Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Απειλή Καμμένου: θα ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΜΕ στην Ανατολική Μεσόγειο!


Η φετινή ΔΕΘ σημαδεύτηκε από την έναρξη του Προεκλογικού αγώνα μέσω των εξαγγελιών του Αλέξη Τσίπρα, την έντονη παρουσία οικονομική-πολιτική-στρατιωτική-κατασταλτική των ΗΠΑ και τη διαφήμιση του Ελληνικού Στρατού.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έκανε κάθε επικοινωνιακό τρικ -ασκήσεις και φωτογραφίες με τα ΕΚΑΜ, Μιλιταριστικές επιδείξεις κλπ- για να δείξει την ταύτιση της με τον σκληρό ΠΟΛΕΜΙΚΟ-ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟ πυρήνα του κράτους.

Ιδιαίτερη διάσταση της προσπάθειας της αυτής ήταν οι εξαγγελίες της επιστροφής ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ στους ένστολους.

Να θυμίσουμε ότι η απόφαση του ΣεΤ κάνει λόγο για επιστροφή των μνημονιακών κρατήσεων στα στελέχη του βαθέος κράτους -δικαστές, αστυνομικούς, στρατιωτικούς, πράκτορες ΕΥΠ κλπ- και ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, καθώς δε δημιουργεί δεδικασμένο για καμιά κατηγορία εργαζομένων! 
Γιατί όμως η κυβέρνηση δίνει τόσα χρήματα; Τι επιδιώκει;

ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
Απάντηση σε αυτό το ερώτημα έδωσε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος, όταν σε συνέντευξη του ξεκαθάρισε τους ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΥΣ στόχους του ελληνικού κράτους.
Επεκτατικοί στόχοι που απαιτούν την ένταση της Πολεμικής Προετοιμασίας, την αγορά εξοπλισμών για την Ανατολική Μεσόγειο, τη δημιουργία Πολεμικών Αξόνων με Ισραήλ-Αίγυπτο-Κύπρο, την προνομιακή συμμαχία με τις ΗΠΑ.
Για μια ακόμη φορά μιλούν για ΑΜΥΝΑ για να καμουφλάρουν την ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ τους, μιλούν για Σταθερότητα και Ασφάλεια, αυτοί που ετοιμάζονται για Πολέμους, Εισβολές, Καταστροφή λαών, Αρπαγή πλουτοπαραγωγικών πηγών.
Και φυσικά ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος εκφράζει το σύνολο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ανακήρυξη ΑΟΖ από την Ελλάδα τους επόμενους μήνες εξήγγειλε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος. 
Στην συνέντευξή του στο Militaire.gr μιλά για την ανάγκη εκσυγχρονισμού και ενίσχυσης των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, με στόχο να μπορούν να καλύψουν πλέον ένα χώρο πολύ ευρύτερο από το Αιγαίο. 
“Η Ελλάδα θα ανακηρύξει ΑΟΖ τους επόμενους μήνες”, λέει.



Η δημόσια παρέμβαση του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις μας. Γράφαμε:
Η κυβέρνηση ουσιαστικά προχωρά σε αυτή την προνομιακή μεταχείριση των στρατιωτικών για δύο λόγους:
αφενός γιατί έχουμε μπει άτυπα σε προεκλογική περίοδο και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ιδιαίτερα η ακροδεξιά συνιστώσα των ΑΝΕΛ, ελπίζει στην πολιτική της διάσωση μέσω της υφαρπαγής των ψήφων των στρατιωτικών.
αφετέρου, τα πολεμικά σχέδια της κυβέρνησης που μετατρέπουν την χώρα σε τεράστια πολεμική βάση, απαιτούν ακόμη και την αποστολή ελληνικών στρατευμάτων σε Βαλκάνια-Αφρική-Μέση Ανατολή, η ένταση του ιμπεριαλιστικού ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ-Έλεγχο Ανατολικής Μεσογείου προϋποθέτουν την "ενσωμάτωση" των στρατιωτικών.
Επιδιώκουν την πιο μαχητική συστράτευση των ένστολων δυνάμεων στο πλαίσιο της εφαρμογής των δογμάτων Πολέμου-Καταστολής, για να επιβάλλουν στον κόσμο της εργασίας την αντεργατική αστική πολιτική και την αστική κυριαρχία.

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ


ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΝ ΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ-ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ  



Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απευθύνει αγωνιστικό μήνυμα στον εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα.

ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΟΥΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΙΔΙΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΟΖ, ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥΣ

Να σταθούμε ενωμένοι μαχητικά, εργαζόμενοι-φοιτητές-άνεργοι-φαντάροι απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου