ακόμη και την αποστολή ελληνικών στρατευμάτων σε Βαλκάνια-Αφρική-Μέση Ανατολή, η ένταση του ιμπεριαλιστικού ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ-Έλεγχο Ανατολικής Μεσογείου προϋποθέτουν την "ενσωμάτωση" των στρατιωτικών.
Να θυμίσουμε ότι η απόφαση του ΣεΤ κάνει λόγο για επιστροφή των μνημονιακών κρατήσεων στα στελέχη του βαθέος κράτους -δικαστές, αστυνομικούς, στρατιωτικούς, πράκτορες ΕΥΠ κλπ- και μόνο αυτούς, καθώς δε δημιουργεί δεδικασμένο για καμιά κατηγορία εργαζομένων!
Επιδιώκουν την πιο μαχητική συστράτευση των ένστολων δυνάμεων στο πλαίσιο της εφαρμογής των δογμάτων Πολέμου-Καταστολής, για να επιβάλλουν στον κόσμο της εργασίας την αντεργατική αστική πολιτική και την αστική κυριαρχία.
Δηλαδή, την χρονική περίοδο που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποφασίζει να καταστείλει με τον πλέον αυταρχικό τρόπο τις κινηματικές αντιδράσεις του κόσμου της εργασίας που στρέφεται ενάντια στους πλειστηριασμούς, οι Υπουργοί Άμυνας λαμβάνουν αυτές τις "προνοιακές" αποφάσεις για τα στελέχη.
Ταυτόχρονα, η λαϊκή οικογένεια που απειλείται με κλοπή του σπιτιού της πρέπει "να κόψει" το λαιμό της -σύμφωνα με την κυβέρνηση- για να καλύψει το υπέρογκο κόστος της Υποχρεωτικής Στράτευσης των παιδιών της.Τα μέτρα της κυβέρνησης είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ, ΑΔΙΚΑ, δημιουργούν τεράστιες ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ, δεν είναι ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ, αλλά έχουν συνέχεια και συνέπεια.ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΝ ΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ-ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ  Να σταθούμε ενωμένοι μαχητικά, εργαζόμενοι-φοιτητές-άνεργοι-φαντάροι απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ

για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ: 6932 955437

http://diktiospartakos.blogspot.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου