Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Λεφτά υπάρχουν ΜΟΝΟ για Στρατό και Αστυνομία=98 Νεκροί στο Μάτι!

Υπάρχουν δύο ειδήσεις που αποκαλύπτουν όλη την Σαπίλα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των αστικών συμφερόντων που εκπροσωπεί.

Τα 98 έφτασαν τα θύματα της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Μάτι που αποκάλυψε όλη τη γύμνια του κρατικού μηχανισμού που έχει μείνει χωρίς πυροσβεστικά μέσα και χωρίς προσωπικό.
Την ίδια περίοδο που δίνουν μόλις 11 εκατομμύρια ευρώ για την συντήρηση των αρχαίων CANADAIR το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ενέκρινε το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ για την επιχειρησιακή αναβάθμιση των βατραχανθρώπων της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ/ΛΣ).
ΝΑ ΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
Γιατί όμως δαπανούν το τεράστιο αυτό ποσό για να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τις Ειδικές Δυνάμεις του Λιμενικού;
Την απάντηση μας δίνουν τα μιλιταριστικά σαιτ που προπαγανδίζουν ότι "Η ανακοίνωση της ραγδαίας αναβάθμισης του τμήματος ειδικών δυνάμεων του λιμενικού με λίαν σύγχρονο υλικό σύμφωνα με ανακοίνωση, αποτελεί προοίμιο εξελίξεων στην «καυτή» περιοχή του ελληνικού Αρχιπελάγους και της Α.Μεσογείου. Η απόφαση η οποία όπως λένε οι πληροφορίες, θα καταστήσει την Μ.Υ.Α ως μια από τις καλύτερα εξοπλισμένες μονάδες παγκοσμίως, καθώς η Αντιτρομοκρατική Μονάδα του Λ.Σ. θα προμηθευτεί τα καλύτερα υλικά που διατίθενται στην παγκόσμια αγορά και τα οποία θα προσδώσουν νέες επιχειρησιακές δυνατότητες, αποτελεί πρόταση και συμμαχικών χωρών λόγω των σχεδίων στην ευρύτερη περιοχή σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα.
Είναι γνωστή η στενή συνεργασία εδώ και χρόνια μεταξύ ελληνικών και αμερικανικών υπηρεσιών, ενώ η πρόσφατη αναβάθμιση της ΜΥΑ σε υλικό και εξοπλισμό αποβλέπει σε τρία κύρια σχέδια: 
Αυτό της ανακήρυξης ΑΟΖ στο Αιγαίο μετά την ανακήρυξη διαγωνισμού κοιτασμάτων πριν μήνες νοτίως της Κρήτης, μαζί με την έναρξη παραδόσεων υγροποιημένου αερίου LNG από αμερικανικές εταιρείες με βάση το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
Και όσο αυτοί θα μετρούν τα κέρδη τους από τα ενεργειακά κοιτάσματα εμείς θα μετρούμε τους Νεκρούς μας!
Θυμίζουμε:

Δώσανε 11 εκατομμύρια δολάρια για τα πυροσβεστικά αεροσκάφη και 2,5 δισεκατομμύρια για τα F16 , τα ORION και για πυραύλους! ΤΩΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ....

Γιατί ζούμε μια πρωτόγνωρη καταστροφή με την πρώτη πυρκαγιά;
Φταίνε οι κουκουνάρες;
Φταίνε οι Ρώσοι;
Φταίνε οι ξένοι πράκτορες;
Τα στοιχεία είναι συντριπτικά.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έδωσε μόλις 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ για τους κινητήρες των 12 πυροσβεστικών αεροσκαφών «καναντέρ»! Όπως επεσήμανε η ειδησιογραφία "με εντολή του πρωθυπουργού δόθηκαν 10 εκατομμύρια για την επισκευή των κινητήρων και συγκεκριμένα εννέα εκατομμύρια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τα «καναντέρ» και ένα εκατομμύριο για την επισκευή ενός ελικοπτέρου της Πυροσβεστικής'.
Θυμάται κανείς πόσο κοστίζουν τα ανθυποβρυχιακά αεροσκάφη ORION;
600.000.000 "ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ" ΔΟΛΑΡΙΑ
Θυμάται πόσα χρήματα δόθηκαν για την αγορά και τον εκσυγχρονισμό των πυραυλικών συστημάτων που κρίνονται απαραίτητα για την Ανατολική Μεσόγειο;
1.300.000.000  "ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ" ΔΟΛΑΡΙΑ
Θυμάται κανείς πόσο κοστίζει ο Εκσυγχρονισμός των F16;
Από "1.800.000.000 μέχρι 2.500.000.000" ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πανηγυρίζει που καταβάλλει περισσότερα του 2% του ΑΕΠ για το ΝΑΤΟ!
Μας καίνε λοιπόν οι ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.
Μας καίνε το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ που κρύβονται πίσω από τις πυρκαγιές.
Μας καίει ο ΜΕΓΑΛΟΙΔΕΑΤΙΣΜΟΣ του αστικού κόσμου για ΑΟΖ και Ενεργειακά Κοιτάσματα.
ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου