Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Αχ η Κακομοίρα η Πολεμική Αεροπορία δεν έχει λεφτά για τους Πυροπαθείς...

Οι γνωστοί φιλοκυβερνητικοί δημοσιογράφοι των μιλιταριστικών ανέλαβαν να απαντήσουν στην έντονη κριτική που ασκήθηκε για την απαίτηση από κάθε πυροπαθή 7 ευρώ για το γεύμα που παρέχεται στο Ζούμπερι, στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις του ΚΕΔΑ.
Η προσπάθεια τους επικεντρώνεται στα εξής:
Καταρχήν, πρώτο τους μέλημα να μην υπάρξει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ για τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ.
Δεύτερο, κάνοντας μπαλάκι τους πυροπαθείς μεταξύ Στρατού-Δήμων-Περιφέρειας δικαιολογούν ουσιαστικά ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μεταφέρει το κόστος Διαμονής των πυροπαθών στους ίδιους.
Τρίτον συγκαλύπτουν την πρόθεση του Υπουργείου Άμυνας και του στρατιωτικού κατεστημένου να ΔΙΩΞΕΙ τους πυροπαθείς από τα ΚΑΑΥ. 
Δεν είναι ότι η κυβερνετική επίθεση εναντίον τους κλιμακώνεται το Φθινόπωρο που τα ΚΑΑΥ αδειάζουν από παραθεριστές άρα τελειώνουν οι δικαιολογίες του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου.
Τώρα που τα ΚΑΑΥ πρέπει να ανοίξουν και να υποδεχτούν όλους τους πυροπαθείς, το ΥΠΕΘΑ επιχειρεί να τους διώξει.
Εμείς θυμίζουμε την ανακοίνωση μας:
Ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος έβαλε τους Πυροπαθείς να πληρώσουν το συσσίτιο που τους δίνει ο Στρατός

Εμείς καταγγέλλουμε το Υπουργείο Άμυνας και τους Δήμους για το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν.
Απαιτούμε τα ΚΑΑΥ της Αττικής να ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ στους πυροπαθείς και να ληφθεί κάθε Μέριμνα για να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες της καθημερινότητας. Αυτό να γίνει με ευθύνη Δήμων-Περιφέρειας, με την πρόσληψη Πολιτικού Προσωπικού και την Απεμπλοκή των Φαντάρων! 
ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΩΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ. http://diktiospartakos.blogspot.com

Τέλος, θέλουμε να θέσουμε ένα ερώτημα σε όλους αυτούς τους δημοσιογράφους της αυλής της Ακροδεξιάς ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας:
Ποιο το κόστος των Ασκήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας που στέλνει ολόκληρες μοίρες της και προσωπικό υποστήριξης σε Ισπανία-Βέλγιο-Ισραήλ για να εκπαιδευτούν στο πλαίσιο σεναρίων σύγκρουσης ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ;
ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ https://www.newsbeast.gr
ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ http://www.armynow.net
ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ http://www.onalert.gr
Αλήθεια, ποια σχέση έχουν όλες αυτές οι Ασκήσεις και τα υπέρογκα κόστη τους με την "εθνική άμυνας" για την οποία κόπτονται οι εθνικιστές και οι μιλιταριστές, μέσα και έξω από την κυβέρνηση;
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 

Τηλ: 6932 955437 
diktiospartakos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου